Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

- Ληστεία 100 ευρώ, αυτή την εποχή στην Ελλάδα, είναι μεγαλύτερη και από τη θρυλική "ληστεία του τρένου"

ΛΉΣΤΕΨΑΝ ΓΙΑ ΈΝΑ ΕΥΡΏ ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΊΔΑ!

Ληστεία για ένα ευρώ έγινε χθες το βράδυ στην Στυλίδα Φθιώτιδας ( που βγήκε δήμαρχος ο φίλος μας ο Γκλέτσος και θα πατάξει και την εγκληματικότητα στην κωμόπολη. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

Ληστεία για ένα ευρώ , λοιπόν; Εκεί φτάσαμε;

Δεν είναι όμως έτσι. Ένα ευρώ, είναι ένα ευρώ. Μετράει. Ας δούμε όμως τις ληστείες , πως έχουν εξελιχθεί σήμερα:

7 οδηγίες Μητσοτάκη στη Ντόρα για την αποστασία

1. Μη μιλάς ποτέ για αποστασία . Είμαστε στο 2010. Μίλα με ένα νέο τρόπο, όπως το νέο κόμμα σου. Μίλα για την APOSTASIA

2. Κάνε την αδιάφορη, όταν μιλάνε για "αποστασία" . Σιγοτραγούδησε μάλιστα "μία είναι η ουσίααα, δεν υπάρχειεει αποστασίααααα".

3. Την αποστασία πολλοί ...

Τα μαύρα Χριστούγεννα του Χατζηνικολάου

Μαύρα Χριστούγεννα θάχουμε φέτος με την κρίση, είπε o Νίκος Χατζηνικολάου,  το πρωί στον REAL FM και βέβαια συμφωνούμε, αν και έχει σημασία ο βαθμός αυτής της κρίσης για τον καθένα.

Ο κορυφαίος παρουσιαστής - το λέμε έτσι για να μην αρπαχτεί πάλι- είναι πιο χαλαρός στο ραδιόφωνο- αλλά δεν μπορούμε να τον πούμε και κορυφαίο στο χώρο αυτό, ,γιατί προηγείται πολύ ο Γώργος Τράγκας, που είναι ακόμα ... χαλαρότερος και γίνεται το σώσε.

Ο Χατζηνικολάου είπε και για το ΒΗΜΑ:

Δεν θέλουμε το ΒΗΜΑ στο διαδίκτυο

Το ΒΗΜΑ έχει μια πάρα πολύ καλή σελίδα στο διαδίκτυο, ίσως την καλύτερη ειδησεογραφική. Στην επιτυχία αυτής της σελίδας, παραλίγο να χρεώσει η διοίκηση το κλείσιμο του καθημερινού ΒΗΜΑΤΟΣ!

Το κλείσιμο της έντυπης έκδοσης, συνοδεύεται από την υπόσχεση ότι  " Το Βήμα» αποδέχεται την πρόκληση. Και ετοιμάζεται για τη μεγάλη ημέρα του. Όταν θα ανοίξει τις πύλες της μια εντελώς νέα ηλεκτρονική εφημερίδα, η απάντηση του «Βήματος» στα αιτήματα των καιρών".

Αμάν , μη γίνει αυτό. η ηλεκτρονική έκδoση σκίζει, γιατί προφανώς δεν ασχολούνταν μέχρι τώρα τα λεγόμενα "μεγάλα κεφάλια" της εφημερίδα;.

 Αν ασχοληθούν τώρα , όπως μας "απειλούν" , θα την κάνουν σαν την έντυπη. Για κλείσιμο, θα πάει. Πολλοί, ούτε τον υπολογιστή δεν...

Kαι ο Σαμαράς στο κόμμα της Ντόρας !

" Γεια σας από τον Μπάμπη, από το Μπάμπιγκτον, με όλα τα νέα από το νέο κόμμα της Νέας Ντόρας ( ΝουΝού)

Ιδιαίτερα στενοχωρημένη είναι η ηγέτης μας κυρία Νέα Ντόρα Μπακογιάννη, από το ρυθμό αποστασίας βουλευτών της ΝΔ προς το νέο κόμμα της.  Υπολόγιζε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή θα ήταν τουλάχιστον ...