Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Άκυρο το... Μάστερ Σεφ! Πάλι χοντρή γκάφα το Μέγκα!

Χοντρή γκάφα  στο Μάστερ Σεφ και θάχουμε επαναληπτικό ή... ακύρωση, γιατί το Μέγκα την πάτησε πάλι . Το θέμα παίχτηκε στα μεσημεριανάδικα, στα οποία υποκλινόμαστε, αφού εμείς οι στραβοί δεν είδαμε την καραμπινάτη γκάφα που έγινε στον τελικό.

Χοντρικά, να πούμε, ότι ο...  μάστερ σέξ κριτής Σκαρμούτσος, έδειξε την  ίδια κάρτα με το άριστα 10 , και στους δύο παίκτες. Αυτό μπορεί να φαίνεται κινέζικο για όσους, δεν παρακολουθούν το παιχνίδι, αλλά είναι πολύ απλό.
 Ο Μιχάλης, που έχασε  είχε.,.

Καζαμίας 2011. Ιούλιος, ο Γ. Καραγκούνης προβλέπει

Ευχαριστώ για την ερώτηση. Ξεκινάμε την προετοιμασία   για τη νέα σεζόν , λόγω οικονομικών δυσκολιών  της ΠΑΕ,  στα 3-5 Πηγάδια, με  προπονητή τον Γιάτσεκ Γκμοχ. Ο Φερέιρα που είχε ζητήσει την αποδέσμευσή μου, αποδεσμεύεται αυτός.

Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει στο διοικητικό τομέα. Το μήνα αυτό, πρόεδρος είναι ή...

Το Νησί 2: Η Πειναλόρδα!


"Στημένη" η κλήρωση από την ...Conn- x tv, που έβγαλε δύο ντέρμπι στο Κύπελλο !

Καλά, ούτε άνθρωποι της Conn- x tv, να έκαναν τη σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου, που έβγαλε δύο μεγάλα ντέρμπι. Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ τα «καυτά» ζευγάρια της προημιτελικής φάσης  και η συνδρομητική τηλεόραση πανηγυρίζει, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να πουλήσει καμιά σύνδεση.

Η Conn- x έχει δεν έχει 40.000 συνδρομητές και περιμένει από κάτι τέτοια να αυξήσει τη συνδρομητική της βάση. Και είναι υπερτυχερή, που της έπεσαν στα προημιτελικά αυτά τα ζευγάρια, γιατί  θα έχει ...μπόνους  κι άλλα ντέρμπι , αφού οι νικητές αυτών των  αναμετρήσεων, θα παίξουν και μεταξύ τους!  Διπλά ντέρμπι, δηλαδή!


Για τον τελικό, δεν ενδιαφέρεται η Conn- x , γιατί...

Βρήκε πετρέλαιο ο Χαρδαβέλλας, σωθήκαμε!

«Μοιάζει με όνειρο ή κάτι το απαγορευμένο μέχρι σήμερα. Μπορεί να είναι και η μεγάλη μας ελπίδα για τη σωτηρία αυτής της χώρας από τη μέγκενη των ΔΝΤ, Κομισιόν, Μέρκελ και λοιπών συγγενών...», μας λέει  ο Κώστας Χαρδαβέλλας, για το πετρέλαιο που θα σώσει τη χώρα μας.

Προς το παρόν , το πετρέλαιο κυκλοφορεί μόνο σε dvd, με τίτλο  «Πετρέλαιο στην Ελλάδα η μεγάλη συνωμοσία»   όπου " απόρρητοι χάρτες, μαρτυρίες και τηλεοπτικό υλικό αποκαλύπτουν σε ποια ακριβώς σημεία της Ελλάδος υπάρχει ...

Η χώρα έχει τον πρώτο Μάστερ Σεφ !


Ούτε σε τελικό Μουντιάλ δεν είχαμε τόση αγωνία. Μαζευτήκαμε εδώ στο Πάμε Λουκέτο να δούμε τον τελικό του Μάστερ Σεφ και παραλίγο να τρελαθούμε από το ντέρμπι που βλέπαμε.

 Το αποτέλεσμα είναι  64-63 και κρίθηκε από την ψήφο του Μάστερ Σεξ της εκπομπής Δημήτρη Σκαρμούτσου, που έβαλε 10άρι στο νικητή Άκη. Αν έβαζε 9, θα παίζανε μπαράζ ένα φαγητό ακόμα, και μετά δεν ξέρουμε, αν θα χτυπούσαν και πέναλτι μέσα στη νύχτα.

Έτσι από απόψε η χώρα, έχει τον πρώτο Μάστερ Σεφ, στην μακραίωνη ιστορία της, και ελπίζουμε να σημαίνει κάτι αυτό για τον τόπο.

Νίκησαν όλοι:

Φεύγει από το Μαξίμου ο Γιώργος, γιατί δεν χωράει! Μήπως ... πωλείται;

 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ... ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΟΡΉΣΗ!

Αυτή την είδηση, δεν την καταλάβαμε. Ο πρωθυπουργός φεύγει από το Μαξίμου και πάει σε άλλο κτίριο,  στον 6ο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών, στη Βασιλίσσης Σοφίας, όπου εκεί , διαβάσαμε,  έχει  και ωραία θέα στον Εθνικό Κήπο.

.Ο λόγος της μετακόμισης είναι....

Καζαμίας 2011. Μάιος, η Πετρούλα προβλέπει

Αχ... Ο καιρούλης τον Μάιο, όπου πιάνουμε το μαγιόξυλο και το ντιβιντόξυλο, πιάνουμε και τις εισπράξεις από τις πωλήσεις , αχχ!

Κυκλοφορεί νέο ντιβιντούλη, που είναι κι αυτό λάιτ, γιατί όλα στην Ελλάδα είναι λάιτ.  Οι μισθούληδες είναι λάιτ, οι συνταξούλες είναι λάιτ, αλλά κάτι τιμές στα σούπερ μάρκετ ναααααααααα ! Αχχχχχ!

Γυρίζουμε και...

Καζαμίας 2011, Απρίλιος, ο Γ. Πεταλωτής προβλέπει

Πρωταπριλιά, χρόνια πολλά, ευχαριστώ.

Μέσα σε μια μέρα λύνονται όλα. Αποχωρούμε από το Μνημόνιο, από την Ευρωπαική Ενωση, από το ΝΑΤΟ, από την Ελλάδα όλοι, από τα σπίτια μας όλοι.

Δημιουργείται η νέα Ελλάδα στο εξωτερικό , με 200 βουλευτές ( οι υπόλοιποι 100 στο μεταξύ, έχουν μπεί φυλακή, ικανοποιώντας το λαικό αίσθημα).

Κάθε μέρα έχουμε αποδράσεις βουλευτών από τον...

Ο Χατζηνικολάου... φαρμακοποιός!

Μεγάλο πανηγύρι θάχουμε τηλεοπτικά με το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων. Το Πάμε Λουκέτο, κάνει την πρόβλεψη ότι ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής,   κ.  Λουράντος, δεν θα λείπει επί ένα μήνα από τα παράθυρα.

Τηλεοπτικός 100%, δηλαδή, φωνές, κορώνες, καβγατζής, αλλά και με επιχειρήματα για τους φαρμακοποιούς, πήρε άριστα 10 απόψε στο δελτίο του Άλτερ, και θα το δείξουν αύριο και τα νούμερα.

Βάφτισε ...