Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ο Λουράντος, ο Κώνστας , ο... Φούφουτος και η Τραγκασπιρίνη!

Τι καταλαβαίνετε εσείς από τον τίτλο; Τίποτα.

Όσο καταλάβαμε εμείς από το δελτίο του Άλτερ, με Λουράντο, πρόεδρο φαρμακοποιών Αττικής , με άσπρη μπλούζα στα παράθυρα , με αντίπαλο πάλι τον Χρ. Κώνστα , που σε ένα  ιστορικό δελτίο, προ μηνός,  τον είχε χαρακτηρίσει " κυβερνητικό εκπρόσωπο"  ( και το επανέλαβε βέβαια ).

Δεν τα βρήκε η κυβέρνηση και το ΔΝΤ με τους φαρμακοποιούς και δεν έχασαν  τα κανάλια, τον κ. Λουράντο, που μια χαρά είναι ο άνθρωπος και σαν επιστήμονας και σαν 100% τηλεοπτικό πρόσωπο, για γερές τηλεθεάσεις..

Ζωντανός διάλογος , αφού...

Και η Ντόρα , θα ρίξει τις μπάρες στα διόδια!

ΓΙΝΑΜΕ "ΑΜΕΡΙΚΑΝ  ΜΠΑΡ- ΕΣ!"

Τώρα, αυτό που το πάμε;  Και η Ντόρα ,  υπέρ Γκλέτσου ! Εκανε δηλώσεις, που λέει: Έχει δίκιο ο κ. Γκλέτσος. Δεν μπορεί οι κάτοικοι που βρίσκονται δίπλα στα διόδια να πληρώνουν κάθε μέρα». . Είναι επίσης  θιγόμενη και αυτή από τα διόδια , γιατί πηγαινοέρχεται συχνά στο Καρπενήσι!

Είναι η είδηση της ημέρας. Και η συμπαράσταση της κ. Μπακογιάννη, στον Γκλέτσο, και ότι ...

Κατοχή plus ! Έφαγαν γάτα, που είχε φάει ποντίκι, που είχε φάει... ποντικοφάρμακο και δηλητηριάστηκαν !

Τι έχουμε " Κατοχή "; Μάλλον έχουμε...  " Κατοχή plus " αν είναι πραγματικότητα η είδηση:

Στην  Άρτα, αλλοδαποί, δηλητηριάστηκαν γιατί έφαγαν γάτα, που είχε φάει ποντίκι, που είχε φάει προηγουμένως ... ποντικοφάρμακο  και φυσικά δηλητηριάστηκαν.!

Αυτό αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Αλτερ  " Εδώ και τώρα"  και σύμφωνα με το ρεπορτάζ  αλλοδαποί πήγαν στο νοσοκομείο  με ενοχλήσεις στο στομάχι.
Εκεί έκαναν εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ... περίεργα ευρήματα. Τους...

Νταλάρας , Χατζηνικολάου και " η πατρίδα "

Ο Γιώργος Νταλάρας, στο Νίκο Χατζηνικολάου, στον Real fm. Ο σκοπός θεμιτός. Το σιντί την Κυριακή. Στην καθιερωμένη συζήτηση της Παρασκευής, μετά τον Πάριο και τη Βίσση, Νταλάρας.

Ο χαμός . Πρώτο τραγούδι " Πήγα στα μέρη που σε είχα ξαναδεί ". Και η αναπόφευκτη συνέντευξη που άρχισε εντυπωσιακά, με τον Χατζηνικολάου επιτεθέμενο:

ΧΑΤΖΗΝ:   Είναι μαζί  μου, ο μεγάλος Γιώργος Νταλάρας, που καταλαβαίνω πως το λέει ο κόσμος, και θεωρώ πως είναι παράσημο.  Πως νιώθεις, όταν περπατάς και  σε λένε " μεγάλο" ;
ΝΤΑΛΑΡΑΣ: Όταν λέγεται έτσι, μοιράζεται αφειδώς στο δρόμο , λέγεται μάλλον σαρκαστικά: είμαι πάνω από 45 χρόνια στη δουλειά. . Οπότε είμαι μεγάλος!


Ο Χατζηνικολάου είπε ότι θα μιλήσουν και "για την πατρίδα". Εγινε αυτό  αφού πρώτα μίλησαν   για την... παρτίδα σιντί, που...

Ο Πάγκαλος , σχέδιο της μπάλας του Μουντιάλ, στο Κατάρ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΓΙΑΤΙ ΠΉΓΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Στο Κατάρ είχε παέι αυτη τη βδομάδα  ο Πάγκαλος ! Όχι, θα κάτσει να σκάσει ( από το φαγητό!).

Τώρα, γιατί πήγε στο Κατάρ:

1.  Ο Πάγκαλος είναι ειδικός στους αστακούς πια, με την ιστορία του Κινγκ Τζόρτζ, άρα είναι ο ιδανικότερος να λύσει το γνωστό θέμα, του Κατάρ και του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας

 Ο δεύτερος λόγος έχει αυξημένους λόγους να είναι ο πραγματικός:

Ο ανασχηματισμός στη ΝΔ και ο Καραγκούνης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ


Ένα καταπληκτικό ανασχηματισμό έκανε  ο Αντώνης Σαμαράς στους Τομεάρχες του κόμματος .

Τα νέα πρόσωπα λέγονται και  σκιώδεις υπουργοί, γιατί  ήταν αθέατοι στην  αντιπολίτευση και βήτα γιατί όποιος νύχτα περπατεί , λάσπες και  σκατά πατεί.


Από το πρωί υπήρχε έκδηλη αγωνία στην ελληνική επικράτεια για τον ανασχηματισμό στη ΝΔ. Ο κ. Σαμαράς, είχε πάρει το ρόλο στα σοβαρά και με το που ξύπνησε , άρχισε να παίρνει τηλέφωνα υποψηφίους σκιώδεις υπουργούς. Υπολογίζεται ότι άναψε το κινητό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρέπει να πλήρωσε σε τηλέφωνα, SMS και MMS τουλάχιστον 1000 ευρώ, εκτός αν έχει πρόγραμμα απεριόριστων κλήσεων.

Στη Ρηγίλλης, που μένει ακόμα ο πρόεδρος, επικρατούσε αναβρασμός με τα τηλέφωνα , αφού εκτός των άλλων, τηλεφωνούσαν και  αμέτρητοι δημοσιογράφοι , για να αναλάβουν εκπρόσωποι του κόμματος, λόγω της ανεργίας που πλήττει τον κλάδο.

Ιδιαίτερα ενοχλητικός φέρεται...

Ψινάκης, Θεοχάρης και ποιος πολιτικός είναι ο τρίτος;

ΣΚΑΝΔΑΛΟ " ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ  ΓΚΕΙΤ"  ΣΤΗΝ ΕΡΤ !

Ψινάκης, Θεοχάρης και ο τρίτος στο τρίγωνο της αμαρτωλής ΕΡΤ,  είναι ένας πολιτικός.

Η πολιτική ατζέντα της ημέρας , αλλάζει δραματικά , μετά τη δήλωση του Ηλία Ψινάκη, ότι  "υπάρχει πολιτική παρέμβαση στις υποψηφιότητες για την Γιουροβίζιον".

Η δήλωση της ημέρας , έγινε, μετά...

Ουδέν μονιμότερον, από την προσωρινή σύνταξη!

Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο. Πανηγυρίζουν κανάλια, ραδιόφωνο, διαδίκτυο για την πρόθεση της κυβέρνησης να καθιερώσει την προσωρινή σύνταξη, μέχρι να βγει η τελική. Οι πανηγυρισμοί είναι, γιατί  το ίδιο ακούγεται δέκα χρόνια τώρα, αλλά δεν εφαρμόζεται ποτέ.

Η προσωρινή  σύνταξη, θα εφαρμοστεί τώρα, αλλά θα είναι ... μόνιμη, αφού ακούσαμε και την  ίδια την κ. Κατσέλη να λέει ότι θα καθυστερεί ακόμα περισσότερο η μόνιμη έκδοση σύνταξης. Αυτό σε μετάφραση από την πασοκική , σημαίνει, ότι...

Παπαχελάς , Πάγκαλος και Ίμια

" Την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στις 23.00 στον ΣΚΑΪ ο Αλέξης Παπαχελάς φιλοξενεί στο στούντιο της εκπομπής τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο. Η Ευρώπη, η Οικονομία και οι δηλώσεις που προκάλεσαν".

 Αυτά λέει η λιτή ανακοίνωση του ΣΚΑΙ. για τη συνέντευξη  Πάγκαλου - Παπαχελά , τη Δευτέρα. . Κάθε δημοσιογράφος θα ήθελε τη συνέντευξη αυτή τη στιγμή, που ο αντιπρόεδρος έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο της επικαιρότητας ( μετά τον Γκλέτσο πάντως! ).

Για να βγει ο Πάγκαλος να μιλήσει , κάτι θάχει να πει ενδιαφέρον. Από την  άλλη, για να βγει, σημαίνει ότι ...

Πάγκαλος: Οι αστακοί ήταν ψόφιοι, ο σολομός καπνισμένος, το μπαρμπούνι έκλανε...

 Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης   Θ. Πάγκαλος απόλαυσε δείπνο 380 ευρώ με καραβίδες, χαβιάρι και αστακό, το βράδι της Πρωτοχρονιάς , στο Κίνγκ Τζόρτζ, σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕ΄ΜΑ.

Σε ποιον δεν ήρθε στο μυαλό η φράση ΅Το κρασί παλιό, το τυρί μουχλιασμένο, το χαβιάρι μαύρο"  των  Χάρρυ Κλυνν - Γ. Κακουλίδη, , από τις "Πατάτες " το 1981, παρακαλώ!

Βέβαια να παραθέστυμε και  τις αποκαλύψεις  του Πάμε Λουκέτο.
Στο πόθεν έσχες που κατέθεσε ο Πάγκαλος, δηλώνει, ότι  στο Κίνγκ Τζόρτζ ,  επιπλέον,  οι αστακοί ήταν...

Οι απεργοί, πάνε να δούνε... " Ρόδα, τσάντα και κοπάνα" !

Που την είδατε την κρίση και δεν βγαίνουν οι Ελληνες;  Χαμός γίνεται με το  θρυλικό «Ρόδα τσάντα και κοπάνα», που μέσα σε τέσσερις μέρες έκοψε 54.200 εισιτήρια, χωρίς καμία διαφήμιση    (  και χωρίς καμία κριτική! ) .

 Δεν έγινε...

Η Ελλη Στάη, τα... προγούλια , οι ζάρες και τα ειδικά φώτα που ζήτησε !

Φαρμακερό σχόλιο - είδηση από τη Ντέπυ Γκολεμά, για την  Έλλη Στάη, για την  οποία γράφει, ότι ζήτησε από την ΕΡΤ να μπούνε πάνω στην κάμερα που θα λέει τις ειδήσεις  , φώτα 2000W, για να της κόψουν τα ... προγούλια και τις....