Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ο Σαμαράς αντιγράφει τον Τράγκα

 Ο Σαμαράς διαβάζει και ακούει Τράγκα προφανώς.Σήμερα  ο αρχηγός  της ΝΔ είπε αυτό που επαναλαμβάνει σαν σλόγκαν ο  δημοσιογράφος και σώουμαν κάθε βράδυ στο Αλτερ και κάθε πρωί στον Real fm.. Η περίφημη  ατάκα είναι..



Γκοβού ανταλλαγή με Σαλπιγγίδη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η πρώτη μεταγραφή ή μάλλον ανταλλαγή παικτών για τον Ιανουάριο είναι γεγονός και κλείστηκε στην πρόσφατη κάθοδο του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο ΠΑΕ να γίνει ανταλλαγή Γκοβού και Σαλπιγγίδη.

Από τους σημαντικούς λόγους είναι... 

Ο Ρεχάγκελ στον ΠΑΟΚ, φουλ για ευρωπαικό

Φαβορί ο  Οτο Ρεχάγκελ για τον ΠΑΟΚ, σκέψεις  και για  τον  Αγγελο Αναστασιάδη, μετά την απομάκρυνση  του Μ. Δερμιτζάκη.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι τρίτος απο το τέλος στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως είναι στην πρώτη θέση πανευρωπαικά στην απομάκρυνση προπονητών, αφού σε 3 μήνες έχει διώξει δυο  και τον Μπερέτα)

Το σκεπτικό για την πρόσληψη Αναστασιάδη είναι: " Αυτή η ομάδα, με αυτό το υλικό, σώζεται μόνο με προσευχές"

Το σκεπτικό για την πρόσληψη Ρεχάγκελ είναι:

Τα μακάβρια σλόγκαν του Γιώργου

Μετά τις « εντατικές» , τα « τα πιστόλια στο τραπέζι » , τα «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» , ο  κ. Παπανδρέου στη σημερινή ομιλία του στη Λάρισα, το αγρίεψε το πράγμα.

Μίλησε για «γαλάζιους σκελετούς στην ντουλάπα» και ότι « η Νέα Δημοκρατία έβαλε για να « σκάσει στα χέρια μας η βόμβα της χρεοκοπίας»,

Το πιο φρικιαστικό όμως που είπε ….

Ο γείτονας στο διαμέρισμα που νοίκιασε το ΔΝΤ στην Αθήνα

Εντάξει , το ξέρουμε ότι είμαστε καταπληκτικό blog, αλλά παθαίνουμε χοντρές γκάφες.

Χαμπάρι δεν πήραμε , πενήντα άτομα εδώ πέρα, ότι το ΔΝΤ νοίκιασε διαμέρισμα στην Αθήνα, κοντά στην Ακρόπολη, για τρία και ίσως περισσότερα χρόνια, με το νοίκι ....

Πόσοι είναι οι φτωχοί;

Ένας στους 5 Έλληνες είναι φτωχός, αναφέρει το ελληνικό δίκτυο για την καταπολέμηση τη φτώχειας, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Καταπολέμησης της Φτώχειας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το 21% των Ελλήνων  ζουν σε συνθήκες φτώχειας

Τα στοιχεία  αυτά είναι απολύτως αληθινά. Όμως τα πλήρη στοιχεία δίνουν μια διαφορετική εικόνα. Πως συμβαίνει αυτό; Δείτε τα πλήρη στοιχεία παρακαλώ με πολλή προσοχή αμέσως παρακάτω και το ξανασυζητάμε:

Απέλαση , στις εκπομπές μαγειρικής!

Μην το χάσετε! Στο δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής… μαγειρικής « Τοπ σεφ». Αν και χρειάζονται να γίνουν τοπ… στο ξύλο, όσοι εγκρίνουν τέτοια προγράμματα. Απέλαση ρεεεε, που λέει κι ο Αλέφαντος!

Παρουσιάστρια στη συγκεκριμένη εκπομπή η κ.Νάντια Μπουλέ και στην κριτική επιντροπή ο κ. Ηλίας Μαμαλάκης, μετά άλλων επωνύμων μαγείρων, που έχουν κατακλύσει τις εκπομπές των καναλιών.

Η μόνη λύση να σταματήσουν οι εκπομπές αυτές είναι...

Ουφ, γλιτώσαμε!

Πληκτικό ποδοφαιρικό Σάββατο. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός κέρδισαν και μας έλειψαν....