Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Π(ω)ρδή στο Μίκη από τον Πάγκαλο !

ΤΟ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"  ΑΦΟΡΟΎΣΕ ΦΑΊ, ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ !

Παρακαλούμε τον κύριο Πάγκαλο, ένα - ένα να  τα λέει γιατί δεν τον προλαβαίνουμε.  Σήμερα εκτός από το αμίμητο "Το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο", για το οποίο κάνουμε ρεπορτάζ αυτή στιγμή με τους 468 ρεπόρτερ του pamelouketo, σε μια ευτυχισμένη πόλη,  είπε κι άλλα πολλά.
Καταρχήν είπε , ότι η φράση "μαζί τα φάγαμε", μπορεί να αφορά φαΐ.

Γιατί, τι νόμισε ότι πιστεύαμε εμείς; Ότι αφορούσε κάτι άλλο; Μόνο για φαΐ μπορεί να συζητάς με τον Πάγκαλο.

Που έχει και πολλές παρενέργειες το φαΐ. Μια μερίδα τρως και έχεις "παρενέργειες" . Άμα φας 10.000.000 μερίδες που παραδέχεται τώρα ο Πάγκαλος, δεν θάχει "συνέπειες"; . Κλάνει ο Πάγκαλος στη ...

Πάγκαλος:"Μαζί πετάγαμε!". Τάβαλε με τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας!

Απίθανους στόχους βρίσκει ο φοβερός Πάγκαλος που έχει μείνει πια στην ιστορία. Τώρα τάβαλε με τους … πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας! Κάποιος να τον αναχαιτίσει!


Σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο με ακροατήριο τους μηχανικούς της Πολεμικής Αεροπορίας δήλωσε: "Εσείς....

Δώδεκα ληστείες από τις πέντε το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αθήνα (μόνο)

Τόχει πει καιρό το pamelouketo: "Στο Σικάγο, λέμε ότι γίναμε Αθήνα". Δώδεκα ληστείες από τις πέντε το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου σε όλο το Λεκανοπέδιο !

Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η εγκληματικότητα από άκρη σε άκρη της Αθήνα διαβάζουμε στο  newsit.gr που καταγράφει τα περιστατικά ( και λέμε κι εμείς τη γνώμη μας με τα μαύρα γράμματα):

Μόνο για την Παρασκευή το απόγευμα είχαμε:

Φοβερή η τρόικα Καρακατσάνη - Κωνσταντίνου- Λαζόπουλου!

Να το εξομολογηθούμε: εδώ στο pamelouketo, βλέπουμε το Τσαντίρι, μετά το... μισό του. Γιατί μας αρέσουν πολύ τα σκετς που έχει καθιερώσει με μεγάλους ηθοποιούς και δεν μας αρέσουν τόσο τα βιντεάκια και τα ανέκδοτα. Στο ζάπινγκ με το Αγιαξ -Ρεάλ, πέσαμε πάνω στην εκπομπή. Και φάνηκε αμέσως ότι ο Λαζόπουλος ήταν σε φόρμα (μετά από δύο βδομάδες ντεφορμαρίσματος).

Από δω ...

Εγινε " Just the two of us" το "Τσαντίρι" με τον Λε- Πά !

 Και  ξαφνικά έγινε "Just the two of us" το  "Τσαντίρι" , με τον Λευτέρη Πανταζή, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι , να παίρνει το μικρόφωνο και να τραγουδάει " Τέλι, τέλι, τέλι, μ' άναψες φωτιά",

Δεν είναι οπωσδήποτε κακό το ότι έγινε "Just the two of us" η εκπομπή του Λαζόπουλου, αλλά εμείς συνηθισμένοι περιμέναμε τους κριτές να...

Αν κάνεις δύο αλλαγές σήμερα στο 18' του αγώνα Εργοτέλη- Ολυμπιακού, δεν θα σε πουν τρελό;

 
Πως προπονάμε την ομάδα για ένα αγώνα ...45 λεπτών; Αυτό ήταν  το πρόβλημα Καραγεωργίου και Βαλβέρδε για τη... συνέχεια του αγώνα Εργοτέλη- Ολυμπιακού που θα γίνει σήμερα  μετά τη διακοπή στο ημίχρονο, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0

Οι δύο προπονητές είναι πολύ καλοί , για 90 λεπτά όμως. Στα 45 , και δικαιολογημένα , δεν ξέρουν τι να κάνουν . Καταγράφουμε τις σκέψεις τους:

- Πως να

Οταν ο Τάκης ( Τσουκαλάς) γνώρισε τον Λάκη ( Λαζόπουλο) !


Tόκανε   " Καραΐσκάκη"  ο Τάκης Τσουκαλάς στο "Τσαντίρι". Η μήπως δεν ήταν ο Τσουκαλάς και ήταν ο ... Μητσικώστας;

Μπα , ο Τάκης ήταν ! Κι έκλεψε την παράσταση , από Θύμιο Καρακατσάνη και Γιώργο Κωνσταντίνου ( για το pamelouketo η.. εκτίμηση !). Όταν τον είδαμε, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, γιατί είχε και Τσάμπιονς Λιγκ η τηλεόραση.

Μόνο... καραμούζες δεν είχε βγάλει, στο τραγούδι "Τέλ-Τέλι" . Και φαίνεται και στην φωτό ότι το τραγουδούσε τόσο δυνατά, όσο τον ύμνο του Ολυμπιακού!

Σημείωση προς...