Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Πρετεντέρης: " Γεια, στο στόμα του Προβόπουλου !"

ΑΠΟΨΕ ΕΊΔΑΜΕ ΤΟ ΜΈΓΚΑ ( ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ;)

Εντυπωσιακός ήταν απόψε ο συναγωνισμός στο δελτίο του Μέγκα, για το ποιος θα εκπροσωπούσε καλύτερα τον κύριο  Προβόπουλο, στο δελτίο.  Η μάχη έγινε μεταξύ των Γιάννη Πρετεντέρη, Παύλου Τσίμα, Μανόλη Καψή και ήταν συντονισμένη μαζί τους και η Όλγα Τρέμη, δικαιολογημένα αφού είναι συντονίστρια του δελτίου.

Και οι 4 ύψωσαν  πολύ τη φωνή τους, αλλά δεν το καταλάβαμε γιατί έγινε αυτό,γιατί συμφωνούσαν. Αν διαφωνούσαν δηλαδή, θα έπρεπε να σπάσουν τα τζάμια του Ερρίκου Ντυνάν δίπλα.

 Περιέργως πιο μαχητικός ήταν ο κ. Τσίμας, όμως με διαφορά κέρδισε πάλι ο κ. Πρετεντέρης  αφού σηκώθηκε όρθιος από την καρέκλα και φώναξε " " Γεια στο στόμα του Προβόπουλου ! "  και "Ζήτω η 27 η Οκτωβρίου" "Ζήτω το ΔΝΤ" και  πρόσθεσε,  όλο ζητάνε οι ζήτουλες  γέροι των ΚΑΠΗ και πάνε  εκπαιδευτικές εκδρομές εκδρομές στη Μύκονο να πηδήσουν  Σουηδέζες γριές, όμως δεν μπορούν να πηδήξουν ούτε ένα σκαλοπάτι.

 Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο κ.  Τσίμας που ήταν λάβρος και γάβρος, παρότι ...

Άλλο Ρουμπίν Καζάν και άλλο Ρουμπίν Κοζάν( η)

Σαρωτικός θρίαμβος. Ο Παναθηναϊκός  σκόρπισε 5-0 την Κοζάνη και την απέκλεισε από το Κύπελλο! Ε, και;

Άλλο Ρουμπίν Καζάν και άλλο Ρουμπίν Κοζάν( η). Τους Ρώσους θέλαμε να καθαρίσατε , όχι την Κοζάνη.
 \
Έβαλε γκολ μέχρι και ο Σαριέγκι. Α, και ο Γκοβού ένα!

Ο Νιόπλιας ξεθάρρεψε και ...

Αντίο, τιτανοαξέχαστε, Πολ το Χταπόδι

Ο επικήδειος στον Πολ το χταπόδι.

Χθες το χάσαμε. Σήμερα το αποχαιρετήσαμε. Ο επικήδειος του pamelouketo, που εκφωνήθηκε στην τελετή:

Aλησμόνητε Πολ το χταπόδι

Έφυγες νωρίς, απροσδόκητα. Ο Πολ το χταπόδι, δεν υπάρχει πια. Πέθανες το πρωί της Τρίτης, σε αποχαιρετάμε σήμερα. Μάθε τιτανοαξέχαστε Πολ ότι κηρύχτηκε τριήμερο πένθος σε όλα τα στοιχηματικά πρακτορεία, όλου του κόσμου. Εδώ στο pamelouketo  κρατήσαμε κι ενός λεπτού σιγή. Πρόσωπα κέρινα στο άκουσμά του θανάτου σου, χέρια κρύα, ούτε το δελτίο του στοιχήματος δεν μπορούσαμε να συμπληρώσουμε. Παίξαμε Κίνο.

Ο Πολ το χταπόδι, πρόβλεπες τα πάντα. Μόνο το θάνατό σου δεν είχε προβλέψει, τιτανοπολυαγαπημένε μας, πατέρα, ...

Κουίζ: Ποιος κέρδισε τελικά στη διακαναλική;

Δείτε αμέσως παρακάτω ποιός κέρδισε τελικά στη διακαναλική,

Είναι ....

ΚΑΠΗ- ταλισμός

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τώρα τους φταίνε τα… ΚΑΠΗ! Κάτι έχουν με τους συνταξιούχους και θέλουν να τους στείλουν πρόωρα. Τις προτάσεις του διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ( κ. Προβόπουλος, μπορεί να τις από δυο πλευρές. Είτε να εξοργιστείς, είτε να βάλεις τα γέλια.

Για να σωθεί λοιπόν η οικονομία ο Προβόπουλος, στην «ενδιάμεση έκθεση» της Τράπεζας της Ελλάδος ζητάει το κλείσιμο των ΚΑΠΗ και την κατάργηση των εκδρομών και των καλοκαιρινών διακοπών των ΚΑΠΗ. Βέβαια το δεύτερο θα γίνει…

" Οι Έλληνες δεν πληρώνουν τα χρέη τους από το 400 π.Χ.!"

Η ατάκα της ημέρας

«Οι Έλληνες δεν πληρώνουν τα χρέη τους από το 400 π.Χ.! Θα πληρώσουν τώρα;», ήταν η απάντηση, που έδωσε ο ιδρυτής της Better Capital, Jon Moulton, σε σχετική ερώτηση για την ελληνική οικονομία. Το είπε σε συνέδριο στο Λονδίνο, για την παγκόσμια οικονομία.

Σωστός. Γιατί έχω ένα πρόγονο από το 392 πΧ, που δεν πλήρωνε τα χρέη του και τα φορτώθηκα εγώ. Μια θεία μου, το 128πΧ  δεν...

Σάρωσαν Κλυνν- Λαζόπουλος, κλαίνε στο "Νησί"

Δεν περιμέναμε την AGB να μας το πει. Σάρωσαν Χάρρυ Κλυνν και Λάκης Λαζόπουλος χθες. Στο πολυδιαφημισμένο «Νησί » , τι άλλο, κλαίνε.

Το γράψαμε και χθες. Ήταν εκπληκτικοί ( τι άλλο θα ήταν άλλωστε;) . Τα νούμερα, απλώς το επιβεβαίωσαν. Ο Λαζόπουλος από τις 9 μέχρι τις 10, έκανε περίπου 37 στο γενικό σύνολο, κόντρα στη «Ζωή της άλλης» που έμεινε στο 25,1 ενώ το τούρκικο με το ζόρι το 14 ( και πολύ έκανε)

Όταν βγήκε ο Χάρρυ την επόμενη ώρα, κόντρα στην Σπιναλόγκα, έγινε ....

Το πρόγραμμα Μητσοτάκη σήμερα

Πολλοί απορούν για την τρομερή φυσική κατάσταση του Μητσοτάκη. Ούτε το pamelοuketo μπορεί να την εξηγήσει. Όμως εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε αμέσως το πρόγραμμα των επόμενων ωρών της δραστηριότητας του. Και ίσως μπορούν να εξηγηθούν μερικά πράγματα:

10.00 Κατάρες για τον Σαμαρά

10.03 Ανεβοκατέβασμα στα σκαλοπάτια του Παναθηναϊκού Σταδίου με την γκλίτσα.

10.29 Τρέξιμο με τον Αλέφαντο στον λόφο Αρδηττού

10.44 Συνάντηση ...

Προτάσεις για το 4ήμερο: Άγιος Παντελεήμονας

Για όσους φίλους αποφασίσουν απόδραση της τελευταίας στιγμής για το 4ήμερο της 28ης Οκτωβρίου, αφού δηλώσουν ασθένεια στη δουλειά , τους προτείνουμε την μαγευτική περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών.

Θα περπατήσετε ανέμελα...

Τι δεν θα δούμε στην Τιβί σήμερα

Σήμερα δεν θα δούμε ειδήσεις. Θα μείνουμε ανενημέρωτοι , να μη ξέρουμε τι έγινε στον κόσμο. Αλλά και τις άλλες μέρες ξέραμε; Μόνο τον Παπανδρέου βλέπαμε . Το Μέγκα προβλέπεται να έχει καλεσμένο τον Μίκη Θεοδωράκη για το κόμμα που ανοίγει , ο ΑΝΤ1 θα ασχοληθεί με τα έκτακτα μετεωρολογικά φαινόμενα , ενώ το Σταρ, θα δείξει αποσπάσματα από τον Λαζόπουλο. Η μεγάλη έκπληξη όμως θα γίνει στο Άλτερ, όπου…

Πως θα λέγεται το κόμμα του Αλαβάνου

Είχαμε λοιπόν τη νύχτα την ανακοίνωση πολιτικής κίνησης από το Μίκη Θεοδωράκη, αν ο Παπανδρέου ανακοινώσει εκλογές.  Θα τα πούμε αναλυτικά αργότερα αυτά. Κόμμα κάνει  όμως  και ο Αλαβάνος.Και επειδή πρωί πρωί αυτό νοιάζεστε να μάθετε να σας πούμε....

Να μην ξαναπατήσει ο Πατέρας στην Παιανία!

Ναι. Να μην ξαναπατήσει ο  Νικόλας Πατέρας στην Παιανία. Αυτός είναι ο λόγος που ο Παναθηναϊκός δεν πάει καλά και να μη φωνάζει στους παίκτες ότι θα τους κρεμάσει τα δελτία και να μην αστράφτει και βροντάει, όπως βλέπουμε στα αθλητικά πρωτοσέλιδα πάνω δεξιά.

Τόπαμε από το pamelouketo, όταν ξαναπήγε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενόψει Ρουμπίν Καζάν, είναι μαυρόγατα χειρότερη...

Ο καιρός χθες

Ο καιρός χθες Τρίτη 26 Οκτωβρίου,  ήταν καλός. Σήμερα να δούμε τι κάνουμε που η ΕΜΥ προβλέπει ακραία καιρικά φαινόμενα σε όλη τη χώρα. Χθες λοιπόν ο καιρός ήταν καλός σε όλη τη χώρα και η θερμοκρασία έφτασε μέχρι 23 βαθμούς, και προς το βράδι τους 24 γι αυτό ο Μίκης Θεοδωράκης τα μεσάνυχτα ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος.

Το πρωί   ο καιρός ήταν νεφελώδης, έως πολύ νεφελώδης, σαν τις απαντήσεις του κ. Παπανδρέου στην διακαναλική και αργότερα οι απαντήσεις και οι συζητήσεις επεκτάθηκαν σε ολόκληρη την χώρα.

Άνεμοι 7 έως 8 μπωφόρ δεν υπήρξαν . Ταυτόχρονα καταιγίδες....

"... Και συντονιστής ο Πεταλωτής ! "

 Απολαυστικοί Χάρρυ Κλυνν και Λάκης Λαζόπουλος στο « Τσαντίρι » . Στο σκετς των «μεθυσμένων» και μετά την πρώτη αναφορά στο όνομα του Πεταλωτή με τη φράση «...  και συντονιστής ο Πεταλωτής» έπιασαν στον αέρα , ότι έβγαζε φοβερό γέλιο και  την πρόσθεσαν ακαριαία στο κείμενό τους.

Και αυτός ο αυτοσχεδιασμός τους ήταν όλα τα λεφτά, αφού λειτούργησε 100% !« … "... Και συντονιστής ο Πεταλωτής! »

Ο Λαζόπουλος έδωσε ...