Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ποιός θα είναι συντονιστής στη διακαναλική

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!

Δευτέρα στις 9 το βράδι στην ΕΡΤ τελικά η διακαναλική συνέντευξη Παπανδρέου σε 7 δημοσιογράφους καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας.
Ποιος θα είναι ο συντονιστής;
Θα είναι....

Γιατί συζήτησαν 2, 5 ώρες Παπανδρέου - Ερντογάν, αντί για μια ώρα που είχε προγραμματιστεί;

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

ΔΥΟΜΙΣΗ ώρες κράτησε η συνάντηση Γ. Α. Παπανδρέου και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη συνάντηση που είχαν. Η συνάντηση έληξε τελικά όταν , όπως λένε οι πληροφορίες, ο Ερντογάν κοίταξε το ρολόϊ του και είδε οτι είχαν ξεπεράσει κατά πολύ τον προγραμματισμένο χρόνο.

Γιατί όμως συζήτησαν 2, 5 ολόκληρες ώρες; Ποιό είναι το ένοχο μυστικό τους;   Η απάντηση παρακάτω:

Σαμαράς: "Τερματοφύλακας ο Παπανδρέου"!

«Θα του χτυπήσει πέναλτι ο λαός στις εκλογές!»
Άνοιξε το κουτάκι με τις… ατάκες ο Σαμαράς. Είδε ότι ο Παπανδρέου δεν πιάνεται με τίποτα σε αυτόν  τον τομέα, με κορυφαία ατάκα βέβαια το «Λεφτά υπάρχουν» και σήμερα πρόσθεσε μία δική του ιστορική ατάκα, στο συναγωνισμό του με τον πρωθυπουργό.
Μετά τη δήλωσή του « θα μηδενίσω το έλλειμμα» και το «Λεξοτανίλ» σήμερα έκανε ένα πολύ καλό χιουμοριστικό βήμα. Χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό… «τερματοφύλακα» και πρόσθεσε ότι στις δημοτικές εκλογές «ο λαός θα του χτυπήσει πέναλτι», υπό...

Κάτι ευχάριστο: Διακόπτεται το «Master Chef»;

Επιτέλους και κάτι ευχάριστο σε αυτή τη χώρα! Η εκπομπή «Master Chef» κινδυνεύει να σταματήσει , αφού χάθηκαν οι κασέτες που περιείχαν τρία επεισόδια. Χάθηκε και το back up υλικό και...

Τράκαρε ο Γκοβού, χικ

Τράκαρε  σήμερα ο Γκοβού, χικ.  Ο Γάλλος διεθνής χικ, οδηγούσε το αυτοκίνητο του χικ και συγκρούστηκε με μηχανάκι χικ, αλλά ευτυχώς χικ τόσο αυτός χικ , όσο και ο αναβάτης του δικύκλου χικ, δεν υπέστησαν το παραμικρό χικ, πέρα από ορισμένες υλικές ζημιές χικ, χικ.

Ο ποδοσφαιριστής των "πρασίνων" χικ , δεν αντιλήφθηκε το μηχανάκι χικ, που ερχόταν ...

« Η κυβέρνηση του Αστακού»


Παλιότερα λέγαμε «η κυβέρνηση του βουνού». Τώρα λέμε «η κυβέρνηση του Αστακού»


Πάντως ποτέ δεν περιμέναμε από αυτή την κυβέρνηση , που είχε διαπρέψει το καλοκαίρι στον αστακό σε όλες τις παραλίες και ψαροταβέρνες , να πάθει τέτοιο φιάσκο.

Ίσως να κάναμε όμως και λάθος. Και η πραγματικότητα είναι , η κυβέρνηση αυτή να είναι …

Εξίσωση τιμής τσιγάρου και… τσιγαρλικίου!

Αύξηση της τιμής των τσιγάρων προωθεί για το Νοέμβριο η κυβέρνηση, τσαντισμένη μάλλον γιατί οι Έλληνες δεν κόβουν το κάπνισμα στα μαγαζιά.

Στόχος της νέας αύξησης είναι...

Πόρτα έφαγε ο Τριανταφυλλόπουλος στα διόδια!

Πρέπει να γίνεται ένα από τα δύο. Ή ο Τριανταφυλλόπουλος έχασε τη δύναμή του  ή άρχισε να λειτουργεί το Δημόσιο.

Ο Μάκης ξέχασε το πρωί το πορτοφόλι στο σπίτι και όταν πήγε να περάσει τα διόδια , δεν τον άφηναν

Λάθος των συνταξιούχων

Επιστρέφουν το επίδομα οι συνταξιούχοι  το επίδομα κατά τον πρωθυπουργό, και φιλοδώρημα , όπως λένε στην ανακοινωσή τους.

" Μας προσβάλει " λένε και το ξαναγυρίζουν πίσω ( σιγά μην το έπαιρναν όμως!) και αναγγέλουν κινητοποιήσεις.

Κακώς κάνουν όμως και επιστρέφουν  το επίδομα.

Θα το...

Άγριο σεξ έκαναν όλη τη νύχτα τα μέλη της τρόικας

ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΟΥΣ

Ο γνωστός πια γείτονας του διαμερίσματος που μένει η τρόικα στην οδό Αρεοπαγίτου, μας έστειλε νέο μέιλ και μας καρφώνει τις δραστηριότητες των ενοίκων:
« Αγαπητό pamelouketo

Δεν έκλεισα μάτι όλη τη νύχτα. Οι τροικανοί έκαναν άγριο και αχαλίνωτο και...
 ξεσηκωτικό σεξ. Δεν μπόρεσα να καταλάβω τους ή τις παρτενέρ γιατί άκουγα μόνο τις αγριοφωνάρες τους. Ο, τι θέλετε υποθέστε. Όλη η γειτονιά και ο Τσοχατζόπουλος σηκώθηκαν στο πόδι. Μας πήρε το ξημέρωμα να ησυχάσουμε. Μόλις χάραξε, άκουσα και τη φωνή , του πιο ψηλού από το τρίο, που έλεγε «τελείωσα … τελείωσα.. αχ τελείωσα».

Άρχισαν και φωνάζανε και οι άλλοι δύο: « Τελειώσαμε, τελειώσαμε!».

Τότε κατάλαβα, τι συνέβαινε.

Όλη τη νύχτα έγραφαν και απολάμβαναν τις αισθησιακές στιγμές και κάποια στιγμή τελείωσαν. Τι τελείωσαν όμως ; Η απάντηση:

" Βοήθεια στο Μαξίμου» γίνεται το « Βοήθεια στο σπίτι»

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, γίνεται μάλλον « Βοήθεια στο Μαξίμου» ,αφού κόβεται στο τέλος του χρόνου, μπας και δώσουμε κάνα φράγκο πίσω στο ΔΝΤ

Στον αέρα είναι 4000 εργαζόμενοι στο πρόγραμμα και 150.000 περίπου οι πολίτες που βοηθούνται ουσιαστικά.  Ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γ. Ντόλιος δήλωσε σήμερα στο «Έθνος» πως «η κυβέρνηση θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να μην υπάρξει κενό χρονικό διάστημα στην εξυπηρέτηση των 150.000 πολιτών»

Αν υπάρξει κενό, προφανώς…

Αποπλάνηση ενηλίκων, από την κυβέρνηση

Για αποπλάνηση 500.000 ενηλίκων και μάλιστα συνταξιούχων κατηγορείται η κυβέρνηση.

Η αποπλάνηση δεν γίνεται με σοκολάτα, αλλά με ένα… κουλούρι, που θα αγοράσουν οι συνταξιούχοι με το επίδομα των 100 ευρώ έως 300 ευρώ (τον χρόνο), που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός.

Το επίδομα θα το πάρουν οι συνταξιούχοι το τέλος Δεκεμβρίου, που προβλέπεται να έχει λυσσάξει η τρόικα και φυσικά ούτε λόγος για «παροχές».

Αναλογεί δε η « έκτακτη οικονομική ενίσχυση» σε 0, 80 λεπτά την ημέρα, έως 0,30 λεπτά. Οπότε ούτε κουλούρι ολόκληρο αγοράζει ο συνταξιούχος, αλλά μόνο την...

Ο πεζόδρομος έχει τη δική του ιστορία…

Στους δρόμους, κάλεσε ο Σαμαράς από τον Βόλο , να βγει ο πρωθυπουργός, για να δει τα προβλήματα του λαού.

Φυσικά ο αρχηγός της ΝΔ δεν έχει βγει στους δρόμους, ούτε διαδηλώνει, αλλά έχει βγει στους... πεζόδρομους των επαρχιακών πόλεων Ρίχνει δε και...