Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Πως μεταφράζεις, όταν λέει τη λέξη... "μ..άκας" , ο Ομπράντοβιτς;( βίντεο)

Πως μεταφράζει  η μεταφράστρια του Ομπράντοβιτς τη ... γνωστή ελληνική λέξη που λέει ο Ομπράντοβιτς ; Έχει άλλο τρόπο να την πει; Η δεν υπάρχει άλλη μετάφραση; ;   Ο προπονητής - μύθος λέει το... " μ..άκας" ,, στη συνέντευξη τύπου, πριν τον αγώνα με την Ολύμπια,   αλλά είναι  όλα τα λεφτά η αντίδραση της  άπαιχτης μεταφράστριας.

Το βίντεο:

Πάγκαλος: Διαδηλωτές των 500 και των 1000 ευρώ


- Μαζί τα φάγαμε, μαζί θα  διαδηλώσετε  
Ο Πάγκαλος δεν πήγε σήμερα στη λίμνη της Βουλιαγμένης να κάνει μπάνιο, γιατί έβρεχε, κι έτσι βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια ομιλία, δεν έχει σημασία που, θα τη δείτε σε όλα τα κανάλια .  Είπε εκεί, ότι οι διαδηλωτές είναι του 500αρικου και του 1000άρικου, που αδίκως τα πήραν και βγαίνουν στους δρόμους για να μη τα χάσουν, όσα απέκτησαν χωρίς να αξίζουν.

Σιγά, δηλαδή, μην έβαζε μυαλό από την κατακραυγή εναντίον του.

Θα προτιμούσαμε να μη διαβάζατε καν τι ξεφούρνισε πάλι ο στόμας του αντιπροέδρου:

ομάδες στην Ελλάδα, οι οποίες  έχουν πολύ ισχυρή φωνή. Πεντακόσιοι  υπάλληλοι εκεί  , εκατό διακόσιοι υπάλληλοι αλλού, είναι ικανοί να κλείσουν τους δρόμους  της Αθήνας, και να αγωνιστούν μέχρι θανάτου, όπως λένε, για να διατηρήσουν τα 500 ή τα 1.000 ευρώ τα οποία  αδίκως έχουν αποκτήσει και θέλουν να διατηρήσουν».

H Πάττυ πάτωσε

-Δεν πήγαινα να τραγουδήσω
 στο Βig Brother καλύτερα..
Θα έριχναν νερό  στα μούτρα τους στο Μέγκα, όταν είδαν είδαν τα νούμερα για το " Just the two of us" και την πολυδιαφιμισμένη Πάττυ. Δεν πήραν ούτε πόντο από όσο κάνει συνήθως η εκπομπή, ενω έκαναν  και λιγότερα από ορισμένες  προηγούμενες .

Την  πολύ την Πάττυ, τη βαριέται και το πιτσιρίκι. Τώρα μάλλον θα την εξαφανίσουν, εφαρμόζοντας κλασικές αρχές κοψόματος. Ευτυχώς , γιατί θα τη βλέπαμε και στο...

Διαβάστε , όλη την " ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ των εργαζομένων"

Σε διαρκή  αγώνα βρίσκονται οι εργαζόμενοι της "Απογευματινής". Ο ιδιοκτήτης Σαραντόπουλος έβαλε  αυθαίρετα λουκέτο και παλεύουν με όλες τις δυνάμεις  για το δίκιο τους, απλήρωτοι 5 μήνες.

Το pamelouketo, έχει φοβερές μνήμες από την εφημερίδα της Φειδίου 12. Μια δεκαετία περίπου στα γραφεία της, με καταπληκτικούς δημοσιογράφους που είχα την τιμή να είμαι δίπλα τους. Και με φίλους εργαζόμενους από..

Ο Σισέ γυρίζει πίσω ή μπροστά;

Που ήρθα; Στην Πόρτο παλαιμάχων;
- Τι γίνεται με τον Σισέ στον Παναθηναϊκό; Δεν γυρίζει πολύ πίσω; Πρέπει νάκοψε και 10 μπαλιές στην περιοχή. Σε λίγο δεν θα λέμε " ο Σισέ γυρίζει και πίσω", αλλά " Ο Σισέ γυρίζει και μπροστά".


-Πολύ καλή εξέλιξη για τους Παναθηναϊκούς η αναμενόμενη μεγάλη τιμωρία για τα επεισόδια στην Τρίπολη. Δεν χρειάζεται να πάνε στο γήπεδο για να δουν αυτή τη βδομάδα

- Το ανέκδοτο που κυκλοφορεί για τον Παναθηναϊκό. Πουλάει...

Ο Αυτιάς έχει να κοιμηθεί από τις 2 Δεκεμβρίου 1990!

'Αγρυπνος στο Μπουρνάζι
Από τις 2 Δεκεμβρίου 1990, έχει να κοιμηθεί ο Αυτιάς! Ο δημοφιλέστατος και καταπληκτικότατος και μοναδικότατος  δημοσιογράφος και παρουσιαστής ( χρησιμοποιούμε την εγκωμιαστική γλώσσα του) αποκάλυψε τη μεγάλη αγρύπνια του, στην εκπομπή- ορόσημο του Γ. Τράγκα, που δεν θα πρέπει να χάνει κανείς κάθε Κυριακή βράδι στο Κόντρα Τσάνελ.

Ναι, έχει να κοιμηθεί 20 ακριβώς χρόνια ο Γιώργος και βέβαια...

" Για τσίμπημα είναι το μαγουλάκι του κ. Παπακωνσταντίνου! "

ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ... ΤΡΑΓΚΟΦΡΕΝΕΙΑ!

΅Μ' αρέσει και ο Λοβeρδουλίνος!"
Μία δήλωση που θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό έκανε η Πετρούλα, στη νέα  τηλεοπτική εκπομπή του Γ.Τράγκα, Μάφια σόου , στο Κόντρα - Φιλέτο τσάνελ. Είπε ότι του αρέσει πολύ ο υπουργός Οικονομίας κ. Παπακωνσταντίνου, και  ότι "το μαγουλάκι του είναι για τσίμπημα". Της αρέσουν επίσης πολύ σαν άνδρες Λοβέρδος ,  Τρος Καν κλπ.

Τι είπε αναλυτικά  η Πετρούλα και αύριο θα ξημερώσει μια άλλη μέρα στην Ελλάδα;

ΤΡΑΓΚΑΣ: Έχω παρατηρήσει ότι όταν πλησιάζεις το..  μικρόφωνο  , αυτοί ( του ΔΝΤ) κοιτάνε πιο χαμηλά, τι γίνεται;


" Μ' αρέσεις Πετρούλα, να σου το πω
για 1000η φορά ή θα φάω απόρριψη;"

ΠΕΤΡΟΥΛΑ:Ντροπή τους. Αντί να κοιτάνε στα πάνω μου κοιτάνε στα ελαφρώς  πιο κάτω μου;

ΤΡΑΓΚΑΣ: Περνάνε ή σε...

Πιάσαμε ... Πάττυ, σε αυτή τη χώρα!

-Μπα, δεν ξανάρχομαι. Δεν τραγούδησα
με τον Λε Πά!
Επιτέλους ξεσηκώθηκε ο ελληνικός λαός. Για να υποδεχτεί την Πάττυ. Δεν είναι μόνο οι μικροί της φίλοι. Αλλά και οι πολλοί μεγάλοι.

Έξι  αλήθειες λοιπόν για την Πάττυ:

Tόκαναν μπουζούκια στο Μέγκα για την Πάττυ!

 Έτσι είναι. Τόκαναν μπουζούκια στο Μέγκα, για λόγους τηλεθέασης φυσικά. Πρώτα βγήκαν τα μικρά ονόματα στην πίστα και τελευταίο το πρώτο όνομα η Πάττυ! Αν την έβγαζαν νωρίς, θα έφευγαν οι τηλεθεατές.

Πήγε 11.10 για να δεήσει να εμφανιστεί και πάλι και να χορέψει με τον Καπουτζίδη. Το κανάλι σίγουρα έστειλε για ύπνο χιλιάδες παιδάκια , θαυμαστές της Πάττυ  ή τα ξυνύχτησε.

Τρακαρισμένος ο Καπουτζίδης στη ...

Το δράμα του γείτονα, για τη μετακόμιση του ΔΝΤ , από το διαμέρισμα της Αρεοπαγίτου, στη Φιλοθέη

- Δυσκολίες στην Ελλάδα.. Ούτε τα κοινόχρηστα
δεν μπορούμε να πληρώσουμε...
Μετακόμισε η τρόικα  στη Φιλοθέη , από το διαμέρισμα στην Αρεοπαγίτου ! Ο γνωστός  σας γείτονας που μας κάρφωνε τι γινόταν στον πάνω όροφο, μας έστειλε μέιλ και φαίνεται πολύ στενοχωρημένος από αυτή την εξέλιξη. Τι μας λέει στο μέιλ:

΅Αγαπητό pamelouketo, επιβεβαιώνω το σημερινό δημοσίευμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ότι μετακόμισε η τρόικα από την Αρεοπαγίτου. Χθες δύο μεγάλα φορτηγά πήραν  όλες τις αποσκευές τους, ακόμα και τη μεγάλη μηχανή κουρέματος, που κουρεύουν τους μισθούς. Είχε βγει...

Να κάνουμε δημοψήφισμα με ΝΑΙ και ΟΧΙ, αν θα πληρώσει την περαίωση ο Γλύξμπουργκ

-Γυναίκα, μου έστειλαν περαίωση
από την Ελλάδα, μάλλον γιατί με
θεωρούν πεθαμένο!
Έστειλαν περαίωση  2000 ευρώ και στον Γκλύξμπουργκ, γράφει σήμερα η REAL ΝEWS,  για τις χρονιές 2000- 4 και έχει γίνει μεγάλος θόρυβος.

Το pamelouketo εξέτασε από δω , εξέτασε από κει το θέμα, και δεν μπορεί να πάρει ακόμα θέση, αν πρέπει να πληρώσει ο τέως. Οι 5 σκέψεις που κάναμε είναι οι εξής:

Κόντρα "Στην υγειά μας " της ΝΕΤ , με το "Στην υγειά μας " στο ALTER

-Γιάννη, θα σκυλομετανοιώσεις που ήρθες
απόψε εδώ. Θα σου κάνω πολύ δύσκολες ερωτήσεις
- Πάλι;;
Μεγάλη τηλεοπτική, μουσική μάχη τη νύχτα . Από τη μια η γνωστή εκπομπή " Στη υγειά μας" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Την παρακολουθούμε πάντα εδώ στο pamelouketo. Είχε  ωραίο αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα, με Μιχ Μενιδιάτη , Αδαμαντίδη ( και το δάσκαλο  συγγραφέα Γιάννη Κακουλίδη!) .

 Κάποια στιγμή κάναμε ζάπινγκ και πέσαμε πάνω στον Χατζηνικολάου και το "Πρόσωπο με πρόσωπο"!

Αμάν, σκεφτήκαμε, κάτι σοβαρό έχει συμβεί. Ο Χατζηνικολάου άγρια μεσάνυχτα και έχει εκπομπή;;  Κάτι συμβαίνει.

-Γιάννη, μου τον έφαγε τον Πάριο. Πέρσι
τον είχα εγώ εδώ!
Μέχρι να αλλάξει το κοντινό πλάνο, χίλιες κακές σκέψεις πέρασαν. Νάναι ο Τροσκάν καλεσμένος, μπας και κάνει διάγγελμα ο Γιώργος; Μπας και  μίλησε ξαφνικά ο Καραμανλής;

Άνοιξε ...

Ομάδα - όνειρο ο ΑΟ Στειρίου- Τεσσάρα και στο Κυριάκι!

-Φέρτε μας , την Μπάρτσα!


Καλά,  σαρώνουμε, δεν παιζόμαστε! Θρίαμβο πέτυχε πάλι ο ΑΟ Στειρίου, νικώντας στο τοπικό ντέρμπι τον ΠΑΟ Κυριακίου, με 4-3! O αγώνας έγινε στο γήπεδο του Διστόμου και οι παίκτες του προέδρου, ποδοσφαιριστή , φροντιστή  και "τα πάντα όλα" , Δημήτρη Ματθαίου, έριξαν τέσσερα μπαλάκια στον ΠΑΟΚ, που έτυχε να βρεθεί στο δρόμο της,

 Ο ΑΟΣ είναι σε φουλ φόρμα και πετυχαίνει την 3η συνεχή νίκη του και πάει για .. 13 τουλάχιστον για να ανέβει στην Α κατηγορία Βοιωτίας.

Το Στείρι, έκανε  πάλι το γνωστό κόλπο. Άφησε ....

Νταλάρας: " Το μινόρε της χρυσής αυγής " , θα τραγουδήσει απόψε στον Άγιο Παντελεήμονα

Ο Γιώργος Νταλάρας, με την Καμεράτα, θα τραγουδήσει σε συναυλία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών, απόψε, στις 6 το απόγευμα, σε μια πρωτοβουλία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το pamelouketo εξασφάλισε το ρεπερτόριο του Γιώργου Νταλάρα γι αυτή την ξεχωριστή βραδιά: