Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Κατούρησε τελικά ο Καραγκούνης ; Η συνέντευξη.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ pamelouketo.blogspot. com

Από το πρωί ψάχναμε να βρούμε τον Γιώργο Καραγκούνη να μας διευκρινίσει τι έγινε. Κατούρησε ή δεν κατούρησε στη φυσούνα των αποδυτηρίων της Μπαρτσελόνα;

Το δεύτερο ημίχρονο της κρίσης

Πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο , αλλά να κερδίσουμε και το δεύτερο ημίχρονο . Το 2011 μπορεί να αλλάξει καθοριστικά την οικονομική πορεία της χώρας» είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο.

Να περάσουμε τώρα στην περιγραφή του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο "καλός δρόμος" και το "ξαπόσταμα" ..

Σε «καλό δρόμο» η Ελλάδα για τη μείωση του ελλείμματος, λένε στελέχη της ΕΚΤ.

Ολοκληρωμένη όμως η πρόταση είναι:

«Σε καλό δρόμο η Ελλάδα για τον γκρεμό»

« Η Ελλάδα πρέπει να ξαποστάσει», δήλωσε  επίσης την Παρασκευή το μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Γιούργκεν Σταρκ, θυμίζοντας Φλωράκη, με τη φράση του.

Το «ξαπόσταμα» ερμηνεύεται με τρεις τρόπους

Το «Νησί» και ο … Φετφατζίδης



Τι σχέση έχουν το «Νησί» και ο … Φετφατζίδης; Μας συγχωρείτε αλλά   εδώ στο
http://pamelouketo.blogspot.com/ θα θίξουμε τα ιερά και όσια των ημερών. Το «Νησί» είναι το σήριαλ, που ένωσε δημόσιους και ιδιωτικούς υπάλληλους, τους συνεπείς φορολογούμενους με τα λαμόγια, τους συμβασιούχους στην Ακρόπολη με τα ΜΑΤ.

Όλοι κλάψαμε όταν το βλέπαμε, όπως λέμε στις διηγήσεις μας. Και όχι από τα δακρυγόνα. Αν πιστέψουμε τον αριθμό των όσων έκλαψαν , θα πρέπει να γεμίζαμε σήμερα με δάκρυα – κουλτουριάρικα δάκρυα- όλα τα τεπόζιτα βενζίνης. Μόνο ο Ευαγγελάτος δεν έκλαψε, αλλά όπως τον κάρφωσε η ίδια η Τατιάνα είναι … «αναίσθητος».

Κάτι δεν πήγαινε καλά από το μεσημέρι της Δευτέρας, που εξομολογήθηκε ότι έκλαψε και ο Λιάγκας... Στην παρουσίαση του Μέγκα, που παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο έκλαιγε όλη η αίθουσα, σύμφωνα με τις διηγήσεις. Έμπαινες στην αίθουσα 88 κιλά
και έβγαινες ...

14+1 ( ακόμα) ατάκες για την κρίση

Τρίτο μέρος με τις ατάκες της κρίσης, Σήμερα έχουμε 13+1 ατάκες εδώ στο pamelouketo.blogspot.com,  για κρίση και χρεωκοπία.
Να τις δούμε!

Η γενιά των 592 ευρώ του Μέγκα

Γιατί το Μέγκα, έδωσε τον τίτλο «Η γενιά των 592 ευρώ» στη σειρά που είδαμε χθες το βράδυ ( και δεν ήταν και άσχημη).

Η απάντηση: