Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

5 γκόλ ο ΑΟ Στειρίου και 5 δοκάρια !

Πήγαινε πολύ το νούμερο 5 στον ΑΟ Στειρίου σήμερα.

Έριξε 5 γκολ στο 5-2 με  τον μαχητικό  Κυπαρισσό Αντίκυρας, είχε 5 δοκάρια  και έφτασε την 5η θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί  θέση στην προνομιούχο τετράδα.

Ο ΑΟΣ έκανε για μια ακόμα φορά το γνωστό κόλπο, με τον κωδικό "Ανατροπή". Έχανε στο...

Οι ληστές πήγαν... Jumbo !

Παιχνιδάκι ήταν η ληστεία του   καταστήματος Jumbo, στην Λεωφόρου Αλίμου.

 Ο δράστης μπήκε στο κατάστημα με καλυμμένο το πρόσωπο ( με αποκριάτικη μάσκα θα ήταν, που  θάχε πάρει από το ίδιο μαγαζί) .

Μετά με την απειλή όπλου (  ψεύτικο θάταν κι αυτό, από τα  Jumbo)  υποχρέωσε τους υπαλλήλους να του δώσουν   τις εισπράξεις. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε και αναζητείται.

¨Οταν έφευγε τραγούδησε το..

Ο Νίνης στη Μάντσεστερ Γ. !

( ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ  ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΆΙΤ ΠΟΥ ΑΝΉΚΕΙ ΣΕ ... ΤΑΒΕΡΝΑ!)

Μεγάλη έκταση έχει πάρει σήμερα θέμα μεταγραφής του Νίνη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Φέργκιουσον λέει τον παρακολουθεί συνέχεια ( πότε, αφού έχει παίξει δυο τρεις φορές φέτος), δίνει... 10 εκ ευρώ και τον αφήνει και μέχρι το καλοκαίρι, στον Παναθηναικό.

Το σάιτ σαν  " εγγλέζικο " δίνει στοιχεία  εγκυρότητας στο ρεπορτάζ. Από το όνομά του, όμως φαίνεται να ανήκει μάλλον σε ...

Το βίντεο που έχει ... ρίξει το You Tube: " Πάμε παιχταρά μου" , ο διαιτητής στον Τοροσίδη!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Σαρώνει στο You Tube το βίντεο που δείχνει το διαιτητή του πρόσφατου αγώνα Ολυμπιακού- Ηρακλή 2-0,  τον Πέτρο Κωνσταντινέα , να φαίνεται να  λέει στον Τοροσίδη "Πάμε παικταρά μου!" , σε μια διακοπή του αγώνα και να υψώνει τον αντίχειρά του.

 Δεν προλαβαίνουμε να δεχόμαστε μέιλ , να σχολιάσουμε το θέμα, που έχει διχάσει το διαδίκτυο. Γι αυτό, παρότι το αποφύγαμε επιμελώς, θα αναγκαστούμε να το σχολιάσουμε τώρα. Και αυτό κάνουμε:

Συναντήθηκαν Νταβούτογλου και Νταβούτηξε

ΕΡΖΕΡΟΥΜ(  του απεσταλμένου μας ).  Συνεχίζονται οι αποκλειστικότητες του Πάμε Λουκέτο, απο το Ερζερούμ της Τουρκίας. Συναντήθηκαν πριν λίγο Νταβούτογλου  και Νταβούτηξε ( από συνταξιούχους κλπ) , μέσα σε καλό κλίμα.

Εδωσαν τα χέρια  και στο τέλος ...

'Εκαναν αγιασμό στα ΜΑΤ στην Κερατέα !

Η φωτογραφία της εβδομάδας  στο newsiτ.gr. O παπάς της Κερατέας, κάνει αγιασμό στα   ΜΑΤ, στη  γιορτή των Φώτων!  Οι κάτοικοι της Κερατέας κατάγγειλαν , οτι  μόλις χθες το βράδυ τα ΜΑΤ, έσπασαν τα αυτοκίνητά τους, ενώ έγιναν πολύ σοβαρά επεισόδια. Είναι...

Χάρρυ Κλυνν : " Εt maintenant ", αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα ", πριν τρεις δεκαετίες

Το "Εt maintenant", αυτή η  χώρα δεν σώζεται με τίποτα", Πάει να γίνει αυτό  το τραγούδι  του Χάρρυ Κλυνν, το τραγούδι της κρίσης.

Το ανταγωνίζεται το θρυλικό "Μονομαχία στις Σέρρες Μάντρες"  σε  διαδικτυακή ψηφοφορία για το πιο προφητικό "πολιτικό" τραγούδι του μεγαλύτερου σατιρικού καλλιτέχνη.




Ο Χ. Κλυνν, λέει στο μπλογκ του, γι αυτή την ψηφοφορία:

Φωτογραφήθηκαν Ερντογάν και Παπανδρέου, σε αφίσες σαν Βίσση και Ρουβάς


Δεν έχουμε χαθεί από το Ερζερούμ. Εδώ είμαστε. Η μοναδική είδηση είναι...

Δύο φινάλε, θα κάνουν τα "Μυστικά της Εδέμ ", λόγω κρίσης !

Παγκόσμια τηλεοπτική πρωτοτυπία από το Μέγκα. Δύο ... φινάλε, θα κάνει το σήριαλ,  "Τα μυστικά της Εδέμ". λόγω κρίσης. Το αποκαλύπτει η εκ των σεναριογράφων της πετυχημένης καθημερινής σειράς, "E Έλενα Ακρίτα.  Πρώην καθημερινής, δηλαδή, γιατί θα τη βλέπουμε στη συνέχεια,  με δόσεις.

Η Ακρίτα, αποκαλύπτει ...

Λουκουμάδες "Αιγαίον", έφαγαν στο πρόγευμα Ερντογάν και Παπανδρέου

Πριν λίγο έφαγαν πρόγευμα Ερντογάν - Παπανδρέου  και το Πάμε Λουκέτο που είναι σε ζωντανή σύνδεση με το Ερζερούμ, αποκαλύπτει το μενού:


Και αγάλματα Ανδρέα Παπανδρέου - Πάγκαλου, στη Θεσσαλονίκη !

Πραγματοποιήθηκε  η 3689η συνέντευξη  του Π. Ψωμιάδη, στον Γ. Αυτιά. Ο γνωστός περιφερειάρχης, είπε ότι θα βάλει το  γραμμωμένο κορμί του και δεν θα επιτρέψει στο γνωστό δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τον κ. Μπουτάρη, να κατεβάσει το άγαλμα του Εθνάρχη Καραμανλή.

Ο γνωστός παρουσιαστής επέμενε αν θα κάνει και άλλες ενέργειες κατά  Μπουτάρη, αλλά ο Ψωμιάδης, σε μια επίδειξη σοβαρότητας δεν απάντησε

Ο τίτλος που βλέπετε, δεν είναι φράσεις του ....

Κουίζ για τους Καραμεροχαριτάτους

Το κουίζ είναι σχετικά δύσκολο σήμερα και αφορά τους Καραμεροχαριτάτους .

- Γιατί την εκπομπή τους τη λένε " 10 με 1" 

Η απάντηση:

Περιοδεία Παπανδρέου σε 132 πόλεις της Τουρκίας

Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου θα βρίσκεται σήμερα στο Παρίσι και μετά θα ταξιδέψει στο Ερζερούμ της Τουρκίας. Αλλά επειδή του αρέσει η χώρα , θα παρατείνει το πρόγραμμά του, για να επισκεφθεί και άλλες 132 τουρκικές πόλεις.


Το pamelouketo, σας μεταδίδει εδώ και μήνες το πλήρες πρόγραμμα του πρωθυπουργού . Το πρόγραμμα τις επόμενες μέρες είναι το εξής:

ΠΕΜΠΤΗ
Ερζερούμ, Κιχερούμ, Μπικερούμ, Καραπιμπερούμ, Κουμπερούμ, Ελμπανιστηρούμ, Μπουντρούμ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η Λιάνα Κανέλλη θα αλλάξει το όνομα του ΠΑΟ, σε ΠΑΜΕ !

Οι 10 λόγοι που η Κανέλλη πρέπει να γίνει πρόεδρος στον Παναθηναϊκό

Φυσικά το Πάμε Λουκέτο, είναι υπέρ της πρότασης να αναλάβει  η  Λιάνα πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Πιστεύουμε ότι ούτε ένας οπαδός της πράσινης ομάδας, δεν λέει το αντίθετο. Έτοιμοι είμαστε να βγούμε στους δρόμους , και να ξεχυθούμε στη Βουλή- με συγχωρείτε , στη Λεωφόρο.

Οι 10 λόγοι    για τους οποίους αξίζει να πάρει την προεδρία η Λιάνα Κανέλλη, είναι οι εξής:

Συγκλονιστικό κείμενο για το Δίστομο

 Ο Γιάννης Σιδέρης είναι φίλος,  συμμαθητής, κοντοχωριανός, από το Δίστομο. Και συνάδελφος δημοσιογράφος .

Απόψε είναι η βραδιά του Διστόμου. Γίνεται ειρηνική διαδήλωση , στις 6.30 . στη Γερμανική πρεσβεία της Αθήνας,στο Κολωνάκι,  για τη θηριωδία που έγινε στις 10 Ιουνίου 1944, με τη σφαγή 218 αθώων Διστομιτών. Ο Γιάννης , έχει γράψει ένα συγκλονιστικό κείμενο, στο protagon.gr. και αξίζει να το διαβάσουμε:

" Την πρώτη μέρα που πήγα στο Δημοτικό σχολείο, τότε δεν υπήρχαν νηπιαγωγεία, ξαφνιάστηκα με τα πολύχρωμα ρούχα που φορούσε η δασκάλα. Ήταν...