Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Τα … τρία πόδια του Σισέ και ο φοβερός Γιάτσεκ!

Ο Γιάτσεκ Γκμοχ είναι περιβόλι για σάτιρα, αλλά το μυαλό του είναι αστραφτερό , λεπίδι πραγματικό. 0 71χρονος τεχνικός, που λέμε στο αθλητικό ρεπορτάζ, έκανε κάτι απίστευτο το Σάββατο. Να τον νοσταλγούν οι Παναθηναϊκοί και να τον έχουν σαν … εναλλακτική λύση για το μέλλον και δεν είναι πια πλάκα αυτό. Να φανταστούμε τον συμπαθέστατο Νιόπλια, να χάνει 2-0 στο 25λεπτο στο ΟΑΚΑ, με τον Ηρακλή. 0-4 θα είχε γίνει στο ημίχρονο!

Άλλο όμως ξεκίνησε να πει το pamelouketo. Αποθέωση είναι...

Ελιά το σήμα της Ντόρας - θα τρώμε ελιές με τη Δημοκρατική Συμμαχία

ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΙΝΓΚΤΟΝ


Ο Μπάμπης από το Μπάμπινγκτον, ο πρώτος ψηφοφόρος της Ντόρας, μας μεταδίδει απο το Μπάμπινγκτον:

"Γεια σας,  Μπάμπης από το Μπάμπινγκτον.
Η  "Δημοκρατική Συμμαχία" θα έχει  σήμα την ελιά, γιατί μάλλον θα τρώμε μόνο ελιές  με τη Ντόρα . Τα χρώματα του κόμματος θα είναι το  πορτοκαλί και το μπλε παρότι στη μόδα είναι το μοβ  που το φοράει πολυ η κ. Μπακογιάννη

Η ελιά συμβολίζει :

Η τρόικα σκοτώνει!

Η τρόικα σκοτώνει, γιατί δίνει λάθος φάρμακα! Αυτό τονίζει η Λούκα Κατσέλη, σε συνέντευξη στο ΒΗΜΑ. Ντύνεται γιατρός η κ. Κατσέλη και κάνει λόγο για λανθασμένη διάγνωση και θεραπεία της ημιθανούς της ελληνικής οικονομίας. από το καταραμένο ΔΝΤ.
Η γνωμάτευση της Λούκας...

Αδέλφια μας, αλήτες, πουλιά - Η αδελφή του Γιώργου από τη Σουηδία μας έλειπε!

Αυτή μας έλειψε. Η Εμίλια Νίμπλουμ .  Η ετεροθαλής αδελφή του Γιώργου Παπανδρέου από τη Σουηδία, εκεί που καθάριζε σκάλες ο Γιώργος και έκανε το γκαρσόνι. Ήρθε και ...

Κουίζ: Ποιες είναι οι τρεις λέξεις που θα πει σήμερα ο Μητσοτάκης στην Ντόρα;

Υπάρχει ένα θέμα σήμερα με την εκδήλωση της Ντόρας για το νέο κόμμα. Η κ. Μπακογιάννη δεν θέλει με τίποτα να πάει ο Μητσοτάκης στην εκδήλωση. Ξέρει από πρώτο χέρι το... γούρι που φέρνει ο επίτιμος και προσπαθεί με εύσχημο τρόπο να του δείξει ότι καλύτερα είναι να πάει καμιά βόλτα.

Ο  Μητσοτάκης πάντως λέει οτι θα πάει. Έχει γράψει και σε χαρτάκι τις τρεις όλες κι όλες λέξεις που θα πει . Τι λένε αυτές οι λέξεις; Παρακάτω:

Κάντο, όπως με τη Λίνφιλντ ! O θρίαμβος του Γκμοχ, όπως παλιά!


Κάντο, όπως με τη Λίνφιλντ. Το παιχνίδι που σημάδεψε τον Γκμοχ, έγινε το Νοέμβρη του 1984, στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας, για το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Έχανε 3-0  μέχρι το 30΄ , τόκανε 3-2 στο ημίχρονο και το γύρισε 3-3. Απλά το ίδια παιχνίδι και την ίδια τακτική έκανε και σήμερα, πάλι Νοέμβρη, 26 χρόνια μετά. Έχανε 2-0 στο 24, τόκανε 2-2 στο ημίχρονο και το γύρισε 4-2!

Οι 10  ενέργειες που έκανε ο Γκμοχ πριν και μετά το παιχνίδι:

1. Αποδείχτηκε  ότι σωστά  έδειχνε όλη τη βδομάδα στους παίκτες σε βίντεο,  τον αγώνα με τη Λίνφιλντ

2. Στο ημίχρονο  το ξανάδειξε

Σπιναλόγκα mou- Βούλιαξε απο κόσμο- Η νέα Μύκονος

Ναι, βούλιαξε η Σπιναλόγκα, από κόσμο και έχει γίνει η νέα Μύκονος. Τόχαμε πει για πλάκα,αλλά έγινε.

Λεφούσια οι επισκέπτες μετά το ΝΗΣΙ, τόσο πολύ που οι ντόπιοι δεν μπορούν να τους εξυπηρετήσουν. Ζητάνε δεύτερο φύλακα από το υπουργείο Πολιτισμού, που λέει να το πληρώσουν μόνοι τους! Σπιναλόγκα mou!
Πάντως...

Πρόγραμμα "απεριόριστα " στο κινητό ( να με καλούν )

Δεν είναι ενδεικτικό κρίσης, ότι κόψαμε 1.500.000 συνδέσεις κινητών.

Απλά από 4-5 που έχουμε ο καθένας, θάχουμε 2-3.

Προσωπικά πάντως συνεννοούμαι λόγω  κρίσης με...

Θα ... ξαναμηδενίσει το έλλειμμα ο Σαμαράς!

Θα... ξαναμηδενίσει το έλλειμμα ο Σαμαράς. Το λέει στην "Κυριακάτικη Καθημερινή".Μόνο  αυτή τη φορά υποστηρίζει ότι θα το μηδενίσει σε...