Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

"ΓΑΠ: Οι κολλητοί του τον αποκαλούν μεγάλο… Αλλά δεν τελειώνουν ποτέ τη φράση " και 11 ακόμη ατάκες του Χάρρυ Κλυνν

Γράφει ακατάπαυστα ατάκες ο Χάρρυ Κλυνν στο ΅Ατακαδόριο΅το βιβλίο που έχει μέσα 42.687 ατάκες, γράφει και στο Τwitter καθημερινά!

1. Μόλις σήμερα το πρωί έμαθα ότι  στις υπό πτώχευση χώρες της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας πρωθυπουργός ήταν ο Καραμανλής!


2. Δεν πάμε καθόλου καλά, να φανταστείτε οι μάνες στην Αιθιοπία λένε στα παιδιά τους, φάε το φαί σου στην Ελλάδα υπάρχουν παιδάκια που πεινάνε…

Ο ύμνος του κόμματος της Ντόρας

Ο Μπάμπης απο το Μπάμπινγκτον, ο πρώτος ψηφοφόρος της Ντόρας, μας μεταδίδει και πάλι από το Μπάμπινγκτον:

" Γεια σας, Μπάμπης από το Μπάμπινγκτον.

Η "Δημοκρατική Συμμαχία" θα έχει σήμα την ελιά,γιατί, όπως είπαμε  στην προηγούμενη σύνδεσή μας, θα τρώμε  μόνο ελιές με τη Ντόρα
Τώρα θα ακούσετε αποκλειστικά τον ύμνο του κόμματος της Ντόρας , όπως τραγουδήθηκε και χορεύτηκε εδώ στο Μπάμπινγκον.Αβάντι, μαέστρο!

Η διπλανή πολυκατοικία της ΝΔ στη Συγγρού

Άρχισε την ... αντιπολίτευση η Νέα Δημοκρατία στη Ντόρα.Βγήκε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος στον REAL FM και άρχισε να τα ρίχνει . Ξέχασε βέβαια ο συνβάζελος Πάνος, ότι κυβέρνηση είναι το ΠΑΣΟΚ.

Τι είπε:

1. Έκανε  η Ντόρα ένα κόμμα που μοναδικός σκοπός είναι να μη γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς ( Έκπληξη αυτό. Εμείς νομίζαμε ότι ήθελε. )

2 Κόμμα μπορεί να κάνει ο καθένας. Το ερώτημα είναι αν το κάθε κόμμα εκφράζει κοινωνικές αντιστοιχίσεις. .Το κόμμα τη κυρίας Μπακογιάννη  δεν έχει  τέτοιες αντιστοιχίσεις .

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ; Έγινε το κόμμα για λόγους εκδίκησης;

Πινόκιο ο πρωθυπουργός και πως άλλαξαν οι πολιτικοί τις φωτό στο Facebook , σε ήρωες καρτούν

 Άλλαξαν τις φωτογραφίες τους στο προφίλ στο  Facebook  οι πολιτικοί και άλλα πρόσωπσ της επικαιρότητς.α μας. Μπήκαμε στο   Facebook  και είδαμε τον  Γιώργο Παπανδρέου σαν Πινόκιο, τον Ψινάκη σαν Μπομπ τον Σγουγγαράκη κλπ.

Τις τελευταίες μέρες, πολλοί είναι οι χρήστες στους έχουν αλλάξει την φωτογραφία του προφίλ τους με αυτή του αγαπημένου τους ήρωα καρτούν. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας ενός μηνύματος που κυκλοφορεί που λέει:  “Aπό 15 έως 20 Νοέμβρη ας αλλάξουμε όλοι τις φωτογραφίες των προφίλ μας, αντικαθιστώντας τις με κάποια φωτογραφία ήρωα των παιδικών μας χρόνων."
Για να δούμε λοιπόν, τις αλλαγές των φωτογραφιών που έχουν κάνει διάφορα πρόσωπα:

Οι... εφάρπαξ και το πιο σύντομο ανέκδοτο για δημόσιους υπάλληλους

Παλιά θα λέγαμε ότι θα ήταν το πιο σύντομο ανέκδοτο.  Τώρα δεν είναι καθόλου ανέκδοτο . Και δεν το λένε στόμα με στόμα, αλλά από την τηλεόραση. Ποιο είναι λοιπόν το πιο σύντομο ανέκδοτο για δημόσιους υπάλληλους;

Tο πρόγραμμα του πρωθυπουργού , τις επόμενες τέσσερις μέρες.


Ξαναπήρε φόρα ο πρωθυπουργός με τα ταξίδια. . Το pamelouketo σας παρουσιάζει αποκλειστικά το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα του κ. Γ. Παπανδρέου τις επόμενες τέσσερις μέρες.


ΔΕΥΤΕΡΑ
( Επισκέψεις χωρών κατά γράμμα αλφαβήτου)Γαλλία

Η απάντηση του θεού στην Άννα Διαμαντοπούλου

Απάντησε ο θεός  στην Άννα Διαμαντοπούλου , που  στο υπουργικό συμβούλιο, είπε "Ο θεός να μας βοηθήσει" για τον προϋπολογισμό και  " ο θεός της Ελλάδας βάλει το χέρι του". Ο Θεός απάντησε με μέιλ στην  υπουργό Παιδείας , το οποίο εξασφάλισε όπως πάντα απολειστικά το pamelouketo  και στο οποίο λέει   τα εξής:

΅Αγαπητή υπουργός, γεια σας κι ο θεός μαζί σας.

Πληροφορήθηκα από φίλους στο facebook , τα όσα είπατε για μένα στο υπουργικό συμβόλιο.Καταρχήν να σας πω, ότι  δεν είμαι " θεός της Ελλάδας". . Καλώς ή κακώς , έχουμε είμαστε μια  περιφέρεια ακόμα και ο Καλλικράτης δεν έχει φτάσει ακόμα στον ουρανό.

Η πρώτη αντίδρασή μου, όταν έμαθα τι είπατε, ήταν" θεός φυλάξοι!" .

Ο θεός να με βγάλει ψεύτη, αλλά αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα. Θα σου έλεγα, θεός ν' αναπαύσει την ψυχή της χώρας, αλλά

Κουίζ : Η διαφορά ελικόπτερου - αεροπλάνου



Ένα  κουίζ, στο οποίο μάλλον δεν θα απαντήσετε σωστά. Ούτε ο αναγνώστης μας TheoB, που μας το έστειλε, το βρήκε.


Ποια λοιπόν είναι η διαφορά ελικόπτερου -αεροπλάνου; Για να δούμε, τι θα δούμε..