Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Το... γραφείο Τύπου των μεταναστών !


Αστείο το κείμενο της Μαρίλης Μαργωμένου στη σημερινή "Καθημερινή"  για το... Γραφείου Τύπου Μεταναστών , μέσα στην Νομική , στην πρόσφατη κατάληψη.

Αλλά και τραγικό επίσης... Είναι από ποια πλευρά θέλει να τα δει κανείς. Σίγουρα πάντως, δεν μπορείς να το προσπεράσεις στην εφημερίδα. Γι αυτό αναδημοσιεύουμε  κάποια σημεία του και επιλέγετε πλευρά:



Μεταναστεύει και η Βίκυ Καγιά!

Κακούργα μετανάστευση, κακούργα ξενητειά !  Η Βίκυ Καγιά, είναι έτοιμη να πάει  μετανάστρια , λόγω της κρίσης. Αυτό αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο περιοδικό CELEBRITY . Η παρουσιάστρια λέει επίσης για την περιπέτεια της υγείας της, όταν είχε ... ακμή, δείχνοντας βέβαια πως εννοεί και ο καθένας τη σοβαρή ασθένεια .

Πάμε να διαβάσουμε μαζί:



Φόρτσα Τσόνογλου!

Τη βουλευτή Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ  Βασιλική ή Βάσω ( κατά Τζαβάρα ) Τσόνογλου, την μάθαμε όλοι καλύτερα , μέσα από τα παράθυρα του Χατζηνικολάου, στην υπόθεση Ζίμενς.
Τώρα θα τη γνωρίσουμε καλύτερα, γιατί δεν δίστασε  να κάνει ερώτηση στην υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, που πάει να διαλύσει την εκπαίδευση  , αλλά και οικογένειες ( και ) στο Νομό Βοιωτίας, αφού με το πρόσχημα του Καλλικράτη, κλείνει δεκάδες σχολεία και νηπιαγωγεία, να εξοικονομήσει κάνα ευρώ για το ΔΝΤ!

Πχ, στο Στείρι, που λόγω καταγωγής του μπλογκ αναφέρουμε, έχει βγει απόφαση να ....

Κλαίμε ή πανηγυρίζουμε, που μας πήραν πίσω τους Μεσογειακούς αγώνες;

Πανηγυρίζουμε η κλαίμε ;  Μας πήραν πίσω τους Μεσογειακούς  Αγώνες του 2013 που θα διεξάγονταν στο Βόλο και στη Λάρισα.!

Από την άλλη είναι μια πολύ μεγάλη ξεφτίλα για την Ελλάδα.  Η τεράστια καθυστέρηση στην εκτέλεση των έργων ήταν η αιτία που η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων πήρε πίσω τη διοργάνωση ,   αφού οι οι συνεχείς αναβολές στην εξέλιξη των έργων που υπήρξαν από ελληνικής πλευρά... τσάντισαν την Επιτροπή.

Από τη δική μας πλευρά , είχαμε πάρει τους Μεσογειακούς, αλλά δεν ξέραμε , τι να τους... κάνουμε. Η κυβέρνηση κοιτούσε λόγω Μνημονίου, μπας και...



Το Μέγαρο των Μεταναστών, είναι... Νέο- Μαρόκ τεχνοτροπίας!

Ετοιμαστείτε, σε 15 ημέρες, για τα ίδια με τους μετανάστες. Πως να φύγουν από αυτό το κτίριο , που βλέπετε στη φωτό; Με τι καρδιά ; Το "Μέγαρο" ή " Αρχοντικό " ή " Παλάτι"  Υπατία, που έλεγαν κακεντρεχείς ραδιοφωνατζήδες το πρωί,  που δόθηκε για να μείνουν προσωρινά , είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

A, τώρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για την  κυβέρνηση . Έβαλε τους μετανάστες σε ένα πολύ όμορφο κτίριο, με τη βοήθεια βέβαια του διαφημιστή που το πρόσφερε και του πρύτανη ποου φρόνισε κι αυτό  και βέβαια μπράβο τους. Αν το κάνει  ή κυβέρνση προσπέκτους  και φέιγ βολάν , θα μπορέσει  να...

Τι είπε ο Καραμανλής στον Τράγκα

Ναι, ο Κ. Καραμανλής μίλησε στον Γ. Τράγκα και μπορείτε να διαβάσετε τι είπε στο περιοδικό  Crash . Βέβαια δεν έχει την μορφή συνέντευξης, αλλά τη μορφή "εξομολoγήσεων" διανθισμένων με σχόλια του δημοσιογράφου, σε ένα δίωρο τετ α τετ ,  στην οδό Παναγή Κυριακού, μεσοτοιχία με την αμερικανική πρεσβεία!

Τι λέει λοιπόν ο Καραμανλής - Τράγκας;

" Φθάνω στην Παναγή Κυριακού. Οι αστυνομικοί με υποδέχονται με χαμόγελα. Σίγουρα, έχουν ακούσει όσα κατά . Δεν περιμένω στον προθάλαμο ούτε ένα λεπτό..."

"  Μπαίνω στο ημιφωτισμένο γραφείο του, στο οποίο ...

"Αφγανιστάν, έχεις ταλέντο ! " στο κτίριο με τους μετανάστες , όπου φωτογραφήθηκε και ο ΑΝΤ1!

Πρόβλεψη: Ξεχνάμε όλα τα θέματα που μας απασχολούν και ασχολούμαστε για κάνα μήνα με  το νεοκλασικό που πήγαν τους μετανάστες. Θα κάνουμε και δημοψήφισμα σε λίγο, γιατί τους πήγαν στο Μέγαρο  Υπατία, στα Πατήσια, από όπου οι αλήθειες βγαίνουν μία- μία:
- Έχουν παραχωρηθεί μόνο το ισόγειο και το υπόγειο του ... "αρχοντικού" ( πρωινή ραδιοφωνική έκφραση, που καθιερώθηκε αμέσως).

-  Οι μετανάστες είναι ο ένας πάνω στον άλλο  αφού δεν χώραγαν όλοι και καμιά 80αριά τους πήγαν σε άλλα κτίρια ( όχι μέγαρα πάντως).

- Η αίθουσα δεξιώσεων , είναι κλειστή. Μην περιμένετε ...

Το συγχαρητήριο e-mail του πρωθυπουργού στον Γ. Λάνθιμο

" Φίλε George Lantimos  , Like!

Therma σηγχαρητύρια , για τη μεγάλη δειάκτρισή σου ever  KYNODONTAS, poy μας κάνει όλους ιπερήφανους. E;isai η a;lli Ελλάδα, για τιν οποία υπερειφανεύομαστε όλοι !

Δεν μπόρεσα to sleep yesterday evening για το θρίμαβό σου. Είμαι βαίβεος ό, τι to OSKAR ua ε΄θει στη χω΄ρα μας, κια θα....

Σεμνά και τα ταπεινά οι πανηγυρισμοί κ. Μήτρογλου !

Κίνημα κατά του Μήτρογλου, έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες , γιατί πανηγύρισε με τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ με τον Παναθηναϊκά.  Θα πει και το Πάμε Λουκέτο τις χαζομάρες του για το θέμα:

1. Κανένας  δεν θα έλεγε τίποτα για τους πανηγυρισμούς του Μήτογλου, αν ήταν ακόμα στον Ολυμπιακό. Αλλά είναι στον Πανιώνιο.  Άπειρες φορές μάλιστα, έχουν γίνει πρωτοσέλιδοι αυτοί οι πανηγυρισμοί.

3. Αυτός που έβαλε χέρι στον Μήτρογλου για το πιστολίδι ήταν ο....

Αυτή η κυβέρνηση θα πέσει απο τους diodistas και τους leoforistas;

Νιονιό, δεν έχουν στην κυβέρνηση. Αυξήθηκαν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας  τα διόδια στην " Εθνική οδό"  για Πάτρα. Ναι , στο γνωστό δρόμο σκοτώστρα, με τις πινακίδες εφιάλτη, που σου λένε ,  προσευχήσου, ζεις δεν ζεις στα επόμενα δύο χιλιόμετρα.

Βρήκαν και το ιδανικό τάιμινγκ , τώρα που γίνεται χαμός με τους diodistas και arsimparistas. Τις αυξήσεις ανακοίνωσε η κοινοπραξία "Ολυμπία Οδός", που κατασκευάζει το δρόμο Κόρινθος - Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα . Προς το παρών όμως η μετακίνηση γίνεται από την " Μακαρία οδό".

Το άλλο μέτωπο  από 1ης Φεβρουαρίου, με τις αυξήσεις  των εισιτηρίων  στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς , προβλέπεται να έχει πιο πολύ μπούγιο. Οι leoforistas είναι...

Με τον Κυνόδοντα τα φάγαμε!

Άλλο Άνθιμος και άλλο Λάνθιμος
Ο Κυνόδοντας  του Γ. Λάνθιμου, που μπήκε στην πεντάδα  για τα Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, είναι  όχι μόνο μια καθαρά ελληνική ταινία, αλλά μια ταινία  όλων των Ελλήνων, για τους εξής λόγους:






Διαμαντάκου : Ζήτω το "1821" !

Διθυραμβική η κριτική της Πόπης Διαμαντάκου, για το ντοκιμαντέρ "1821" του ΣΚΑΙ .   Η σημερινή κριτική μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον ενθουσιασμό για την πρώτη εκπομπή του  «Just the Two of Us» ( στο τέλος το έθαψε) .

Μερικά αποσπάσματα:

Σταμάτησε τους λουκουμάδες ο Καραμανλής ( αλλά άρχισε τα γαλακτομπούρεκα )

Η είδηση που κυκλοφορεί είναι ότι ο Καραμανλής έχασε 15 κιλά. Αλλά είναι μισή. Μετά πήρε 32 κιλά και επανήλθε στα ίσα του και λίγο παραπάνω.

Φοβερή η κινητικότητα του πρώην πρωθυπουργού. Δεν είναι που έχασε κάθισε και μίλησε δύο ώρες με τον Τράγκα, όπως σας λέγαμε το πρωί, αλλά φρόντισε να γίνει και στυλάκι, πριν κυλίσει πάλι. Γιατί εμείς έχουμε απευθείας γραμμή με τον Κώστα, αν και δεν το πιστεύετε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ εβδομαδιαίου περιοδικού, ο Καραμανλής σταμάτησε να τρώει λουκουμάδες. Εμείς όμως που έχουμε τις πληροφορίες, ξέρουμε ότι πράγματι σταμάτησε τους λουκουμάδες, αλλά άρχισε τα γαλακτομπούρεκα,  που χθες έφαγε μάλιστα δύο ( ταψιά).

Πράγματι  ο πρώην πρωθυπουργός τρώει πλέον μόνο...

Η τηλεκριτική του "1821" από τον Χατζηνικολάου


Βρήκαμε δουλειά.  Αρχίσαμε όλοι την τηλεκριτική για το " 1821" του ΣΚΑΙ... Ο Νίκος Χατζηνικολάου, πήρε μικρόφωνο και έχουμε την τηλεκριτική ή ραδιοκριτική του για το  " 1821": 

" Αίσχος της φιλοτουρκικής προπαγάνδας. Είναι απίστευτο.  Λένε ότι επί 400 χρόνια ήμασταν ευτυχισμένοι  δίπλα στον Τούρκο κατακτητή. Λένε ότι ο ραγιαδισμός είχε γίνει ιδεολογία.
... Στο βάθος υπάρχει...

60 ατάκες για την κρίση

1. Μαζί τα φάγαμε, αλλά δεν κόψαμε απόδειξη.

2. Τι φάγαμε κύριε Πάγκαλε; Πεινάμε. Σε λίγο όταν τρώει κάποιος σε αυτή την χώρα, θα λέμε ότι είναι « υπό την επήρεια φαγητού»

3. Φοβερός ο Πάγκαλος. Χθες το βράδυ πήγε θέατρο και είδε την «Πείνα». Καλού – κακού είχε και κουταλοπήρουνα στο σακάκι του. .

Cultουριάρικο το Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα 2

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΠΑΝΟ  ΛΟΥΚΕΤΟ

Το σπανιότερο είδος αυτή την εποχή, είναι να βρεις κριτική για την ταινία Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα  2.
Η παραγωγός εταιρία δεν έκανε δημοσιογραφική προβολή , για ευνόητους λόγους, . Και για ακόμη πιο ευνόητους λόγους τα Μέσα , την εξαφάνισαν.
Πολύς κόσμος όμως  είδε την  ταινία (  πάνω από 80.000 το πρώτο πενθήμερο σύμφωνα με την παραγωγό εταιρία ) .  

Το Pame Louketo καλύπτει  αυτό το καλλιτεχνικό κενό  στην ενημέρωση των σινεφίλ και έστειλε τον γνωστό κριτικό  Πάνο Λουκέτο, να παρακολουθήσει την ταινία. Ακολουθεί η  συλλεκτική κριτική    για τα εκατομμύρια  των αναγνωστών μας :

"Κιτσάτους Γκλάμορους Μπεκατορόζους" και... Πόπη Διαμαντάκους !

Ελάτε, έχουμε τροφή για τα μεσημεριανάδικα: " Κιτσάτους Γκλάμορους Μπεκατορόζους". O τίτλος της ημέρας στην κριτική της Πόπης Διαμαντάκου, για τον τελικό της Κυριακής.

Φοβερά έξυπνος και σαρκαστικός τίλος , και για την ποιότητα της  εκπομπής και για το επίπεδο  Μπεκατώρου , που μας την πλασάρισαν για νέα Βλαχοπούλου, Βουγιουκλάκη, Μαρινέλα κλπ.

Για την ίδια Μπεκατώρου, όμως...

'Εκτακτες εξελίξεις στο Μπιγκ Μπράδερ !

'Εκτακτες εξελίξεις στο Μπιγκ Μπράδερ. Μη χάσετε το βίντεο αυτό, με τίποτα και όσοι βλέπετε το ριάλιτι και όσοι δεν το βλέπετε !





Σύλληψη... φοροφαγά, γιατί πήγαινε ταψί με χοιρινό στο φούρνο, χωρίς παραστατικά!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα δώσει σε λίγο, ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, για την πάταξη της φοροδιαφυγής και τη σύλληψη ενός... ταψιού, με δύο χοιρινά μπούτια, που πήγαινε σε φούρνο, μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Το ισχυρότερο χτύπημα στη φοροδιαφυγή, δόθηκε στην Πάτρα, αν δεν το μάθατε, γιατί έχει κυκλοφορήσει σε όλη την Ελλάδα, Το περιστατικό έγινε στην Κάτω  Αχαία,, κοντά στην Πάτρα,   όταν οδηγός ενός επιχειρηματία μετέφερε ταψί με φαγητό στο φούρνο για ψήσιμο. Ο οδηγός είχε βάλει το  ταψί στο κάθισμα του συνοδηγού, και ήταν μεταξύ τους αμίλητοι.

Ωστόσο στη διαδρομή τον σταμάτησαν...

Οι αγρότες θα... ανοίγουν τους δρόμους!

Είχαμε συνηθίσει το αντίθετο: "Οι αγρότες θα κλείσουν τους δρόμους". Φέτος θα έχουμε το αντίθετο:  "Οι αγρότες θα... ανοίξουν  τους δρόμους"!

Στην  ετήσια καθιερωμένη κινητοποίησή τους οι αγρότες , θα ακολουθήσουν το  πνεύμα της εποχής. Θα πάνε , λένε, στα διόδια και θα...