Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Είναι φασίστρια η Έλενα Ακρίτα;

ΜΥΛΟΣ. ΤΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ!
H ερώτηση στον τίτλο είναι , γιατί ο Πέτρος Τατσόπουλος, θεωρεί... φασίστες όσους σχολιάζουν το "καλαμπούρι" του, πως ο Κολοκοτρώνης είναι γκέι.

Η Έλενα Ακρίτα, που φασίστρια δεν την λες,  γράφει σήμερα στο /www.aixmi.gr/ ένα όχι  μόνο αιχμηρό κείμενο , αλλά είναι  ταβανόπροκα σκέτη  και χοντρό  κάρφωμα  για  τον  παρουσιαστή του ¨1821΅, που πάει φουλ για   πρόσωπο της χρονιάς, άσχετα από ποια πλευρά τον βλέπει ο καθένας.

Η  Ακρίτα είναι...

Πάγκαλος: Δουλέψτε σαν .. Αλβανοί !

Ο  Θ. Πάγκαλος επέστρεψε. " Δουλέψτε σαν Αλβανοί", δήλωσε στα ΝΕΑ και άντε να αναλύουμε πάλι το βαθύτερο νόημα των λόγων του Αντιπρόεδρου, που δεν μπορεί να μείνει χωρίς δημοσιότητα, ούτε μια μέρα.

 " Η άνεργος ή .. χειρώναξ." .Πως προκύπτει η ατάκα ; Για διαβάστε:

Βάρεσαν νωρίς τις... καμπάνες για τον Καμπανέλλη!

Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ ΖΕΙ!
Μιλάμε για μια από τις  μεγαλύτερες γκάφες της δημοσιογραφικής ιστορίας. Ο Ιάκωβος Καμπανέλης ζει, δεν πέθανε! Το ότι πέθανε το είπε και το Μέγκα , το γράψανε και σχεδόν όλα τα μπλογκ, ακόμα και μεγάλων εφημερίδων. Για το ότι ζει έβγαλε ανακοίνωση το ΥΓΕΙΑ, όπου ότι νοσηλεύεται στην Α' Παθολογική Κλινική του νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ» σε...  κρίσιμη κατάσταση. Βάλαμε τις τελίτσες, γιατί καλύτερα σε κρίσιμη κατάσταση,  από το...  πεθαμένος.

Όσοι βάρεσαν νωρίς τις καμπάνες για τον Καμπανέλλη, το φυσούν και δεν κρυώνουν. Τώρα πώς έγινε αυτό; Κάποιος, κάπου ...

Τα ελικόπτερα, η Σωτηρία Μπέλλου και το... γλυφιτζούρι του Σισέ στην Τούμπα


Ολίγον σουρεαλιστικός ο τίτλος, αλλά αυτός δίνει και την ατμόσφαιρα της Τούμπας, όπου νίκησε ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ 1-0  με φοβερό φάουλ του Νίνη.

Ο Σισέ , εκτός 18άδας, ήταν στα μπουθ της Τούμπας, και φορούσε  μαύρο σκούφο, ακουστικά και είχε και ένα γλειφιτζούρι στο στόμα, όπως και ο Πλεσί . Στο ημίχρονο κατέβηκε στον πάγκο και ... παραλίγο να μπει μέσα.

Στον ΠΑΟΚ , είχαν μείνει στο  παιχνίδι  με τον Ολυμπιακό.Θέλοντας να διακωμωδήσουν την κατάσταση της προηγούμενης Τετάρτης με ένα  ελικόπτερο της Αστυνομίας πάνω από την Τούμπα, έβαλαν από τα μεγάφωνα να παίζουν ηχητικά αποσπάσματα με...  ελικόπτερα. Μετά  έβαλαν...

Το βίντεο του MEGA που διαψεύδει το θάνατο του Καμπανέλλη, που... μετέδωσε!

Να μη σου τύχει τέοια διάψευση! Είναι από το δελτίο του Μέγκα, που διαψεύδει ότι ... πέθανε ο θεατρικός συγγραφέας Ιάκωβος Καμπανέλλης, όπως  μετέδωσε το πρωί η εκπομπή  " Μέγκα σαββαροκύριακο". Το θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ, με ανακοινωση του, γνωστοποίησε ότι ο Καμπανέλης είναι σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά ζει!

Η αποκλειστικότητα, όμως, αργά ή γρήγορα θα επαληθευτεί!

Τι να πεί και ο Αντώνης Λιάρος, που τον έβαλαν να διαβάσει αυτή την είδηση... Βίντεο:

Σοβαρά επεισόδια στο Βόλο, για τους... Μεσογειακούς!

Σοβαρά επεισόδια έγιναν στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο»  πριν την έναρξη του αγώνα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ατρόμητο.

¨Ολα τα ρεπορτάζ τα χρεώνουν , σε οπαδούς του Ατρομήτου, ότι   έσπασαν τα λουκέτα και μπήκαν στο γήπεδο.

Το Πάμε Λουκέτο, θα σας πει μόνο αυτό τι πραγματικά έχει γίνει:

Ψάχνουν στα σκουπίδια για εισιτήρια...

Σίγουρα δεν θάθελε να είναι  ένας από τους τσαμπατζήδες του κ. Ρέππα.

Θέλει να πάει με την ηλεκτρικό, αλλά προφανώς δεν έχει τα χρήματα. Δεν θέλει όμως να πάει και τσάμπα, ούτε να ξεσπάσει  πάνω του ο υπουργός Μεταφορών...

Γι αυτό...







Άνοιξε τα... διόδια η Ξάνθη με αυτογκόλ , στο 45' του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Σήμερα από τις 3μμ ήταν ανοιχτά όλα τα διόδια. Στην κίνηση συμμετείχαν και οι παίκτες της Ξάνθης.

Στο 45' του αγώνα με τον Ολυμπιακό,  που γίνονταν την ίδια ώρα, άνοιξαν με αυτογκολ  τα...  διόδια και μπήκε το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Αυτογκόλ, από κεφαλιά χωρίς ...

Συσσίτιο στο Μολ!

ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ , ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ!
Για συσσίτια στην εποχή της κρίσης  σε εκκλησίες, δήμους έχουμε ακούσει πολλές φορές. Για συσσίτια στο... Μολ , στο γιγαντιαίο κτίριο στο Μαρούσι, δεν είχαμε ακούσει.

Το είδαμε όμως. Ουρές πολλών μέτρων σε "συσσίτιο" που έκανες μισή ώρα να φτάσεις  στη διανομή. Υπομονετικά όμως περίμεναν οι επισκέπτες του Μολ, να φτάσουν να πάρουν  το " κατοχικό" πιάτο. Λίγο... γιαουρτάκι ΦΑΓΕ !

Το Πάμε Λουκέτο,έχει 832 συντάκτες και 142 φωτορεπόρτερ και είναι παντού. Δείτε αμέσως παρακάτω, τα... ντοκουμέντα σοκ:




Δεν πλήρωσε στα διόδια ο πρωθυπουργός !

Πάει ο Ρέππας. Στο κίνημα των διοδίων  και ο πρωθυπουργός. Πήγαινε βόλτα για ΄ψάρι  χθες το βράδι  στη Χαλκίδα, πέρασε τις Αφίδνες και δεν πλήρωσε.

Το ότι δεν πρόκειται για συμβολική, αλλά για πολιτική κίνηση, φαίνεται από το γεγονός ότι μαζί στα διόδια ήταν και ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Παπακωνσταντίνου

Το βίντεο που σηκώνει την μπάρα ο πρωθυπουργός:

Δεν πάμε καλά... 3.000 κόσμος, υποδέχτηκε τον Γιάννη Φ. στην Κρήτη! (βίντεο)


 Ο Γιάννης Φ. ήταν ο νικητής του Μπιγκ Μπράδερ ( δεν το πιστεύουμε να το ξεχάσατε).

Η Κρήτη υποδέχτηκε τον Μπίγκ Μπράδερ ! Εκατοντάδες άτομα τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και 3000 κόσμος Στην Αγία Βαρβάρα, την ιδιαίτερη πατρίδα του Γ. Φουκάκη,  πάνω από 3.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να δουν και να τον... αγγίξουν!

Δεν παιζόμαστε με τίποτα!

Η Δούκισσα Νομικού... γδύθηκε , για να μη φοράει ίδια με τη Μενεγάκη!

 



Χθες είχαμε όλη  μέρα το μεγάλο θέμα, με την Ελένη Μενεγάκη και τη Δούκισσα Νομικού, που φορούσαν το ίδιο φόρεμα.

Η κ. Νομικού για να λύσει το θέμα... γδύθηκε για να μη μοιάζει με την Μενεγάκη. Γιατί ...