Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

"OXI προσλήψεις" βροντοφώναξε ο Καψής

"Όχι, απολύσεις" έλεγε το πανό των συμβασιούχων που είχαν σκαρφαλώσει στην Ακρόπολη , "Οχι, προσλήψεις" βροντοφώναξε ο Μανόλης Καψής.

Ο σχολιαστής του Μέγκα ήταν εξοργισμένος με τους συμβασιούχους,  και τα είχε πάρει  στην  κράνα του, αφού ανέβηκαν στα ύψη πάνω στα μνημεία και κινδύνευαν  να πέσουν κάτω να σκοτωθούν και θα έβρισκε τον μπελά η κυβέρνηση.

Φοβηθήκαμε ότι θα τον χάναμε απόψε τον Μανόλη αφού αναψοκοκκίνισε και το χειρότερο όλων είναι ότι ο Στραβελάκης δεν τρομοκρατήθηκε. Αντιθέτως δούλευε τον κ. Καψή  και  του έλεγε....

Το μεγάλο γκάλοπ για την ονομασία των Σκοπίων

Έλα, πάμε για το μεγάλο γκάλοπ του pamelouketo! Αύριο έχουμε συνάντηση των πρωθυπουργών Παπανδρέου και Γκρούεσφκι. Θα συζητήσουν και το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων

Αυτό είναι και το ερώτημα του γκάλοπ. Εσείς τι όνομα πιστεύετε ότι θα προτείνει ο κ. Παπανδρέου στον ομόλογό του;

α. Διακαναλική Δημοκρατία των Σκοπίων;

Την ερώτηση αυτή τη βάλαμε, γιατί

Το δίλημμα της ημέρας...

?
Ποιό δίλημμα είναι μεγαλύτερο απο το δίλημμα "Σγουρός ή χρεωκοπία;"

Είναι το δίλημμα ..

Κουίζ: Πως θα λέγεται η νέα ΕΡΤ;

Είναι εύκολη η απάντηση στο ερώτημα πως θα λέγεται η νέα ΕΡΤ Προβόπουλου.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ζητάει όλα τα κανάλια να συγχωνευθούν σε ένα. Αυτό το συνδυάζουμε με το ότι τα κανάλια της ΕΡΤ , ΝΕΤ, ΕΤ1, ΕΡΤ3 , ψηφιακά, κατρακυλάνε αυτή την εποχή σε τηλεθέαση.

Άρα η απάντηση στο κουίζ «Πως θα λέγεται η νέα ΕΡΤ;» είναι η εξής: Η νέα κρατική τηλεόραση θα λέγεται…

Η « σούπερ... λίγδα» του Μαρινάκη

Βλέπετε ό,τι βλέπουμε κι εμείς ή  μήπως κάνουμε λάθος ; Μπας και είναι ιδρώτας; Μια… λίγδα στο κέντρο του πουκάμισου, του κ. Μαρινάκη;

Είπαμε να το βάλουμε γκάλοπ.

Tο ΠΑΣΟΚ λογόκρινε τον Παπανδρέου!

Ναι, το ΠΑΣΟΚ... λογόκρινε τον Γ. Παπανδρέου. Κι αν δεν πιστεύετε μπείτε στο επίσημο σάιτ του ΠΑΣΟΚ , pasok.gr. Tι είπε ο κ. Παπανδρέου στη διακαναλική; Δεν είπε ότι θα δημιουργήσουμε « 600.000 θέσεις ανεργίας;».

Το είπε, εντάξει, ένα από τα συνηθισμένα του σαρδάμ έκανε ο άνθρωπος , το ακούσαμε όλοι.  Αλλά δεν το συζητήσαμε όμως και πολύ γιατί σκεφτήκαμε από την  άλλη πλευρά, «δεν είναι δυνατόν να το είπε! ».

Στο ΠΑΣΟΚ όμως άκουσαν… καλύτερα. Έτσι στο σάιτ τους, γράφουν ότι ο Γιώργος είπε ότι η κυβέρνηση  θα δημιουργήσει…εντάξει, καλά το καταλάβετε τι γράφουν ότι είπε.  Απλά συνεχίστε παρακάτω για το δείτε με… ντοκουμέντα. Ο κ. Παπανδρέου λοιπόν στη διακαναλική είπε , σύμφωνα με το σάιτ του ΠΑΣΟΚ, θα δημιουργήσουμε 600.000 θέσεις

Τα ΟΧΙ του Γιώργου, στην 28η Οκτωβρίου

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΟΧΙ στον Δημαρά

ΟΧΙ στον Κικίλια

ΟΧΙ, ΟΧΙ στις δάνειες δυνάμεις ( δύο αρνήσεις , μια κατάφαση)

ΝΑΙ και ΟΧΙ χρεωκοπία

ΝΑΙ και ΟΧΙ εκλογές

ΟΧΙ, μη μου το λες! Έτσι απάντησα όταν το πρωί με πήρε τηλέφωνο ο Ραγκούσης και μου είπε ότι οι συμβασιούχοι σκαρφάλωσαν πάνω στα μνημεία της Ακρόπολης και κάνουν τις Καρυάτιδες

ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, δεν κάναμε παροχές ( έτσι δικαιολογήθηκα σήμερα στις Βρυξέλλες)

" Στης Ακρόπολης τα…Χασο- μέρη»

Έτσι λέγεται ο πρόεδρος των συμβασιούχων του ΥΠΠΟ, που από το πρωί έχουν σκαρφαλώσει στην Ακρόπολη .  Χασομέρης. Νίκος Χασομέρης.

Οι συμβασιούχου έχουν ξεδιπλώσει ένα πανό: "ΟΧΙ,  απολύσεις". Δεν ξαναρχίζουμε τη συζήτηση αν έχουν δίκιο που κάνουν αυτές τις ενέργειες στην Ακρόπολη,  τέτοια μέρα 28 Οκτωβρίου κλπ. Θα χορτάσετε από αυτά το βράδυ στις ειδήσεις, αν και ξέρουμε όλοι που θα πάει το πράγμα.

 Όμως   να το ξέρουν καλά  οι συμβασιούχοι. Δεν πρόκειται να κάνουν προκοπή με έναν… Χασομέρη, να διεκδικεί εργασιακά δικαιώματα!

Μέχρι τώρα, δεν έχουμε επέμβαση των ΜΑΤ. Ασφαλείς πληροφορίες του pamelouketo λένε, ότι θα πάνε, μόλις ...