Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ- ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ. Το βίντεο από την παράσταση «Ελλάς, πάμε λουκέτο»






Το στοίχημα της παράστασης Ελλάς , πάμε λουκέτο » , που δόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου στο Στείρι Βοιωτίας .
Δυο σκετς , στην αρβανίτικη τοπική διάλεκτο , για τοπικά θέματα , με ... . μετάφραση .
To πρώτο από αυτά: Δυο γυναίκες ( Εφη Λύκαρη ) και .. Σπύρος Μάρκος , συζητάνε για τη δημιουργία μιας πόλης 15.000 κατοίκων , παγκόσμιου κέντρου φιλοσοφίας , που επιδιώκεται να γίνει στην περιοχή του Στειρίου . Δεν είναι ανέκδοτο , αλλά πραγματικότητα . Δείτε τον χαμό που έγινε . Στη .. μετάφραση ο Θανάσης Αποστόλου στο βίντεο που ακολουθεί

«ΚΕΚΕΣ ». Τα βίντεο από την παράσταση «Ελλάς, πάμε λουκέτο»


Συνεχίζουμε τα  βίντεο , από την παράσταση « Ελλάς , πάμε λουκέτο » , που δόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου στο Στείρι Βοιωτίας .

Σειρά σήμερα  έχει το σκετς «ΚΕΚΕΣ» με τους καταπληκτικούς Γιώργο Μαργαρίτη και Θανάση Αποστόλου. Ο κεκές, αποκαλύπτεται μόλις τώρα, ότι είναι ο άνθρωπος που χάρισε τον μισθό του στον πρωθυπουργό και προκάλεσε την έλευση του ΔΝΤ!
Απολαύστε το ! 

«ΜΑΜΜΑ…δύο!».Νέο βίντεο από το « Ελλάς, πάμε λουκέτο»


Ένα ακόμη βίντεο από την παράσταση « Ελλάς , πάμε λουκέτο » , που δόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου στο Βοιωτίας Στείρι ..
Είναι το χορευτικό « ΜΑΜΜΑ ... δύο ! » , με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Στειρίου Βοιωτίας .
Καλή σας διασκέδαση ! Παρακάτω το βίντεο

«Κάγκελα Μέρκελ». Νέο βίντεο από το « Ελλάς, πάμε λουκέτο»

Έχουμε πολλά  βίντεο ακόμη… Συνεχίζουμε την    ανάρτηση των βίντεο, από την παράσταση « Ελλάς, πάμε λουκέτο», που δόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου  στο Στείρι Βοιωτίας. Όπως είπαμε κάθε μέρα θα έχουμε ένα- δυο  βίντεο και σύντομα θα το έχουμε ολοκληρωμένο σε dvd .
Δείτε  το σκετς « Κάγκελα Μέρκελ»  με την υπέροχη  Έφη Λύκαρη και … προβοκάτορα - θεατή, τον Μάκη Παπαδημητρίου.

Ο «Αεικίνητος» και ο «Ακίνητος»!

Θυμόμαστε όλοι ότι το ¨Κουρασμένος» για τον Καραμανλή βγήκε από μια συνέντευξη στο Μέγαρο Μαξίμου, που πήρε ο Χατζηνικολάου.

Σήμερα ο κυβερνητικό εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής στην εκπομπή του Χατζηνικολάου στο ραδιόφωνο έβγαλε νέα σλόγκαν.

Χαρακτήρισε …

Περαίωση στους σκαφάτους, ζήτησε ο Χατζηνικολάου!

Κύριε Χατζηνικολάου, αφήστε τα αστεία να τα λέμε εμείς, όσο μπορούμε δηλαδή. Σε ανάρτηση προχθές, είχαμε την «αποκλειστική είδηση» ότι η κυβέρνηση αποφάσισε.. περαίωση στα σκάνδαλα  (http://pamelouketo.blogspot.com/2010/09/blog-post_5948.html)

Στην εκπομπή του σήμερα στον REAL FM ο Χατζηνικολάου( ζήτησε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Πεταλωτή, να γίνει περαίωση στους… σκαφάτους! Και δεν φάνηκε να το λέει καθόλου αστεία. Έκανε μάλιστα και υπολογισμούς . Οι σκαφάτοι που δεν έχουν δηλώσει τα σκάφη, είναι 2500, επί 500.000 ευρώ , μας κάνουν 500.000.000 ευρώ!

100% τηλεθέαση χθες το Κους- Κους! Ο Αυτιάς… 0%!

Καλά, είδατε το νούμερο. 100% έκανε χθες το Κους- Κους,το μεσημέρι. Αλλά το έκανε το πρωί. Στην επανάληψη. Και για μισή ώρα, χρόνο τεράστιο για τηλεόραση. Από τις 6 έως τις 6.30, στα δύο τέταρτα , το ποσοστό του ALPHA, στην μεγάλη ηλιακή ομάδα 15-24 ήταν 100% αυτή την ώρα και όλα τα κανάλια , MEGA, ANT1, ALTER, STAR κλπ είχαν βέβαια… 0%!

Από τις 6 ξεκινάει και ο Αυτιάς. Αν πιστέψουμε τη Nielsen, ούτε ένας από τα 328 άτομα του δείγματος, δεν έκανε να τον κόπο να δει αν έχει ξανακαλέσει τον....

Μανωλίδου, η καλεσμένη σε Λιάγκα- Σκορδά

Μανωλίδου mou και μπουμπούκο mou! Αυτή είναι η απόφαση του MEGA για το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει ποιος-ποια θα είναι ο πρώτος καλεσμένος-η στην πρεμιέρα των Λιάγκα- Σκορδά.

Έχασε ( και δεν κέρδισε ) 300.000 ευρώ ο διαιτητής στο Στοίχημα!

Νέες εξελίξεις στο θέμα του διαιτητή που πιάστηκε από τον ΣΔΟΕ να έχει κέρδη 300.000 ευρώ από το Στοίχημα σε διάστημα οχτώ χρόνων.

Αποκαλύπτουμε σήμερα ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε πράγματι κερδίσει 300.000 ευρώ, αλλά είχε χάσει στο ίδιο διάστημα 598.189 ευρώ! Η σούμα βγάζει μείον 232.189 ευρώ , δηλαδή μείον κοντά 300.000 ευρώ από την τσέπη του ρέφερι, που ήταν τόσο κακός στις διαιτησίες του, που πάντα έχανε τα ματς που διαιτήτευε.

Διαιτητικοί κύκλοι έλεγαν πάντως...

Τι έγραψε το "distomo.blogspot.com" για το "Ελλάς, πάμε λουκέτο"

Ο Στειριώτης και πολύ σπουδαίος κειμενογράφος ευθυμογράφος, με πολλά χρόνια στον χώρο της επιθεώρησης, Λάκης Μπέλλος, έγραψε το σατιρικό και πολύ σπουδαίο έργο ''Ελλάς, πάμε λουκέτο'' που παίχτηκε από ντόπια παιδιά με πολύ μεγάλη επιτυχία.


Τι έγραψε ο «Βοιωτός» για το «Ελλάς , Πάμε Λουκέτο»

"Δεν κατόρθωσε ο Βοιωτός να παρευρεθεί στην παράσταση Ελλάς Πάμε Λουκέτο που δόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Στείρι και έχασε... Οπως φαίνεται από το κομμάτι που δημοσίευσε η Μαριάννα Τζιαντζή στην Καθημερινή της Κυριακής η παράσταση ήταν εξαιρετική... Δείτε το φωτορεπορτάζ".