Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Τον.. τρούπησε ! Το γκολ του 2011 !

Είναι από τα γκολ, που λέμε " από τη σέντρα" ,  " τον τρούπησε" κλπ. . Σκόρερ ο Φρέντι Γκουαρίν της Πόρτο στο χθεσινό παιχνίδι του Πορτογαλικού πρωταθλήματος απέναντι στη Μαρίτιμο.

Δείτε το βίντεο , με το απίστευτο γκολ,  τους πανηγυρισμούς, αλλά και την... έκπληξη του σκόρερ:

Γκάλοπ: Σφύριξε ή δεν σφύριξε στον αέρα, ο διαιτητής στο γκολ του Άρη, που ακυρώθηκε;

Τι θα γίνει με τους αγώνες Παναθηναϊκού - Άρη; Κάθε φορά γίνονται φάσεις, που συζητούνται τόσο, που χαρακτηρίζουν ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Πάλι απόψε στο ΟΑΚΑ στο 1-0 που κέρδισε ο Παναθηναϊκός, με γκολ του Νίνη, έγινε φάση που φωνάζει ο Άρης,  για ακυρωθέν γκολ, ενώ τις προηγούμενες φορές,  φώναζε για πέναλτι ( ιστορίες με Δαλούκες κλπ)..

Το ερώτημα σήμερα είναι αν...

Τράγκας, Σεφερλής, Πάγκαλος και η μπετονιέρα...


Χαρακτήρα  προσωπικής σύρραξης έχει πάρει η σύγκρουση Τράγκα - Πάγκαλου και διαγωνίζονται ποιος θα λέει την "έκφραση"  της ημέρας. Τίποτα άλλο, δεν είναι από αυτά που ακούμε καθημερινά. Απλά σχέση αγάπης Πάγκαλου- Τράγκα.

Στο ραδιόφωνο  ο Τράγκας " από το "Νότιγχαμ", αφιέρωσε τη "Μικρή γλυκιά μου, μπετονιέρα", του Μάρκου Σεφερλή και μετά ενημέρωσε τους ακροατές, πως δεν δούλεψαν τα μαγαζιά στο... Παρίσι.  Να δούμε πως θα απαντήσει μέχρι το βράδυ ο αντιπρόεδρος.

" Μπετονιέρα" λοιπόν. Για ακούστε:

Όλα τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων

Για να δούμε, τι έχουν τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων...










Σκί- σαμε στην Τουρκία !

ΕΡΖΕΡΟΥΜ   ( του απεσταλμένου μας) .

 Θρίαμβος Γιώργου και Ελλάδας στο  Ερζερούμ για τους εξής  9 λόγους:

1. Πραγματικά σκί - σαμε. Γιατί:

α.   Και πέδιλα  σκι ήταν το δώρο Τούρκου  του πρωθυπουργού στον Γ. Παπανδρέου

β. Και ο πρωθυπουργός μας έσκισε μιλώντας στους Τούρκους πρέσβεις και έκανε τον Σωτηρακόπουλο , περιγράφοντας πως τα τουρκικά αεροπλάνα πετάνε πάνω από το Αγαθονήσι.

2.  Διευκρινίστηκε  μετά, ότι από...

Σουίτα 5.400 ευρώ για τον Πάγκαλο, την Πρωτοχρονιά

A,  δεν θα ησυχάσουμε ούτε αυτή τη βδομάδα με τον Πάγκαλο. Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, έχει πρώτο θέμα τον Πάγκαλο, και τη βασιλική Πρωτοχρονιά  που έκανε,  σε σουίτα στο Κing Goorge , που κοστίζει η διαμονή μιας βραδιάς  5.400 ευρώ.

Τα έγγραφα, δείχνουν, υποστηρίζει η εφημερίδα, ότι η παραμονή είναι " δώρο"  από  την οικογένεια Δασκαλαντωνάκη, που οφείλει 1, 6 εκ. στο ΙΚΑ!


Θα διαφωνήσουμε με την εφημερίδα για την προβολή του θέματος,  για τους εξής λόγους: