Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

«Τα δημοτικά της κρίσης» με τον Δημήτρη Κοντογιάννη. "Ιτιά", "Παπαλάμπραινα".Βίντεο

Συνεχίζουμε  την ανάρτηση των βίντεο , από την παράσταση « Ελλάς , πάμε λουκέτο » , που δόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου στο Στείρι Βοιωτίας .

Δεύτερο βίντεο για σήμερα «Τα δημοτικά της κρίσης» με τον Δημήτρη Κοντογιάννη. Τραγουδάει  Ιτιά, Παπαλάμπραινα. Χορεύουν τα μέλη του θιάσου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στειρίου
Τα χιτ του χειμώνα!
Δείτε τα και ακούστε  τα στο βίντεο αμέσως παρακάτω:

«ΣΤΕΙΡΙ, ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ». Δείτε τα βίντεο από την παράσταση «Ελλάς, πάμε λουκέτο»


Συνεχίζουμε ακάθεκτοι την ανάρτηση των βίντεο , από την παράσταση « Ελλάς , πάμε λουκέτο » , που δόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου στο Στείρι Βοιωτίας .


Σειρά σήμερα  έχει το σκετς, ΣΤΕΙΡΙ, ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ, με τους Δημήτρη Μπελίτσα,Βάνα Βλάχου, Γιώργο Μαργαρίτη, Θανάση Αποστόλου,   Γιώτα Τρόκα  και Δημήτρη Λαγό.Απολαύστε το στο βίντεο που ακολουθεί

Τζάμπα τα εισιτήρια Παναθηναϊκού- Κοπεγχάγης!

Σχεδόν τζάμπα δίνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα εισιτήρια του αγώνα με την Κοπεγχάγη, που θα γίνει Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η πράσινη ΠΑΕ έβαλε την συμβολική και προνομιακή τιμή των 30 έως 80 ευρώ για τα χαρτάκια του αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η κίνηση αυτή έχει σκοπό να διευκολύνει την προσέλευση των φιλάθλων, που δεν ξέρουν τι να κάνουν τα λεφτά μετά το τέλος της οικονομικής κρίσης, που δεν μαστίζει τη χώρα μας.

Με το ίδιο εισιτήριο, ανακοινώθηκε, ότι θα μπορούν οι φίλαθλοι να δουν τον Μπουνσόγκ να κάνει ...

Έλληνες … ντύθηκαν ξένοι τουρίστες!

Τουρίστες διαφημίζουν την Ελλάδα… δωρεάν. Ο ΕΟΤ χρησιμοποίησε πραγματικούς τουρίστες για τη νέα καμπάνια του, χωρίς να πληρώσει ευρώ. Το κάθε σποτ έχει σλόγκαν το «Real people οn real time» δηλαδή «Αληθινοί άνθρωποι σε αληθινό χρόνο». Το κάθε σποτ έχει σχέση με το κεντρικό σύνθημα του ΕΟΤ που είναι «Υou in Greece» και θα προβάλλεται με διάφορες παραλλαγές. Αυτά διαβάσαμε σήμερα στο ΒΗΜΑ 
(http://www.tovima.gr/)  

Είναι συνολικά, 13 σποτάκια. Ένα από αυτά, με τον τίτλο «Υou and your family in Greece» («Εσείς και η οικογένειά σας στην Ελλάδα») και δείχνει έναν βρετανό οικογενειάρχη έξω από το Μουσείο της Βεργίνας να λέει: «Έζησα μοναδικές στιγμές με την οικογένειά μου στην Ελλάδα».

Αυτόν μπορεί να τον πιστέψουμε.. Έναν άλλο όμως με τίποτα. Το σποτ...

ΤΟ «Ελλάς, πάμε λουκέτο» στα Άσπρα Σπίτια

Βροχή…. προτάσεων δέχεται η επιθεώρηση «Ελλάς, πάμε λουκέτο» για να δώσει παραστάσεις.

Ευχαριστούμε πολύ τον δήμαρχο  Κηφισιάς κ. Νίκο Χιωτάκη και την κ. Νίνα Βλάχου, για την πρόσκλησή τους να δώσουμε μια παράσταση στα «Μενάνδρεια», αλλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε για τεχνικούς λόγους. Θα πάμε όμως πιο κοντά σε μας , στα Άσπρα Σπίτια.

Ο τελευταίος των...φορτηγατζήδων!

 Δεν είναι μόνο ότι εβαλαν  φορτηγατζή  σε φέρετρο  σήμερα στη Θεσσαλονίκη ( http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=43479&catid=6) οι ίδιοι οι φορτηγατζήδες, γα να δείξουν οτι ο κλάδος του πέθανε. Το χειρότερο για την κυβέρνηση είναι..

Απάντησε με υπόμνημα ο Καραμανλής. Όλο το κείμενο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Με υπόμνημα 324 λέξεων απάντησε πριν λίγο ο κ. Κ. Καραμανλής, στην κλήση της Προανακριτικής Επιτροπής.

Δείτε παρακάτω το κείμενο υπομνήματος, που θα προκαλέσει συζητήσεις, αφού περιλαμβάνει πολιτικές βόμβες!