Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ήταν ο Κύρτσος στη ΚΝΕ Λονδίνου;

Είδαμε τον Χατζηνικολάου, αντί για το " Νησί "

Είδαμε το " Πρόσωπο με Πρόσωπο'  , με τον Χατζηνικολάου και σας μεταφέρουμε τι ειπώθηκε, γιατί θα βλέπατε το " Νησί" , σε επανάληψη.

Αρχικά μίλησε ο κ. Κύρτσος, ο οποίος είπε ότι θα γίνουμε Αργεντινή της Ευρώπης. Αυτό θα ήταν καλό να γίνει, γιατί φανταζόσαστε τι εθνική ομάδα θα είχαμε, ενώ θα έβρισκε   δουλειά και ο Μαραντόνα.

Ο κ. Πεταλωτής  στη συνέχεια, είπε ότι όσο μιλούσε ο κ. Κύρτσος έλεγε από μέσα  του " Θεέ μου που βρισκόμαστε" και μετά  έτρωγε συνέχεια το...

Μάστερ Σερ Μαρκεζίνης: Ως εδώ και μη παρέκει!

Και λέγαμε που είναι ο Μάστερ Σερ Μαρκεζίνης! Μια εποχή, όχι πολύ μακρινή, τον παίζανε πολύ τα Μέσα, μέχρι και ..λύση εθνικής ανάγκης, μας την είχαν πει.

Καλά, για το βιβλίο του χαμός από δημοσιεύματα, μη ξεχάσουμε και την περίφημη συνέντευξη στον Τσίμα, στο Μέγκα

Ο Μαρκεζίνης ξανάρθε - με μεγάλη συνέντευξη στο Νίκο Μελέτη , στο   ΕΘΝΟΣ.  Και μας λέει ότι το σύνθημα " Ως εδώ, κύριοι  και μη παρέκει! ". Πως να το ....

Κουίζ : Τι απάντησε ο Πάγκαλος στον Πεταλωτή;

Πάλι εύκολα θα σας βάλουμε στο κουίζ μας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής είπε  για τις δηλώσεις- εκφράσεις - φράσεις -πράξεις Πάγκαλου : « χαρακτηρίζουν αυτόν που τις κάνει τις δηλώσεις και φυσικά είναι απόψεις αυτού που τις λέει».


Τι απάντησε ο Πάγκαλος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο;

Συνεχίστε, για να δείτε την απάντηση:

Μέσι - Ρονάλντο στην ίδια ομάδα!

Μέσι και Ρονάλντο, μαζί στην επίθεση. Δίπλα τους , στην επιθετική τριάδα, ο Βίγια!

Στα χαφ Ινιέστα,  Τσάβι,  Σνάιντερ.

Στην άμυνα...

Ο Λιάγκας είναι αήττητος

Ο Λιάγκας είναι αήττητος... Στα ποσοστά τηλεθέασης εννοούμε, όχι πουθενά αλλού.
 
Πήρε ένα μωράκι, και έκανε πρόβες  νταντέματος  με έναν μάρσιπο. Αν του πούμε, ότι πουλάει την το ρόλο του μπαμπά , θα πει ότι παρεμβαίνουμε στην ιδιωτική ζωή του.
 
Το στούντιο ήταν..