Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Aπίστευτο: 'Εκλεψαν... πολιτικό ! Κουίζ: Ποιος είναι;

ΚΛΟΠΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!


Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Έκλεψαν πολιτικό και μάλιστα μέσα στο άντρο του. Τη Βουλή. Δεν είναι καθόλου συνηθισμένο να κλέβουν πολιτικό, το αντίθετο μάλιστα, γι αυτό η είδηση αυτή μας σοκάρισε.

Δεν είναι συνηθισμένο αυτό. Προσπαθήστε να βρείτε ποιος ποια είναι αυτός ή αυτή, που άρπαξαν το πορτοφόλι , δείτε και σχετικό βίντεο:

Καζαμίας 2011. Σεπτέμβριος , ο Γ. Παπακωνσταντίνου προβλέπει

Υπογράφουμε τα μνημόνια νούμερο 4, 14, 14, 34, και τζόκερ το νούμερο 84. Κερδίζουμε στο λήγοντα.

Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και στα σχολεία καταργούνται τα βιβλία, λόγω μνημονίου. Οι μαθητές, μαθαίνουν να μετράνε με τα δάχτυλα... 1 μνημόνιο... 2 μνημόνια... 3... μνημόνια... 4 μνημόνια.

Οι μαθητές ...

Νέα ... Ντιντηδοκρατία!

Καλά, τι γίνεται στη Νέα Δημοκρατία;  Έχει ξεσπάσει γαλάζιος εμφύλιος  μεταξύ των «ντιντήδων» λέει ο Τύπος, μετά τη φράση του  κ. Φαήλου Κρανιδιώτη  που μοιάζει να καθοδηγεί  τον Αντ. Σαμαρά εν όψει των αλλαγών και του ανασχηματισμού ( γι αυτό δεν θα γίνει ποτέ πάλι κυβέρνηση η ΝΔ. Ακόμα δεν βγήκε και κάνει... ανασχηματισμό!).

Το θέμα μας , όμως είναι ο Φαήλος, που μίλησε  για ντιντήδες :

Πέθαναν στην πείνα , για το ευρώ!

Έχουμε βαφτίσει από δω τον Γιώργο Δελαστίκ, σαν τον " " δημοσιογράφο της κρίσης".  Διαβάσαμε στο ΕΘΝΟΣ ένα ακόμα έξοχο - άρθρο ρεπορτάζ, που δεν το βρήκαμε αλλού. Είναι για την είσοδο της Εσθονίας , στην Ευρωπαική  Ένωση,

Αν το διαβάσουμε ,  τι τράβηξαν οι Εσθονοί, θα ... ανακουφιστούμε ως Έλληνες:

Καζαμίας 2011. Αύγουστος , η Ευγενία Μανωλίδου, προβλέπει

" Θα καταρρεύσω" ... Αύγουστος, που είναι παχιές οι μύγες και παχιά τα τηλεοπτικά συμβόλαια... Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα για το τι έγινε εκείνο το βράδυ του τελικού του Μάστερ Σεφ....

" Θα καταρρεύσω" .Θα σας αποκαλύψω γιατί είπα αυτή την φράση." Θα καταρρεύσω" .. Δεν την είπα γιατί βγήκε νικητής ο Άκης και συγκινήθηκα, αλλά γιατί είδα την κάρτα του Δημήτρη του Σκαρμούτσου, να είναι η ίδια η κάρτα που έδειξε και στο Μιχάλη.  " Θα καταρρεύσω" , μονολόγησα και...

Καζαμίας 2011. Ιούνιος, ο Αντ. Σαμαράς προβλέπει

Συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση των  " ντιντήδων" στη Νέα  Δημοκρατίας. Κυκλοφορεί και το πρώτο DDD ( ντί, ντί, ντί ) με στιγμιότυπα από τις συνεδριάσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας.

H κοινοβουλευτική ομάδα χωρίζεται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες:

1 Νντιντήδες

2. Βαψομμαλλιάδες

3. Κολαούζους
4. Δεν τόκανα, δεν απαντώ.

Μηδενίζω το ....