Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συνέντευξη Αναστόπουλου για τον ξυλοδαρμό (δεύτερο μέρος)

Δίπλα – δίπλα λοιπόν με το Νίκο Αναστόπουλο, στο αεροπλάνο που μας πήγαινε στο Ηράκλειο, ξεκίνησα τις ερωτήσεις μου για τον ξυλοδαρμό στο καφε DA CAPO του Κολωνακίου. Το πρώτο που τον ρώτησα βέβαια ήταν για το αν είναι καλά στην υγεία του.

- Είμαι καλά στην υγεία μου, ευχαριστώ, απάντησε και ρούφηξε το πρώτο εσπρεσάκι , που έφερε η αεροσυνοδός

- Τι έγινε στο DA CAPO; Ρώτησα.

- Τι έγινε στο DA CAPO…. έχω πάρει το χρυσό παπούτσι, έχω βγει τέσσερις φορές πρώτος σκόρερ και και δεν τα λέτε δεν τα γράφετε και τα λέω εγώ. Και σήμερα, ένας καβγάς έγινε, και τα λέτε και τα γράφετε στα σάιτ και τα μπλοκ και μου ζητάτε να τα πω κι εγώ.

- Μα αναστατώθηκε όλο το Κολωνάκι

- Αναστατώθηκε όλο το Κολωνάκι, αλλά....

Συνέντευξη Αναστόπουλου για τον ξυλοδαρμό (πρώτο μέρος)

Με τον Νίκο Αναστόπουλο έχουμε παίξει μπάλα μαζί παλιά. Δηλαδή αυτός σούταρε στο Καραϊσκάκη και όταν πήγαινε η μπάλα άουτ τη μάζευα. Γι αυτό δέχτηκε να μου παραχωρήσει την αποκλειστική συνέντευξη για το ξυλοδαρμό του το μεσημέρι στο γνωστό καφέ Da Cappo του Κολωνακίου , από τρείς σωματώδεις τύπους που τον έδειραν ανελέτητα. Τον πλάκωσαν στις μπουνιές, πέταξαν καρέκλα εναντίον του και ο Αναστό κρύφτηκε κάτω από ένα τραπέζι και μετά κρύφτηκε στην τουαλέτα και γλίτωσε τα χειρότερα.

Έμαθα αμέσως τι έγινε από κοινό μας φίλο (δεν είναι ο Αλέφαντος) και πήρα αμέσως τηλέφωνα τον Νικόλα ( τον Αναστόπουλο).

Πριν τον ρωτήσω τίποτα μου απάντησε ήρεμα:

Άει στο Γιάλομ!

35ΡΗΔΕΣ ΜΕΣΟΚΟΠΟΙ

Οι 35άρηδες νιώθουν τώρα, την κρίση ηλικίας που άλλοτε περνούσαν οι 50άρηδες.Νιώθουν δηλαδή μεσόκοποι. Αυτό λένε Βρετανοί ερευνητές που εξέτασαν άνδρες ηλικίας 35-44 ετών οι οποίοι δήλωσαν πως αισθάνονται κατάθλιψη, αποκομμένοι κλπ, όπως διαβάσαμε και μπορείτε να διαβάσετε κι εσείς (http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=44413&catid=5&la=1)

Προφανώς άμα είναι έτσι οι 35άρηδες, λέμε εμείς το επιστημονικό μας συμπέρασμα, στα 55 θα είναι χούφταλα και στα 60 ..

Μενούσης και Μαντήλι Καλαματιανό. Τα «δημοτικά της κρίσης» με τον Δημήτρη Κοντογιάννη.

Δεύτερο βίντεο για σήμερα από το  « Ελλάς , πάμε λουκέτο »   ή συνέχεια από  «Τα δημοτικά της κρίσης» με τον  έξοχο Δημήτρη Κοντογιάννη.

Τραγουδάει  αυτή τη φορά, τον «Μενούση» και το «Μαντήλι Καλαματιανό».  Χορεύουν τα μέλη του θιάσου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στειρίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

«TΖΟΥΛΙΑΔΑ ». Νέο βίντεο από το Ελλάς , πάμε λουκέτο »

Συνεχίζουμε τα βίντεο , από την παράσταση « Ελλάς , πάμε λουκέτο » , που δόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου στο Στείρι Βοιωτίας .

Σειρά σήμερα έχει το σκετς «TΖΟΥΛΙΑΔΑ΅ » με τους εξαιρετικούς Γιάννη Πάστρα και Γιώργο Τσιμίκο. Ο Αχμέτ, προσπαθεί να  πουλήσει στον Μπάμπη το dvd της Τζούλιας. Αυτός όμως δεν το θέλει, γιατί υποστηρίζει ότι … πρωταγωνιστεί στο πορνό. Δείτε το βίντεο παρακάτω

Δεν κατούρησε ο Καραγκούνης στο Καμπ Νου! Αποκαλύπτουμε ποιος είναι!

?

Μπερδεύεται  πολύ το πράγμα με το ποιος κατούρησε στο Καμπ Νου. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ήταν ο Καραγκούνης. Είχαμε και αποκλειστική συνέντεξή του, όπου δεν  το διέψευσε. Πατήστε να τη δείτε.  ( http://pamelouketo.blogspot.com/2010/09/blog-post_2573.html).

Ερχονται όμως τα πανω- κάτω με ένα μήνυμα που μας έστειλε πριν λίγο ο Γιώργος Μητσικώστας,
πού όλοι γνωρίζετε ότι είναι καλός ρεπόρτερ ( και όχι μόνο ένας, δεκάδες ρεπόρτερ είναι ).

Αναφέρει καθαρά, ότι άλλος κατούρησε και την πλήρωσε ο Καραγκούνης. Ποιός είναι; Διαβάστε παρακάτω το μήνυμα ολόκληρο:

Γλιτώνουμε την χρεωκοπία με 1 ευρώ

Ποινικό αδίκημα που οδηγεί σε ποινή φυλάκισης θεωρείται η μη  έκδοση απόδειξης ενός ευρώ (1 ΕΥΡΏ ) και η ανακριβής απόδοση ΦΠΑ για το ποσό αυτό. Ο νόμος ψηφίζεται σήμερα και  ακόμα:  

Για τα 2 ευρώ, προβλέπεται φυλάκιση τουλάχιστον ....

"Θα πάμε στον Λαζόπουλο".

Τι έχει αλλάξει στην κοινωνία τα τελευταία χρόνια;
Παλιά λέγαμε  όταν θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε, να καταγγείλουμε κάτι,  λέγαμε  "Θα πάμε στον Τριανταφυλλόπουλο".
Τώρα λέμε:: "Θα πάμε  στον Λαζόπουλο".
Οπως οι  φορτηγατζήδες, που  πήγαν στο τσαντίρι των ειδήσεων....

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Θάχουμε πολλά τέτοια το χειμώνα..

Οι φορτηγατζήδες δεν έφεραν όμως καθόλου γούρι στον Λαζόπουλο.
Εκανε αρκετά χαμηλά νούμερα σε σχέση με πέρσι  . Εκανε  λοιπόν ανά τέταρτο...

Ο Ζιλμπέρτο αντι- Κατσουράνης

Νέα ευρεσιτεχνία του Νιόπλια. Οπως μας πληροφόρησε ο Μένιος πριν λίγο στη Σούπερ Μπάλα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα παίξει απόψε δίδυμο  στα σέντερ μπακ με τον Σαριέγκι, που τους δοκίμασε στην προπόνηση,

Ευρεσιτεχνία, όχι για την αξία του Ζιλμπέρτο, αλλά είναι το 10ο σχήμα που δοκιμάζεται φέτος στα σέντερ μπακ. Για τον Σαριέγκι βέβαια δεν μιλάμε! Αθάνατος στον ΠΑΟ, με μεταγραφές τύπου Μπουνσόγκ
Ο μόνος που δεν έχει παίξει σέντερ μπακ, είναι ο Κατσουράνης. Θα παίξει όταν ....

Πορνό- πορνό στη δουλειά ο Μπουτάρης

Ο Μπουτάρης   έκανε και νέα δήλωση. Θα σηκώνεται πρωί πρωί να πηγαίνει στη δουλειά στο δημαρχείο. Πορνό- πορνό δηλαδή...

Και δεν θα βάλει  μόνο πορνό στο TV100, αλλά θα πρωταγωνιστήσει και σε μια ταινία. Θα λέγεται...