Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ο 47χρoνος... Μέσι, του ΑΟ Στειρίου!

Mη μας ρωτάτε συνέχεια, τι κάνει ο ΑΟ Στειρίου! Νίκησε και πάλι, αυτή τη φορά εκτός έδρας , τον ΑΟ Κάστρου, στο γήπεδο του Ορχομενού , με 2-1. Αυτή τη φορά, ο ΑΟΣ  μας τα χάλασε. Δεν έκανε ... ανατροπή, όπως σε όλα τα προηγούμενα ματς. Προηγήθηκε 2- 0 και δέχτηκε το γκολ στο 80'.  Απαράδεκτο!

Πετάει η ομάδα,  πετούσαν όλοι οι παίκτες. Πολλά θα κριθούν την Κυριακή  στο ντέρμπι  κορυφής με τον Πήγασο ( εδώ θα κάνουμε ανατροπή, ελάτε όλοι στο γήπεδο).

Μορφή του αγώνα ο τιτανοτεράστιος  ( στην ηλικία, 47 ετών!)  Δημήτρης Ματθαίου, που πέτυχε και τα δύο γκολ Το πρώτο....

Μέσι... Μέσι... Μέσι !

Κάπου εδώ σταματάει η μπάλα. Τι θα γίνει με την Μπαρτσελόνα και τον Μέσι;

Έίμαστε ευτυχείς που δεν πληρώνουμε... διόδια για να τους βλέπουμε. Στον ΣΚΑΙ χθες είμασταν  τυχεροί που είδαμε τον αγώνα με την Ατλέτικο 3- 0. με τρία γκολ του... Αργεντινού Μέσι, γιατί Έλληνες έχουμε πάμπολλους.

Τρία καταπληκτικά γκολ ο Μέσι, και σούπερ ρεκόρ 50εετίας για την Μπάρτσα, που έφτασε τις 16 σερί νίκες στο πρωτάθλημα Ισπανίας, σπάζοντας το ρεκόρ που είχε η περίφημη Ρεάλ αυτής της εποχής. Ο προπονητής της Ατλέτικο Κίκι Φλόρες, δεν είναι τυχαίο που τον αποκάλεσε "Ντι Στέφανο" της σημερινής εποχής. Και Πούσκας, συμπληρώνουμε εμείς.

Μόνο με... τετράγωνες μπάλες, μπορεί να κοπεί ο φανταστικός Λιονέλ Μέσι, που πέρασε στους σκόρερς  ( 24 γκολ) τον Ρονάλντο ( 22). Μόνο ο... Σισέ, μπορεί να τον φτάσει!

Πάμε, βίντεο Μέσι:

Ο Λόρενς της... Αφραγκίας !

Όλα τα ξένα Μέσα ασχολούνται με την επίσκεψη του Γ. Παπανδρέου που τελικά αναβλήθηκε , επίσκεψη  που θα έλυνε όλα τα προβλήματα εκεί, όπως στην Ελλάδα.
 
Διθυραμβικοί οι τίτλοι, και χαρακτηρίζεται μάλιστα και ως "Λόρενς της Αφραγκίας'' από το επικό  φιλμ "Λόρενς της Αραβίας"  με τον Πήτερ Ο' Τούλ και  τον Αιγύπτιο Ομάρ Σαρίφ.

Υπάρχουν Μέσα , μάλιστα , που χαρακτηρίζουν τον Γ. Παπανδρέσου  και  σαν τον...








Ο Νέτο δεν ήταν Λέτο


Νίκησε  ο Άρης 2-1 μέσα στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ.

1. Ο Νέτο, δεν ήταν Λέτο και κόλλησε τα δύο γκολ του Άρη.

2. Αυτή τη φορά, Θεός ήταν ο Άρης, και όχι ο Θεός του Χιμενεθ  που έβαλε το γκολ στο 98' στον Καρνέζη.

3. Ο διαιτητής σφύριξε στο 93  κα 30 δετυτερόλεπτα. Μόνο. Και το ωραίο είναι, ότι τώρα έπρεπε να το κρατήσει μέχρι το 98', αφού είχαμε  στις καθυστερήσεις τραυματισμούς ( Γκέντσογλου), αποβολή  ( δεύτερη κίτρινη Ματέους ) και καθυστερήσεις ( Σηφάκης) .

4. Μαύρο κόκκινο παίζει ο Χιμένεθ. Από το θρίαμβο στην πανωλεθρία κάθε βδομάδα. Αυτή δεν είναι ομάδα. Καζίνο είναι.

 Δείτε τα γκολ σε βίντεο:

Και "βραβείο χούλιγκαν Κουν!"

Θεατρόφιλοι ... χούλιγκαν  , μπούκαραν στο Θέατρο Τέχνης και ξυλοκόπησαν τους θεατές, που είχαν πάει  σε πρεμιέρα  έργου , που είχε στον τίτλο του τον ΠΑΟΚ

Την είδηση θα τη μάθατε.Το βράδυ της Παρασκευής 40 λεπτά πριν από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης με τον τίτλο "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ", στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, στην Πλάκα, δέχτηκε επίθεση από περίπου 25 αγνώστους, που έλεγαν συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού.

Με μολότοφ, καπνογόνα, σιδερολοστούς και...

Αυτός είναι ο μονόλογος του Ανδ. Μαζαράκη , στον Χατζηνικολάου! ( βίντεο)

Δείτε κι ακούστε  παρακάτω το μοναδικό μονόλογο του Ανδρέα Μαζαράκη, χθες το βράδυ στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. 

Δείτε και πως οι καλεσμένοι, παρότι δεν..συνηθίζεται, ήταν ακίνητοι για 6 περίπου λεπτά, παρακολουθώντας τον ομιλητή:



Κατασχέθηκε το 2ο dvd της Τζούλιας!

Έχουμε άσχημα νέα. Πολύ άσχημα. Πιο άσχημα δεν γίνεται. Αλλά πρέπει να συνέλθουμε. Κουράγιο.

Όσοι πρόλαβαν να δουν το 2ο dvd της Τζούλιας, το είδαν. Όλοι οι άλλοι, μην ψάχνετε άδικα.

Κατασχέθηκε , όπου κυκλοφορούσε. Για όσους δεν το πρόλαβαν, σας λέμε ότι στο dvd πρωταγωνιστούν η Τζούλια και δύο μαύροι. Η κατάσχεση , που έχει προκαλέσει ήδη σάλο,έγινε γιατί...

Χ. Κλυνν: 'Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, αμφιβάλω αν σε λίγο καιρό θα μπορεί να έχει απαρτία η «Σοσιαλιστική Διεθνής»!


Ρόλο ειρηνοποιού είχαν δώσει ο κ. Γ. Παπανδρέου που θα πήγαινε στο Κάιρο.στο Κάιρο. Μόλις τόμαθαν οι εξεγερμένοι Αιγύπτιοι, άρχισαν να φεύγουν τρέχοντας από τη χώρα, γι αυτό αναβλήθηκε τελικά η επίσκεψη

Ο  πρωθυπουργός είχε αποφασίσιε να πάει α έπειτα από σειρά τηλεφωνικών επαφών με την Χίλαρι Κλίντον και τον ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Επίσης, συνομίλησε με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ , τον γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου Αμρ Μούσα, τον νομπελίστα Μοχάμεντ ελ Μπαραντέι και τον αντιπρόεδρο της Αιγύπτου Ομάρ Σουλεϊμάν.

Το αποτέλεσμα  όλων αυτών των συνομιλιών , ήταν χθες το βράδυ στη συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες , να μην ξέρει τι...

Ντ. Χριστιανόπουλος: Να χέσω το Νόμπελ του Σεφέρη, τεμπέλης ο Ελύτης, μπάσταρδος ο Σολωμός!

ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΕ... ΚΟΥΣ  ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!
Α, τον Ντίνο  Χριστιανόπουλο, να τον ψάξουμε σήμερα να τον βγάλουμε στο.. Κους Κους και στο Μπλα Μπλα! Τάχουμε πει, οι κουλτουριάρικες αντιθέσεις είναι σφοδρές και πρέπει να βρεθεί ένα κανάλι ( προτείνουμε την ΕΤ1, που το παίζει κουλτουριάτικο)  να φιλοξενεί αυτές τις θυελλώδεις κόντρες.

Όσα διαβάζετε στον τίτλο, ειπώθηκαν σε ... βραδιά ποίησης, στο «Gazarte», στο Γκάζι, ΄με καλεσµένο τον Ντίνο Χριστιανόπουλο και οικοδεσπότες  τη Λίνα Νικολακοπούλου και το  δηµοσιογράφο Άρη Σκιαδόπουλο, που είναι οι συντελεστές  της σειράς «Ενας λόγος παραπάνω».

Ο Χριστιανόπουλος, πάτησε... γκάζι στη συζήτηση με το κοινό: Πάντα μιλάει  βέβαια έξω από τα δόντια, αλλά δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα στα κανάλια, που επιμένουν ακόμα στην...

Oι χούλιγκανς έψαχναν να βρουν που είναι κρυμμένος... ο Κουν !

Παραλειπόμενα από την χθεσινή εισβολή των χούλιγκανς που τάσπασαν και  φώναζαν συνθήματα για το  " λιμάνι"  στο Θέατρο Τέχνης ,  Κάρολος Κουν" επειδή παίζονταν  έργο που είχε στον τίτλο τη λέξη " ΠΑΟΚ":


Ο Παπανδρέου πάει Κάιρο, Η Αίγυπτος έχει το Κάιρο, εμείς την Καίρ...


Ο Παπανδρέου πάει Κάιρο την Κυριακή. Η Αίγυπτος είναι στην επικαιρότητα με  την εξέγερση του λαού της. Εχουμε μεγάλες διαφορές με τους Αιγύπτιους, αλλά οι σημαντικότερες διαφορές ,  που βρίσκει το Πάμε Λουκέτο, είναι οι εξής δέκα: