Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ξεσηκωμός στο ... facebook , με τις ερωτήσεις στον πρωθυπουργό!


Τι τόθελε το... facebook ο πρωθυπουργός;  Χαμός γίνεται αυτή την ώρα! Κάποιοι είχαν την ιδέα να συνομιλήσει ο πρωθυπουργός μέσα απόν το Facebook, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου,απόν τις 3:00 μ.μ. - 4:30 μ.μ.

Κάλεσαν   δε τους πολίτες να θέσουν ερωτήματα πάνω στο θέμα: Οι νέοι και η κρίση. Είναι στο χέρι μας να φτιάξουμε την Ελλάδα που θέλουμε.

Και άνοιξε η ... στρόφιγγα: Χιλιάδες είναι αυτοί που βάζουν ερωτήματα και βέβαια σχεδόν όλα... έξω  από το θέμα, αλλά με την καυτή καθημερινότητα. Πραγματικός... ξεσηκωμός! Αν τα παρακολουθεί  τώρα ο πρωθυπουργός, μάλλον θα έχει.. φρικάρει. Ελάχιστα μόνο είναι υπέρ. Μπεϊτε κι εσείς ,  προσθέστε την ερώτησή σας.!
Είναι.. μακριά η νύχτα!

Μερικές από τις ερωτήσεις στον πρωθυπουργό, όπως  ακριβώς εμφανίζονται στη σελίδα:

Μαύρη μαυρίλα και τα λαμόγια στη διαφήμιση του Κικίλια

Οι τρεις υποψήφιοι περιφερειάρχες της Αττικής στον Χατζηνκολάου. Εχουν ξεχωρίσει οι ατάκες:

Διακόπτεται το Μπιγκ Μπράδερ- Πάνε να ψηφίσουν οι παίκτες

Διακόπτεται το Μπιγκ Μπράδερ λόγω εκλογών. Απόψε αποχωρούν οι παίκτες αφού πάνε να ψηφίσουν και θα γυρίσουν τη Δευτέρα μετά τις επαναληπτικές εκλογές.

Πολλοί από τους παίκτες που είναι κλεισμένοι σε ένα σπίτι στην Παιανία, θέλανε να πάνε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή. Οι μισοί βέβαια είναι ανήλικοι, και δεν θέλανε να διακοπεί το παιχνίδι.

Τον  τελευταίο λόγο  είχε  η παραγωγή και  θα σας δώσουμε αναλυτικά τις λεπτομέρειες:  η Ρούλα Κορομηλά έξαλλη συνεννοήθηκε με τη

Μίλησε σήμερα ο Καραμανλής!

ΙΚαλώς τον Κωστάκη. Μίλησε! Όσοι ανησύχησαν ότι έχασε τη φωνή του, καθησύχασαν. Μίλησε το παιδί και είπε πολλά και διάφορα στους εμπόρους με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα. Η συνάντηση με τους εμπόρους δείχνει και πόσο απεγνωσμένη είναι η αγορά που περιμένει να τη σώσει ο Καραμανλής

Ο πρώην πρωθυπουργός , σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε συνέλθει από τα μπιφτέκια του μουγγού που είχε χλαπακιάσει και μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του, αλλά εννοούσε την γνωστή ταβέρνα που καταβρόχθισε 18 πιάτα και μετά ζητούσε και λουκουμάδες.

Το βιβλίο της ηγεσίας της ΝΔ για μένα έχει κλείσει, φέρεται να είπε ο Κώστας Καραμανλής στους εμπόρους και με αυτό έδειξε ότι τώρα διαβάζει άλλα βιβλία, Ποπάι και Μίκι Μάους.

Είπε επίσης οτι στηρίζει τη νέα ηγεσία του κόμματος , γιατί την βλέπει να γέρνει.

Οσον αφορά

Υπουργείο Οικονομικών: Μην... περαιώνετε!

ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ... " ΟΙ ΑΠΕΡΑΙΏΤΟΙ"

Να τι κάνουν οι εκλογές! Έβγαλε ανακοίνωση σήμερα το υπουργείο Οικονομικών, μετά το αλαλούμ ( πολύ επιεικής λέξη) με την περαίωση και είναι σαν να προτρέπει τους φορολογούμενους να μην πάνε να κάνουν περαίωση!

Εκλογές την Κυριακή και οι … «Απεραίωτοι» » είναι ένα νέο κόμμα και τους φοβούνται στην κυβέρνηση μη πέσει μαύρο. Έτσι η ανακοίνωση, δείχνει ουσιαστικά γιατί … δεν πρέπει να περαιώσουν οι πολίτες.

Ας δούμε τα κυριότερα σημεία της ανακοίνωσης. Πλάκα έχει!

Τον έχει μεγαλύτερο ο Πούτιν από τον ... Μπους;

"ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"  ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ ΜΠΟΥΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ


Υπάρχει υποψία αν όχι και βεβαιότητα , ότι ο Πούτιν, τον έχει μεγαλύτερο από τον Μπους. Ο πιο βλάκας Αμερικανός πρόεδρος, έγραψε τα απομνημονεύματα του που κυκλοφορούν την Τρίτη.

Από τον ηλιθιότερο πολιτικό σύμφωνα με τον αριθμό ανεκδότων που κυκλοφορούν για τον Μπους, τι διαφήμιση περιμένατε να κάνει στο βιβλί του ; Το μόνο που διέρρευσε, είναι ότι ο Πούτιν έχει … μεγαλύτερο σκύλο, αλλά πιθανότατα και μεγαλύτερο …

"Νουέβο Κάμπο", ονομάστηκε τελικά το γήπεδο της Λάρισας

Βρήκαμε τον μπελά μας σήμερα με το όνομα του νέου γηπέδου της Λάρισας.

Ο κ. Πηλαδάκης είχε ανακοινώσει το μεσημέρι το όνομα « AEL FC Arena», εμείς το βαφτίσαμε λίγο αργότερα «SOYZA TO ALOGAKI Arena" και τώρα παίρνουμε εδώ στο pamelouketo, χιλιάδες μέιλ, που μας ενημερώνουν ότι τελικά το γήπεδο, δεν θα πάρει κανένα απο τα ξενέρωτα εγγλέζικα ονόματα.


Το νέο γήπεδο της ομάδα του κάμπου, πήρε και το ανακοινώνουμε επίσημα, την ονομασία

«SOYZA TO ALOGAKI Arena» , το νέο όνομα του γηπέδου της Λάρισας

Ναι, αυτό είναι το όνομα του νέου γηπέδου της Λάρισας! "SOYZA TO ALOGAKI Arena" . Βέβαια ο πρόεδρος της Λάρισας κ. Πηλαδάκης είχε ανακοινώσει το μεσημέρι το όνομα « AEL FC Arena», αλλά δεν εντυπωσιάστηκαν οι φίλαθλοι και έτσι έγινε αλλαγή σε «SOYZA TO ALOGAKI Arena».

Η ξενόγλωσση ονομασία του νέου λαρισιώτικου γηπέδου, δεν ξάφνιασε, αφού στον διαγωνισμό που ψήφισαν 7000, τα έξι επικρατέστερα ονόματα έχουν αγγλική ονομασία, αφού το αγγλικό μιλιέται πολύ στη Λάρισα και είναι επίσημη γλώσσα της πόλης.

Τα έξι επικρατέστερα ονόματα ήταν, συγκρατηθείτε όμως πριν διαβάσετε παρακάτω:

Πως περαίωσε ένας.... νεκρός ! Η επιστολή των θυγατέρων του στη ΔΟΥ Βύρωνα!

Η Αγγελική Τζιρμάκη , είναι αθλητική δημοσιογράφος, Χρόνια πολλά στο κουρμπέτι. Τη  ξέρουν όλοι. Την ξέρουμε και είναι φίλη μας κι εδώ στο pamelouketo. Τόσα χρόνια όμως στη δουλειά , γίνεται ... διάσημη, από μια επιστολή, που έστειλε , μαζί με την αδελφή της Κατερίνα, με παραλήπτη  τη ΔΟΥ Βύρωνα. Στις δύο αδελφές, έφτασε το εκκαθαριστικό  της περαίωσης, του πατέρα τους, που δεν υπάρχει πια . Έχει.. περαιώσει  τη ζωή του!

Τέτοια θέματα βλέπουμε καθημερινά τις τελευταίες μέρες . Οι αδελφές Τζιρμάκη, αν και έχουν ... μέσον στα Μέσα, προτίμησαν κάτι διαφορετικό. 

Έστειλαν μια επιστολή στη ΔΟΥ Βύρωνα και την ανάρτησαν επίσης στο facebook! Μια σπαρταριστή επιστολή , στη ... μακαβριότητά της και στο μπλάκ χιούμορ της. . Πατάτε ... οπωσδήποτε κλικ και διαβάστε παρακάτω:

" Αν ο Τσίπρας ή ο Σαμαράς φορούσαν κολάν, σαν τον Παπανδρέου... " και άλλες 10 ατάκες του Χ. Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν είναι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς. Αυτό δεν το λέμε γιατί χρειάζεται διαφήμιση, που δεν τη χρειάζεται. Το λέμε γιατί κι αυτός έχει προεκλογική εκστρατεία κλπ κλπ. Δεν ξεχνά όμως την δουλειά του, που είναι βέβαια η σατιρική τέχνη.

Μέσα λοιπόν από το twitter μας βομβαρδίζει κάθε μέρα με ατάκες .Η τελευταία που είδαμε , εδώ στο pamelouketo  μας άρεσε πολύ, και την έχει εμπνευστεί από τον ... μαραθωνοδρόμο Γιώργο.

« Φαντάζεστε να εμφανιζότανε σε στάση διάτασης ο Τσίπρας ή ο Σαμαράς , με κολάν και πορτοκαλί σνίκερς, τι θα γράφανε την άλλη μέρα οι εφημερίδες;»

Και άλλες 10 ατάκες του Χάρρυ: Για διαβάστε παρακάτω: Έχει πανηγύρι!