Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ποιος είναι ο "ταχογράφος" στη ΝΔ

?
Ποιός αποκαλείται στη Νέα Δημοκρατία "ταχογράφος";
Είναι ο ...
... Αντώνης Σαμαράς, γιατί είπε πως θα" μηδενίσει το έλλειμα".

ΠΑΟ:"150-0 υπέρ του Ολυμπιακού "– ΟΣΦΠ:" Ομάδα της "πεντάρας" ο ΠΑΟ".

Ποιός σκέπτεται αυτές τις μ...κίες;


Ο Παναθηναϊκός λοιπόν έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία του Αρετόπουλου στο Γ. Καραϊσκάκης, στον αγώνα Ολυμπιακός –Ολυμπιακός Βόλου 3~1 ενώ ….ανεπίσημα οι ερυθρόλευκοι απάντησαν με πολύ επιθετικό τρόπο. Ακολούθησε μπαράζ τοποθετήσεων από τις δύο ομάδες μέχρι τα πρωί και φυσικά έχουμε ακόμα χρόνο για… τοποθετήσεις! Ρε ουστ!

Την αρχή αυτή τη φορά έκανε ο Παναθηναϊκός, μετά τον αγώια Ολυμπιακού – Ολυμιακου Β. κατά τα πρότυπα του αγώνα Αρη – Παναθηναϊκού. Έβγαλε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι ο ΟΣΦΠ θέλει: 50+50+50=150%.

 
Όποιος την έγραψε θα τον πάρουν σίγουρα για την διαφήμιση του 11888.

Εκτός από την ανακοίνωση οι πράσινοι έκαναν και… αναδρομή στις μέχρι τώρα αγωνιστικές και αύριο θα μας στείλουν και το βίντεο ,και θα θέλαμε να έχει μέσα λίγο Τζούλια ή

Μαζέψτε τους!

Κάποιοι κύριοι, έχουν βαλθεί να διαλύσουν το πρωτάθλημα για άγνωστη αιτία.

Σε μια μέρα με πολλά δραματικά γεγονότα στο χώρο της οικονομίας, με Προϋπολογισμό σφαγής των δημοσίων υπαλλήλων, με πώληση του λιμανιού του Πειραιά μέχρι και τον Προφήτη Ηλία στους Κινέζους, με μια άγρια Δευτέρα να ξημερώνει ,οι γνωστές ΠΑΕ των διαμαρτυριών Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός των γνωστών , μόνο από το ποδόσφαιρο, κυρίων Μαρινάκη και Πατέρα βάζουν φωτιά στην αγωνιστική και στο πρωτάθλημα γενικότερα, αν αυτή είναι μόνο η επιδίωξή τους,

Σε τελευταία σύσκεψη για τη βία ο εισαγγελίας είπε στους διευθυντές των αθλητικών εφημερίδων ότι θα τους στείλει αυτόφωρο αν έχουν εμπρηστικά πρωτοσέλιδα. Οι κύριοι διευθυντές θα είναι αυτόφωρο στον Εισαγγελέα αν έχουν δημοσιεύσει στα πρωτοσέλιδα τις εμπρηστικές δηλώσεις ΠΑΕ και… ανεπίσημων κύκλων( άλλο φρούτο αυτό), Και αυτόφωρο από τον εκδότη τους, αν δεν τις έχουν δημοσιεύσει. Και από διευθυντές αυτόν τον καιρό, ουουου!

Διάγγελμα Μικρούτσικου για το αποψινό Big Brother


Επειδή έχετε σπάσει τα μέιλ και μας ρωτάτε τι θα πει στο αποψινό διάγγελμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Big Brother, όπου είναι καλεσμένος της Ρούλας, σας παραθέτουμε το πλήρες κείμενο για να μη πάτε χολοσκασμένοι:

«Μπιγκμπραδερίτες και Μπιγκμπραδερίτισες ...