Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Τι έπαθε ο πρωθυπουργός

Κάτι έπαθε προφανώς ο πρωθυπουργός, δεν εξηγείται αλλιώς ή είναι βαριεστημένος. Για διάστημα μεγαλύτερο από μια βδομάδα δεν έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό και αυτό έχει κάνει μεγάλη εντύπωση !

Το σπάνιο αυτό γεγονός , να έχει μείνει ο κ. Παπανδρέου στη χώρα του για περισσότερο από μια βδομάδα, χαιρετίστηκε από το Μέγαρο Μαξίμου. Έδωσε δε αποστομωτική απάντηση σε όσους τον κατηγορούν ότι κάθε λίγο και λιγάκι παίρνει ένα από τα τρία- τέσσερα αεροπλάνα που έχει στη διάθεσή του και μην τον είδατε. Σε αντίθεση βέβαια με τον Σαμαρά, που κάθε βδομάδα πάει στην Καλαμάτα και τον Τσίπρα που κάθε μέρα που τον βρίσκεις , που τον χάνεις είναι στα Εξάρχεια.

Στο δίλλημα της αρχής του κειμένου, η απάντηση είναι:

« Κάτι έπαθε ο πρωθυπουργός».

Δεν είναι βέβαια κάτι σοβαρό. Έπαθε μια σπάνια , αλλά εύκολα ιάσιμη ασθένεια Του λείπει…

Τι δεν θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Έκρηξη ποιότητας σήμερα και αύριο με πρεμιέρες που πρέπει να χάσετε σε Mega και ΑΝΤΙ. Συνολικά είναι οκτώ τα καινούργια προγράμματα αυτό το Σαββατοκύριακο, στους δέκτες μας.

Θα χάσουμε σήμερα την πρώτη πρεμιέρα που είναι το μεσημεράκι και θα έχουμε πάει στην Ακρόπολη να παίξουμε με τα ΜΑΤ. Το ποδαρικό είναι του Mega Star , που δεν το έχουμε δει τόσα χρόνια, γιατί να το δούμε σήμερα και να χάσουμε και τους Ματατζήδες;

Στις 5 15 μ.μ. στον αέρα βγαίνουν τα καινούργια επεισόδια από το τηλεπαιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα 50¬- 50 , αλλά δεν θα το δούμε γιατί είμαστε φαν της πρωινής εκπομπής του, όπου η διασκέδαση είναι πιο αβίαστη.

Στις 7 00 μ.μ. ...

Παίζουμε αγγλιδούλες σήμερα στο «Νησί»

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΦΟΥΛΑΡΙΣΤΟΙ!

Στο στοίχημα θα το ρίξουμε σήμερα γιατί πάλι θα κερδίσουμε εύκολα λεφτά και θα πάμε ταμείο τέσσερις και πέντε φορές την ημέρα, μέχρι να μας βαρεθεί ο πράκτορας και ο ΟΠΑΠ.

Για το απόγευμα σας προτείνουμε τρεις αγγλιδούλες. Τρία παιχνίδια από το "Νησί", που στο Στοίχημα είναι η Αγγλία και στην τηλεόραση μια εκπομπή τόσο αργή που πρέπει να πάρεις κανονική άδεια να την παρακολουθήσεις και χάνεις όλα τα σιγουράκια.

Οι προβλέψεις μου... Τι προβλέψεις, σιγουράντζες:

Ζougla.gr εναντίον … Zouga.gr

Tι έγινε ρε παιδιά; Ο Μάκης στο zougla.gr έκανε ένα μπλογκ , το zouga. gr. που χαρακτηρίζεται σαν « το blog των αναγνωστών» .

Εξηγεί δε τι είναι αυτό το μπλογκ: « Ο χώρος που οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής εφημερίδας με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα γράφουν άκοπα, αμοντάριστα, χωρίς λογοκρισία, αυτό που σκέφτονται, αυτό που αισθάνονται, αυτό που θέλουν να καταγγείλουν» κλπ.

Οι πρώτοι - πρώτοι που επωφελήθηκαν του … μέτρου ήταν οι εργαζόμενοι του σάιτ του Τριανταφυλλόπουλου, που έστειλαν την δημοσίευσή του δικού τους μπλογκ , με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ στη zougla.gr»

Οι πρώτες φράσεις πιο χαρακτηριστικές « Στη zougla.gr κυριαρχεί εργασιακό καθεστώς σύγχρονης δουλείας γιατί μας εξαναγκάζουν να δουλεύουμε ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ τα Σαββατοκύριακα»

Και συνεχίζουν πιο δυναμικά : « Η εργασία προσφέρεται με μεσαιωνικούς όρους, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ, και οι δημοσιογράφοι γίνονται μπαλάκι στις επιθυμίες του εργοδότη. Ξέρουμε ότι αν διαμαρτυρηθούμε για την ΔΟΥΛΕΙΑ του Σαββατοκύριακου θα απολυθούμε και δεν θα ξαναβρούμε δουλειά»

Διαμαρτυρήθηκαν όμως και ο Μάκης απάντησε και είπε...