Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Σε διακαναλική ο Καρατζαφέρης !




Σε .. διακαναλική  ήταν ο Καρατζαφέρης.  ΜΕΓΚΑ,  ΑΛΤΕΡ,ΑΝΤ1 . Σε ζωντανή σύνδεση βέβαια. Για να  μάθουμε τι... υποστηρίζει το ΛΑΟΣ! Είπαμε να ...

" Μαντουβάλα " στα κανάλια



Ακούστε Έλληνεεεεεεεες! Ο Μαντούβαλος στηρίζει Μιχολολιάκο! Μα δεν...

Μίλησαν τα κοστούμια Χατζηνικολάου και Κώνστα

Κάτι ήθελαν να μας πουν  για την οικονομία Χατζηνικολάου και Κώνστας με τα  σκούρα κοστούμια τους και τις μεγάλες ρίγες. Κάτι δυσάρεστο. Δεν μπορούν να μας το πουν .Όμως  μας το λένε με τα κοστούμια τους, ενώ μιλάνε για την  άνοδο των σπρeντ.

Οι μεγάλες ρίγες πάντως έβγαζαν μάτι. Ήταν πολύ μεγάλες ρίγες, ιδιαίτερα του Κώνστα, ήταν πιο μεγάλες και από τις ρίγες στο γκαζόν. Δείτε παρακάτω και τα πατρόν:

XAA, XAA, XAA!


 ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ


Να ρίξουμε και μια ματιά στο ΧΑΑ ( Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών). Οι επενδυτές είναι ενθουσιασμένοι από τα εκλογικά αποτελέσματα και εξακολούθησαν και σήμερα να πουλάνε πανικόβλητοι. Ο Γενικός Δείκτης πέτυχε σήμερα κάτι φοβερό. Έκλεισε στο -2.00% ακριβώς, με στρογγυλό νούμερο δηλαδή, κάτι  που είναι πολύ σπάνιο να συμβεί.

Ο ΓΔ κουτρουβάλισε  στις 1510, 16 μονάδες, Οι αναλυτές προβλέπουν ότι από τη Δευτέρα θα αλλάξει το κλίμα και θα γίνει ανοδικό και  πρώτος στόχος είναι οι 1511, 16 μονάδες, γι αυτό...

Τι θα δώσει ο Αμυράς σε Κακλαμάνη- Καμίνη

Ε, όχι και κομματάρχης ο Αμυράς. Πήρε καλό ποσοστό, τον χειροκροτήσαμε όλοι, τι τις θέλει τις συναντήσεις με τον Κακλαμάνη και τον Καμίνη; Πιστεύει μήπως ότι μπορεί να κατευθύνει τους ψηφοφόρους του Φέισμπουκ και του Τουίτερ, σε κάποιον από τους δύο αντίπαλους της Κυριακής;

Το pamelouketo, όμως έχει όπως πάντα τις αποκλειστικές πληροφορίες του, για το τι θα δώσει ο Αμυράς σε Κακλαμάνη και Καμίνη. Θα δώσει λοιπόν.....

Κουίζ: Και τρίτο " χάμερ" στον Παναθηναικό τον Ιανουάριο!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

Ηταν να μη γίνει η αρχή. Και τρίτο " χάμερ"  στον Παναθηναικό τον Ιανουάριο! Μετά τα δυο χάμερ που βαφτιστηκαν Κατσουράνης και Μπουμσόνγκ, χαράς ευαγγέλια, που λένε για τους οπαδούς του ΠΑΟ. Η είδηση που έρχεται από την Πορτογαλία, αναφέρει ότι  ο ...

Μπόνους στέλνει η Siemens, σε όσους τα έπιασαν!

Η  είδηση , όπως τη διαβάζουμε, είναι ότι η Siemens, που παρουσιάζει κέρδη εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής ανάκαμψης, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα δώσει τον Ιανουάριο μπόνους ύψους 1.000 ευρώ μεικτά σε όλους τους Γερμανούς εργαζόμενους της , συνολικά 400.000 .και ότι θα αυξήσει τους μισθούς νωρίτερα απ' ότι αναμενόταν.

Η συνέχεια της είδησης από το pamelouketo είναι:

Νοσοκομείο στην Πάτρα, θα λέγεται… « Τρίο» ;

Το θέμα το γράφει η εφημερίδα της Πάτρας «Κόσμος». Μιλάει για άγριο σεξ εντός νοσοκομείου στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, με πρωταγωνίστριες 5  ομοφυλόφιλες γυναίκες... και όχι μόνο! Υπάρχουν στις περιγραφές, ντουέτα, "τρίο" μεταξύ ...

"Η Ζωή της άλλης" : Πως θα είναι με διαφημίσεις στους διαλόγους !

Είπαμε: από χθες επιτρέπεται στα σήριαλ με το νόμο Χυτήρη η έμμεση διαφήμιση προιόντων, αλλά και η αναφορά τους από τους ηθοποιούς. Τα κανάλια ψάχνουν ήδη για νέα σήριαλ και οι διάλογοι θα είναι πια κάπως έτσι.

 "Ζωή της άλλης" . Είναι το ζευγάρι των πρωταγωνιστών και μιλάνε με διαφημίσεις ενδιάμεσα. Ας δούμε ολόκληρη την σκηνή:

ΣΚΗΝΗ 84 ( ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙΟΥ)

ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΑΕΙ ΤΡΥΦΕΡΑ



ΓΥΝΑΙΚΑ: Γεια σου αγάπη, μου, Τι κάνεις; Βλέπω έρχεσαι με δύο τσάντες από τον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ. Και του πουλιού το γάλα.

ΑΝΔΡΑΣ: Ο πιο φθηνός. Κάτσε να δεις τι πήρα.. ΣΑΛΑΜΑΚΙ ΝΙΚΑΣ. Έχεις Νίκας, πάντα Νικάς!

ΓΥΝΑΙΚΑ: Μα, δεν πήρες...

Nα στείλει 110.000 ευρώ στο Στείρι ο Μαρινάκης

Όπως σας τα λέγαμε.  Ο Μαρινάκης απάντησε στην επιστολή Πατέρα, που δεν τη δημοσιεύσαμε εδώ στο pamelouketo, γιατί πιστεύουμε ότι οι δύο πρόεδροι είναι συνεννοημένoι να τσακώνονται για διαφημιστικούς λόγους. Είπαμε να μας στείλει 100000 ευρώ ο Πατέρας για να βάλουμε την επιστολή του, και τα χρήματα θα τα δώσουμε στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στειρίου για να ανεβάσει τραγωδία το καλοκαίρι .

Από τον κ. Μαρινάκη ζητάμε 110.000 ευρώ γιατί

Τι θα δούμε στην Τιβί: Αγρότης , μόνος, ψάχνεται ( και…ο Σπύρος με τη Γιώτα).

Καρφωτοί θα δούμε απόψε στις 10μμ στον Άλφα το «Αγρότης, μόνος, ψάχνει» που κάνει πρεμιέρα. Το σάιτ του σταθμού δεν το προτείνει, κάτι περισσότερο θα ξέρει.

Εδώ στο pamelouketo όμως το περιμένουμε πως και πως για δυο λόγους:

Τρέχουν να κάνουν σήριαλ τα κανάλια!

Τρέχουν να κάνουν σήριαλ τα κανάλια! Εκεί που λέγανε, ότι θα τα καταργήσουν εντελώς, με το νόμο Χυτήρη που ισχύει από χθες και επιτρέπεται  η έμμεση διαφήμιση στα σήριαλ ( και όχι στις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές τελικά ) τα κανάλια, την πάτησαν, αφού είχαν καταργήσει ουσιαστικά τις σειρές.

Τρέχουν λοιπόν τώρα, για να κάνουν σήριαλ, όχι μόνο για του χρόνου, αλλά ...

Προτάσεις βιβλία: Τζορτζ Μπους ο ηλίθιος και οι καλύτερες ατάκες

Δεν είναι αυτός ο τίτλος του βιβλίου, αλλά το βγάζει ο Τζορτζ Μπους ο ηλιθιότερος πρόεδρος που έχει βγει ποτέ.

Τα απομνημονεύματα του κυκλοφορούν στην Αμερική  και από την προδημοσίευση ξεχωρίζει μόνο το κεφάλαιο που αναφέρει , αν την έχει πιο… μεγάλη ο Πούτιν από τον Μπους.

Το βιβλίο έχει κάνει ρεκόρ προπωλήσεων στο ..

Τι ψήφισε το Στείρι !

Μα, δεν θα σας πούμε τις ψήφους και ποιοι εκλέχτηκαν στο Στείρι Βοιωτίας; Αλίμονο αν δεν πούμε για το χωριό μας.
Αργήσαμε λίγο βέβαια, γιατί είμαστε μεγάλο χωριό και καθυστερούμε στη διαλογή, αλλά σας τα έχουμε εδώ στο pamelouketo, αποκλειστικά.

Αποκλειστικά όμως μετά τον θρυλικό  "χάκερ" του Στειρίου, Δημήτρη Λαγό, με το πάντα ενημερωμένο μπλογκ του, που είναι το πρώτο που βλέπουμε κάθε πρωί και το μόνο από το οποίο κάνουμε αναδημοσιεύσεις http://sogal-stiri.blogspot.com/


Αποτελέσματα λοιπόν Στειρίου, όλοι συγγενείς, φίλοι, γνωστοί. Καλές δουλειές και όσοι  δεν εκλέχτηκαν , δυνατά , θα βγουν την άλλη φορά.