Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Αποκλειστική συνέντευξη του Κ. Σημίτη, για τα Ίμια !


Ο  πρωθυπουργός των Ιμίων, Κώστας Σημίτης, μιλάει αποκλειστικά στο Πάμε Λουκέτο, για τη βραδιά της 31ης Ιανουαρίου 1996 . Ο πρώην πρωθυπουργός, δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξηη στον στρατιωτικό, διπλωματικό και πολιτικό συντάκτημας   Πάνο Λουκέτο  και όσα λέει θα συζητηθούν πολύ κα θα γίνουν και βιβλίο σαν το " 1821" .

¨Ολη η αλήθεια λοιπόν για τα Ίμια, στη μεγάλη στο περιεχόμενο  και έκταση συνέντευξη, που ακολουθεί:

Ο Χατζηνικολάου ( δεν ) έχει απόψε καλεσμένο τον Πάγκαλο για τα Ίμια !

Νοκ άουτ  οι δευτεριάτικες βραδινές  εκπομπές μπλα μπλα, από την επικαιρότητα. Η Νομική και η.. πράσινη ανάπτυξη, σε μια βραδιά με την Αίγυπτο να καίγεται και ούτε μια συζήτηση από τα ιδιωτικά κανάλια.

Απόψε όμως είναι ακριβώς 15 χρόνια , από τα γεγονότα των Ιμίων. Ακριβώς κι εντελώς. Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, 1996, είχαμε τα δραματικά γεγονότα στη βραχονησίδα, αλλά και τα.. τηλεοπτικά γεγονότα, σε μια απίστευτη εκπομπή του Μέγκα, όπου ....

Θριάμβευσαν η Νικολέτα γιατί... τα έδειξε όλα και η Ρούλα, για το " ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑΡΑ!"...


Ο Γιάννης Φ. είναι ο νικητής του big Brother,αλλά η Νικολέτα είναι η σούπερ νικήτρια ! Τα έδειξε όλα τα προσόντα της κυριολεκτικά και επειδή μιλάμε για ριάλιτι, εκπλήρωσε κυριολεκτικά όλους τους όρους του παιχνιδιού.

 Μεγάλο ΄βραβείο και στην Κορομηλά, για το..

Τάδειξε όλα η Νικολέτα! Καυτά... στιγμιότυπα στο Μπιγκ Μπράδερ!

Συνδεόμαστε και πάλι με το σημερινό καυτό  Μπιγκ Μπράδερ! Πραγματικά είναι το Μπιγκ Μπράδερ των αποκαλύψεων!

 Η  Νικολέτα, τα έδειξε όλα , στα δύο στιγμιότυπα. Το ένα το βλέπετε. Για το δέυτερο συνεχίστε στο... βάθος!





Κορομηλά: " ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑΡΑ ", " ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑΡΑ " !

Διαψευστήκαμε οικτρά! Λέγαμε στην προηγούμενη ανάρτηση, ότι η παίκτρια Νάρα είχε αποχωρήσει από το Μπίγκ Μπράδερ, γιατί δεν είχε γίνει το λάθος να τη φωνάξει κανείς , όπως θα επιθυμούσε η παραγωγή και η κ. Κορομηλά.

Η Νάρα είναι στον τελικό καλεσμένη και επιτέλους η Ρούλα, έβγαλε το απωθημένο της και την φώναξε ....

Έρχονται οι... Αιγυπτιολόγοι στα κανάλια!

Απόψε, , αν δεν σκάσει κανένα μεγάλο νέο, όπως το εννοούν τα κανάλια, ετοιμαστείτε για τους ... Αιγυπτιολόγους. Το θέμα είναι πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια παγκοσμίως, εκτός από τα δικά μας, βέβαια. Προείχε η... έκτακτη επικαιρότητα της Νομικής, λες και ήρθε το τέλος του κόσμου.


Δεν αποκλείεται  να δούμε