Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

13 ατάκες για την συζήτηση Παπανδρέου στο ίντερνετ

Το  pamelouketo.blogspot.com  σας παρουσιάζει 13 ατάκες από το σημερινό διαδικτυακό διάλογο του πρωθυπουργού.

1. Πιο εύκολα θα ψηφίσω τον Γιώργο στις εκλογές, παρά θα τον κάνω φίλο μου στο facebook

2. Ο Γιώργος προσκάλεσε φίλους για να παρακολουθήσουν τη συζήτηση και ο μόνος που του έκανε αποδοχή ήταν ο Μητσοτάκης.

9. Το επόμενο βήμα του Γιώργου μετά τα ψηφιακά σχολεία , είναι το ψηφιακό φαγητό


Σαρδάμ στα... αγγλικά ο Γιώργος στο facebook


Έναν άλλο Γιώργο βλέπουμε μέχρι στιγμής στο facebook.
Μιλάει άριστα τα ελληνικά και κάνει σαρδάμ... στα εγγλέζικα! Η  εγγλέζικη αργκό των πιτσιρικάδων, τον έχει ... καραφλιάσει.
Όταν πήγε το θέμα στους gay και τα σύμφωνα συμβίωσης όμως πήρε ...

Γιατί δεν συντονίζει ο... Πεταλωτής το chat;

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για το ... φωνητικό chat που γίνεται αυτή την στιγμή στο facebook είναι ότι δεν συντονίζει το chat ο.. Πεταλωτής. Ποιος μας τόκανε αυτό;;

Το μόνο ενδιαφέρον που έχει πει ο Γιώργος μέχρι στιγμής είναι για τα..

Ανοίχτηκε ύποπτο δέμα, βρέθηκε ... στρινγκ μιας καλόγριας και "εκρηκτική επιστολή" της σε φαντάρο!

Ο τίτλος τα λέει όλα, Όπως γράφει η εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας ένα δέμα με αποστολέα μια παθιάρα καλόγρια και παραλήπτη έναν νταβραντισμένο φαντάρο, θεωρήθηκε ύποπτο.

Ανοίχτηκε και βρέθηκε ένα… στρινγκ, αγνώστου χρώματος, αλλά θα το μάθουμε, και μια καυτή επιστολή στον φαντάρο , που κοκκίνισαν και οι άνδρες που είχαν κληθεί για την … ελεγχόμενη έκρηξη!

Το στρινγκ της καλόγριας πάντως άναψε φωτιά και τρέχουν τώρα άνδρες της Πυροσβεστικής να την σβήσουν.

Τώρα το ψάχνουν το θέμα, γιατί κυκλοφορεί ότι και το δέμα που έφτασε στη Μέρκελ είχε καυτό κόκκινο στρινγκ και παθιασμένη επιστολή μέλους της τρομοκρατικής ομάδας ....

Τι "Ελ. Βενιζέλος "... "Ελ Πάγκαλος" να το λέμε!

Τόχει κάνει  ο Θόδωρος Πάγκαλος, το  "Ελ. Βενιζέλος "... " Ελ Πάγκαλος" !

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνσης  διαβάζουμε σήμερα στον...  "Ελ. Τύπο", ότι  πήρε αεροπλάνο από την Ελευσίνα  για να πετάξει ως το ... "Ελευθέριος Βενιζέλος". Συνολικά μόνο.. 17.000 κόστισαν οι τρεις πτήσεις του Θ. Πάγκαλου μέσα στην ίδια ημέρα.Ήταν το 15αυγουστο που πήγε στις εκδηλώσεις στην Τήνο. Οπου αν θυμάστε, λιποθύμησε! Ζαλίστηκε μάλλον από τις ώρες πτήσεις.


 Ο Θ. Πάγκαλος , όπως περιγράφει η εφημερίδα, πέταξε με super puma από την Ελευσίνα ως το εξοχικό του στη Τζιά και από κει στην Τήνο για να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στους εορτασμούς και ύστερα το ίδιο απόγευμα επέστρεψε με το ίδιο ελικόπτερο στην Ελευσίνα. Μάλλον τόκανε για να κερδίσει ... περισσότερα μίλια από τον πρωθυπουργό.

Το  ρεκόρ σπατάλης όμως απονέμεται στον υπουργό ....

Δεν κάνουν ..like στον πρωθυπουργό , στο chat του Facebook !

Συνεχίζεται ο καταιγισμός ερωτημάτων στον πρωθυπουργό, ενόψει του... chat που θα έχει στο  Facebook ο πρωθυπουργός στις 3.30 το απόγευμα. Τα ερωτήματα είναι μάλλον πέρα από αυτά που θα περίμενε ο κ. Παπανδρέου. Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν… μη δημοσιογραφικά. Να δούμε ποια απ’ όλα θα διαλέξουν οι συνεργάτες του, να τεθούν στο chat!

Να δούμε τα ερωτήματα, διατηρώντας την διατύπωση και την ορθογραφία τους. Και επειδή μας ρωτάτε, δεν τα ..γράφουμε εμείς:

Αντίο, Χρήστο Μακρή

O Χρήστος Μακρής «έφυγε». Ο Χρήστος , ηθοποιός , φίλος μας,  πέθανε σε  ηλικία 46 ετών.. Τις τελευταίες μέρες είχε μεταφερθεί στο Θριάσειο νοσοκομείο,  όπου κατέληξε  χθες στις 6.45 το απόγευμα.

Ο κόσμος τον ξέρει από την εκπομπή « Μήτσι- χώστα» του Γ. Μητσικώστα στο Allter. Όσοι γνωρίζαμε τον Χ. Μακρή  από κοντά, θα θυμόμαστε πάντα τα γέλια από τα φοβερά γυρίσματα στις εκπομπές αυτές.

Η κηδεία θα γίνει αύριο Σάββατο, στις 10.30 , στο Γ' Νεκροταφείο, στη Νίκαια.

Αντίο Χρήστο με ένα βίντεο απο την εποχή εκείνη...

Τερμάτισαν και οι... "σωματοφύλακες" του Γιώργου!


Είπαμε για τα καρτελάκια του Γιώργου, που προκάλεσαν την ακύρωσή του, τώρα να δούμε , τους ... τρεις σωματοφύλακες, που ήταν δύο, και έκαναν όλη, μα όλη τη διαδρομή μαζί με τον πρωθυπουργό...

Μαζί και στα 10 χιλιόμετρα, δύο άνθρωποι,χωρίς καρτελάκια κι αυτοί, για να ξεχωρίζουν φαίνεται, έγιναν η σκιά του . Σαν ... πραγματικοί σωματοφύλακες ήταν!

Οι φωτογραφίες, που ακολουθούν στο σύνολο τους σχεδόν, είναι από το σάιτ  του πρωθυπουργού papandreou.gr. Και βλέπουμε τους "τρεις σωματοφύλακες που ήταν δύο" , να μπαίνουν στο πετσί του ρόλου τους  , αλλά και του πρωθυπουργού και να... χαιρετούν το λαό τους!
Πάντως ο Γιώργος τερμάτισε πρώτος από αυτούς, με... φώτο - φίνις!
Για δείτε!

Ακυρώθηκε ο Γιώργος στο μαραθώνιο! – Τι έγινε με τις καρτέλες

-

Τόσος ντόρος για τη συμμετοχή, του πρωθυπουργού στο μαραθώνιο, αλλά τα νέα σας μεταφέρουμε αποκλειστικά τώρα, είναι δυσάρεστα.

Ο κ. Παπανδρέου, ακυρώθηκε, έστω και καθυστερημένα, γιατί δεν είχε

Λάβαμε, από το « Oυκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»!

- Και κάτι διαφορετικό στο τηλεοπτικό τοπίο. Η σατιρική εκπομπή « Oυκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος», που έκανε πρεμιέρα άγρια μεσάνυχτα στο Μέγκα . Ο τίτλος δεν της εκπομπής, που δηλώνει « η ελληνική σειρά animation για μεγάλα και ολίγον παρμένα παιδιά»  δεν είναι για την… περαίωση.

Διαπραγματεύεται μια «διαχρονική» επικαιρότητα, με έξυπνο τρόπο και εν πάση περιπτώσει συγχαρητήρια στο Μέγκα που τόλμησε, αλλά και απορία, γιατί δείχνει ότι δεν πιστεύει στη σειρά, εξορίζοντάς την τα μεσάνυχτα.


Το σκετσάκι με τον Σέξπιρ και τη...