Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Παίζουν… πέναλτι Παπανδρέου και Σαμαράς!

ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ!
Να μάθουμε αμέσως ποιοι γράφουν τις ομιλίες Παπανδρέου - Σαμαρά! Να τους συγχαρούμε τους ανθρώπους! Μα τι ατάκες τους σερβίρουν. Γιατί αποκλείονται να τις σκέπτονται αυτοί.

Απάντησε λοιπόν ο Γιώργος στην «ατάκα» του Σαμαρά στον Βόλο, που τον είχε αποκαλέσει … «τερματοφύλακα» και τον είχε απειλήσει με πολλά γκολάκια: «Θα του χτυπήσει πέναλτι ο λαός στις εκλογές!»
Το σκέφτηκε από δω , το σκέφτηκε από κει ο Γιώργος, του είπαν οι ποδοσφαιρόφιλοι όπως ο Πάγκαλος "προχώρα"  και απάντησε στην Αλεξανδρούπολη με την ιστορική φράση :

"Λεφτά υπάρχουν» - στον Αρναούτογλου!


«Λεφτά υπάρχουν». Και πολλά μάλιστα. Αλλά υπάρχουν στο τηλεπαιχνίδι του Αρναούτογλου « Μoney Drop» ή καλύτερα «Πάρε τα λεφτά και τρέχα».

Τι τηλεπαιχνίδι, σκληρό ριάλιτι είναι, που παίζει με την κρίση και την αφραγκία. 300. 000 ευρώ είναι σε δεσμίδες  σε ένα «βουνό» χαρτονομισμάτων . Από πάνω σαν γκρουπιέρης ο Αρναούτογλου και κάθε μισό λεπτό γίνεται  κοντινό πλάνο για να τα δούμε και να ξελιγωθούμε εμείς και να κοπούν τα ήπατα των παικτών.

Ήταν φανερή η πρόθεση στη ζωντανή εκπομπή να μοιράσει λεφτά, για να διαφημιστεί η εκπομπή. Μία από τις ερωτήσεις ήταν...

Μόδα ο Άγιος Παντελεήμονας

ΠΑΝΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΟΥΝ


Μόδα έγινε ο Άγιος Παντελεήμονας και πάνε όλοι οι υποψήφιοι εκεί για να τους γιαουρτώσουν και να τους δείξουν ανέξοδα μετά οι τηλεοράσεις και να τους γράψουν τα μπλογκς και οι εφημερίδες ( με αυτή την σειρά).

Σήμερα είχαμε καταγγελία της υποψήφιας δημάρχου της «Ανοιχτής Πόλης» κ. Ελένης Πορτάλιου. Κατάγγειλε ότι δεν την άφησαν να πάει στη Λαϊκή αγορά της Μιχαήλ Βόδα, όπου ήθελε να πάει για να μαζέψει ψήφους από τους αλλοδαπούς που μάζευαν τα λιωμένα φρούτα τα οποία πετούσαν από τα καφάσια οι μανάβηδες.
Έτσι η κ. Πορτάλιου, κέρδισε...

Τα γαλλικά κλειδιά του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΙΟΠΛΙΑ


Στον Παναθηναϊκό ο Νιόπλιας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ , αφού έχει πολλούς τραυματίες . Αντίθετα όταν δεν έχει τραυματίες έχει πολλούς παίκτες και μπερδεύεται και δεν ξέρει ποιον να πρωτοβάλει στην 11άδα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι ευχαριστημένος πολύ από τη δήλωση σήμερα του ...

2-1 το ντέρμπι ΑΕΚ- Παναθηναϊκού

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΧΙΜΕΝΕΘ


Με αδημονία περιμένουν όλοι οι φίλαθλοι το ντέρμπι ΑΕΚ- Παναθηναϊκού, που αναμένεται να ενθουσιάσει όλους, όπως άλλωστε έχουν κάνει μέχρι τώρα και οι δύο ομάδες.

Ο προπονητής της ΑΕΚ κ. Χιμένεθ παρ’ ότι βαρέθηκε ήδη την Ελλάδα, αφού μέσα σε μια βδομάδα τα είδε όλα, μια μέρα τον ανέβαζαν στο θεό και μια στα τάρταρα, ετοιμάζει εκπλήξεις για να εντυπωσιάσει. Χθες το βράδι τηλεφωνήθηκε με τον Βαλβέρδε και τον ρώτησε ...

Na fas track

Ποιο  fast track; Το θέμα  την σήμερον είναι na fas track.
25%  των Ελλήνων δεν πληρώνουν το τηλέφωνο και περιορίζονται στις ... απεριόριστες αναπάντητες κλήσεις.

Ο ΟΤΕ στέλνει εξώδικα για οφειλές πάνω απο 58, 69 ευρώ. Το "69" είναι σημειολογικό βέβαια.

Σε λίγο θα φτάσουμε ...

60 ατάκες για την κρίση

Εδώ στο http://pamelouketo.blogspot.com/  καθορίσαμε την κρίση, μέσα από 60 συνολικά ατάκες  και ετοιμαζόμαστε για άλλες ... 160! Βρείτε τοίχους και γράψτε!

Οι 7 που θα κάνουν τις ερωτήσεις στη διακαναλική

Προτείναμε λοιπόν  τον Μανόλη Καψή συντονιστή στη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού τη Δευτέρα στις 9 και δεν εισακουστήκαμε.  Πάμε  τώρα  και ελπίζουμε αυτη τη φορά να μας ακούσουν, στους 7 δημοσιογράφους που θα κάνουν τις ερωτήσεις, από 7 κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Πρώτη παρατήρηση: Πολύ μεγάλη αισιοδοξία βλέπουμε , οτι στην τηλεόραση αυτή τη τη στιγμή με τον καταιγισμό  ριάλιτι και τηλεπαιχνιδιών, υπάρχουν εφτά δημοσιογράφοι, που θα κάνουν τις ερωτήσεις