Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Και μάχη... πούρων στην Καβάλα!

Και μάχη... πούρων απόψε στις 7.30 στην Καβάλα. Πρώτη φορά είναι ντέρμπι ο αγώνας , αφού παίζουν ο τρίτος της βαθμολογίας, με το δεύτερο.

Ένας ακόμη όμως αγώνας  ντέρμπι γίνεται στο παρασκήνιο. Μάκης Ψωμιάδης και Βαγγέλης Μαρινάκης, θα δώσουν   μάχη για το ... μεγαλύτερο πούρο.

Αν και τα προγνωστικά...

Τηλεοπτικό φιάσκο - Δεν ανήκουν σε τρομοκράτες τα όπλα ! Ανήκουν στη... " Σέχτα καναλιών";

ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ Ο.. ΣΟΜΠΟΛΟΣ!

Τι έγινε βρε παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία τι θα πείτε το βράδυ.

 Για όλα  τα κανάλια ο λόγος. Η ΕΛ.ΑΣ  ανακοίνωσε , ότι τα όπλα που βρέθηκαν στις διάφορες γιάφκες,   πέρασαν από εργαστηριακό έλεγχο  και «δεν ταυτίζονται με τρομοκρατική δράση». Και αυτά που μας έλεγε χθες το βράδυ η... "Σέχτα των καναλιώΝ απο τις ειδήσεις;

"Από τις μέχρι τώρα εργαστηριακές - βαλλιστικές εξετάσεις στα όπλα που ...

"Δεν πληρώνω" είπε ο πρωθυπουργός στα διόδια ( βίντεο)

Στο κίνημα των διοδίων ο πρωθυπουργός. . ΅Δεν πληρώνω διόδια" είναι το σλόγκαν του πρωθυπουργού, που θα παιχτεί σε πρώτη προβολή την Τρίτη, να το  δουν ο Τρος Καν και ο Ολι Ρεν.

Το ότι δεν πρόκειται για συμβολική, αλλά για πολιτική κίνηση, φαίνεται από το γεγονός ότι μαζί στα διόδια ήταν και ο υπουργός Οικονομίας,  Γ. Παπακωνσταντίνου

Το βίντεο που σηκώνει την μπάρα ο πρωθυπουργός:

Τέρμα το " Πεντελικόν " για τον Γιώργο - Θα κάνει τις συναντήσεις στο " Σεμίραμις "

 Απορούμε πότε προλαβαίνει να .. ταξιδεύει ο πρωθυπουργός!

 Όλη μέρα  βρίσκεται, στο ξενοδοχείο "Πεντελικόν"  στο Κεφαλάρι ή " Μαξίμου 5 αστέρων",όπως μετονομάστηκε, μετά τις συχνές επισκέψεις του πρωθυπουργού εκεί.


Συνδυάζουμε τα δημοσιεύματα  από δύο εφημερίδες. Το ένα  από συνέντευξη του πρώην σύμβουλου του πρωθυπουργού, Νίκου Κοτζιά,  στην REAL NEWS, που λέει ότι " το Μαξίμου είναι σκληρό με τους αδύναμους, αλλά σκληρό με τους ισχυρούς".  

Το δεύτερο είναι το ....

Ο Χατζηγιάννης της.... Τρίτης , με τον Λαζόπουλο!

Α, δεν μας ακούει καθόλου ο Λάκης Λαζόπουλος. Του έχουμε προτείνει κάποια ονόματα για καλεσμένους στο Τσαντίρι, και κάνει άλλα αντ΄αλλων:

Την Τρίτη, στην τελευταία εκπομπή γι αυτή τη χρονιά, θα έχει καλεσμένο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Καλός και άγιος, αλλά δεν είναι...

Δακρυγόνα και Παναθηναϊκός ... για κλάματα!

1.  Διακόπηκε ο αγώνας στο 6' για 15 λεπτά, λόγω των δακρυγόνων έξω από το γήπεδο, αλλά και η εμφάνιση του Παναθηναϊκού  στο 2-.0 με τον Πανσερραικό, ήταν  από μόνη της για κλάματα.

2. Καθαρή   αμερικανιά, να παρουσιαστούν μαζί   οι πλακωμένοι Καραγκούνης και Λέτο, στη βράβευση του Γκμοχ πριν τον αγώνα.

3. Μήπως...

" Σέχτα... καναλιών " στις ειδήσεις!

"Η μεγάλη της  σύλληψης της 17Ν Σχολή"  στα παράθυρα, σε όλα τα κανάλια, για την γιάφκα  της  "Σέχτα Επαναστατών "  ή " πιθανόν " της  Σέχτας Επαναστατών.

Από τη μια λένε ...

Κωφίδης: Πέρνα κάτω απο την μπάρα! ( το νέο σύνθημα για τα διόδια )

Στον Σάββα Κωφίδη, αρέσουν το ποδόσφαιρο, η ροκ μουσική και να μην πληρώνει τα διόδια!

Έχει δημιουργήσει μάλιστα με φίλους του, μια κίνηση να μην πληρώνουν  οι οδηγοί στα διόδια. Και βέβαια, όπως και στα γήπεδα, ο Κωφίδης... είναι πρωταγωνιστής κι εδώ!

Του προσφέρουμε και το σλόγκαν: " Πέρνα κάτω από την μπάρα! " για την κίνησή του.

Για δείτε στο βίντεο, τις.. ντρίπλες που κάνει ο Κωφίδης στα διόδια:

Ποια UFO ζουν στη Βουλή μας ! Οι πραγματικές ανακοινώσεις της ΝΑΣΑ

Ζουν εξωγήινοι στη Βουλή μας και όχι βέβαια στη λίμνη της Καλιφόρνια , που λέει η ΝΑΣΑ. Αυτή είναι η μεγάλη αποκάλυψη του pamelouketo,. Η χώρα μας είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας ένα χρόνο τώρα, αλλά από σήμερα όλη η Υφήλιος θα μιλάει για τα εξωγήινα πλάσματα της ελληνικής Βουλής.

Από όσες πληροφορίες κατάφερε να αποσπάσει το pamelouketo από τη ΝΑΣΑ, η ιστορία με τη λίμνη της Καλιφόρνια  είναι προπέτασμα καπνού. Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν εξωγήινοι που έχουν εισβάλλει στην ελληνική Βουλή, για να επιτύχουν διάφορα πράγματα στη Βουλή του Ανεξήγητου!

Να δούμε τους εξωγήινους της Βουλής:

Πλακώθηκαν Παπανδρέου - Μέρκελ, σαν τους Καραγκούνη- Λέτο !

H Μέρκελ με τον Παπανδρέου, πλακώθηκαν σαν τον Καραγκούνη και τον Λέτο!

Το επεισόδιο  Μέρκελ  - Παπανδρέου, το γράφει σήμερα ο Γκάρντιαν, αλλά έγινε στις 28 Οκτωβρίου, που σας το περιέγραψε βέβαια το pamelouketo, την ίδια μέρα, με τον τίλο:  " Ο Παπανδρέου χαστούκισε τη Μέρκελ""

Διαβάστε και τα τρία επεισόδια της χρονιάς:

10 τρόποι να καταπολεμήσουμε την κατάθλιψη λόγω κρίσης


- Στην καθημερινή ζωή με τον όρο κατάθλιψη εννοούμε μια κατάσταση θλίψης και μελαγχολίας, όταν πιάνουμε τις τσέπες ή ανοίγουμε το πορτοφόλι. Γι αυτό καλύτερα να αποφεύγουμε αυτές τις κινήσεις

- Στην ψυχιατρική ο όρος κατάθλιψη μπορεί επίσης να έχει αυτή τη σημασία αλλά συνήθως αναφέρεται σε μία ψυχική ασθένεια και ειδικά όταν έχει φτάσει σε επίπεδο υψηλής σοβαρότητας, να μη θέλουμε να βγούμε από το σπίτι, ακόμα και όταν κάνει σεισμό

- Τα συμπτώματα της κατάθλιψης αρχίζουν όλα από α- και είναι: Άφραγκία, ανεργία....