Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Στην Αίγυπτο τα κανάλια, δείχνουν ... Κερατέα!

Απόλυτο σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων δείχνουν τα κανάλια μας  και δεν μεταδίδουν ούτε στιγμιότυπο από το ξύλο της αρκούδας που πέφτει στην Κερατέα.

Αξίζει να το αναγνωρίσουμε , ότι για πρώτη φορά ίσως στα δελτία , δείχνουν τόσο σεβασμό στα προσωπικά ευαίσθητα δεδομένα και δεν θέλουν να δείξουν ούτε τους Ματατζήδες ούτε και τους κατοίκους που καταχεριάζονται.

Όλη τη μέρα και τη νύχτα έπεφτε ξύλο, χαμός με τα δακρυγόνα, τραυματίστηκαν πολλοί κάτοικοι και αστυνομικοί  και πρέπει να τονίσουμε και να συγχαρούμε  τα κανάλια μας απέκρυψαν που εξαιρετικό τρόπο τα γεγονότα.

Αν πάντως ...

Δείτε το υπουργικό συμβούλιο ζωντανά- Δεν ... κλείνουν τα κινητά;

Παρακολουθείστε ζωντανά το υπουργικό συμβούλιο που γίνεται τώρα.


Τα κινητά δεν τα κλείνουν; Όλο μηνύματα στέλνουν! Δείτε ...




Γ. Πρετεντέρης: Αυτόφωρο και για όσους πετούν μπουκάλια στο γήπεδο...


Να συλλαμβάνονται και να πάνε αυτόφωρο και όσοι πετάνε μπουκάλια στο γήπεδο , ζητάει ο Γιάννης Πρετεντέρης, σε μίνι συνέντευξη που έδωσε το πρωί στο Πάμε Λουκέτο.


Ο  γνωστός τηλεδικαστής έχει δημοσιεύσει σήμερα στα ΝΕΑ, που υπερασπίζεται την άποψη πώς  είναι το ίδιο αυτοί που δεν πληρώνουν διόδια με αυτούς που πάνε και τα σπάνε στο θέατρο . Βρεθήκαμε σήμερα το πρωί στην Παιανία στην προπόνηση της αγαπημένης μας ομάδας και είχαμε μια σύντομη συζήτηση:

- Γιάννη, έχουν πέσει πάνω να σε φάνε . Μία ο Στάθης που σε λέει στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ με μια λέξη που αρχίζει με νότα και τελειώνει σε σίστας και μια στο διαδίκτυο , που σε λέει το http://fimotro.blogspot.com/ με το όνομα Γερμανού δικτάτορα με μουστάκι.  Τι γίνεται;

" Δεν με ...

Οι γιατροί θα εξετάζουν και θα δίνουν συνταγές σήμερα στο Σύνταγμα

Έχουμε μια χρηστική πληροφορία. Θα γεμίσει  σήμερα με άσπρες μπλούζες το Σύνταγμα από τους γιατρούς, νοσηλευτές και φαρμακοποιούς  που θα διαδηλώσουν για το πολυνομοσχέδιο για την Υγεία, που πάει σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Όμως για να έχουν τον κόσμο, τους ασφαλισμένους και τους ασθενείς μαζί τους, τους καλούν να είναι μαζί τους.

Ταυτόχρονα :

Στάθης: Φασισμός το δελτίο του ΜEGA και ταλιμπανισμός!

Η πιο σκληρή κριτική για το δελτίο του ΜEGA γίνεται στη σημερινό φύλλο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, από τον Στάθη,που αξίζει να διαβάσετε. Που σε πονεί  και που σε σφάζει ιδιαίτερα για  Πρετεντέρη και Τρέμη .

Το δελτίο χαρακτηρίζεται:

 - Οργουελικός εφιάλτης
- Κοράκια
- Φριχτό δίδυμο
- Κουστουμάτος ταλιμπανισμός
- Αυτό που κάνουν είναι φασισμός
- Ωθούν τους θεατές στον...

Ο Ονούρ , η Σεχραζάτ και το "1821"



Η σωστή κίνηση είναι πρώτα βλέπουμε την εκπομπή  συζήτησης που ακολουθεί το  " 1821" και μετά το  ίδιο το ίδιο ντοκιμαντέρ. Αυτό έγινε  και την Τρίτη το βράδυ, που στον ΣΚΑΙ γίνεται πια "της Τρίτης" και όχι στο Λαζόπουλο, που τάχει φτύσει   και κάνει εκπομπή με τη συχνότητα που περνάει λεωφορείο τις μέρες  των απεργιών.

Δεν υπολόγισα  σωστά το χρόνο και είδα τα τελευταία λεπτά του ντοκιμαντέρ και πρόλαβα  μερικές....

Εν τούτω ΙΚΑ...

Καλά, δουλειά δεν έχουμε σε αυτή τη χώρα και τρέχουμε συνέχεια σε ραντεβού; Μόνο 500.000 ραντεβού και μόνο στο ΙΚΑ, έχουν ακυρωθεί τις τελευταίες ημέρες.


Τι ραντεβού; Τα περισσότερα από τα μισά είναι ραντεβουδάκια, που τα δίνουν γέροι και γριές στα εξωτερικά ιατρεία και τσιλiμπουρδίζουν. Γι αυτό και σωστά ακυρώνονται. Αλλά...

Κουίζ: Ποια είναι η Μέριλ Στριπ και ποια η Θάτσερ;

Δύσκολη η απάντηση στο κουίζ.  Ποια είναι η Μέριλ Στριπ και ποια η Θάτσερ;Η κορυφαία ηθοποιός θα κάνει την Θάτσερ στο φιλμ ΅Η Σιδηρά Κυρία΅ που γυρίζεται αυτό τον καιρό. Είναι οι πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα. .

Δώστε την απάντηση σας, αλλά προσέξτε πολύ:

" Γέρνει" ο Τσοχατζόπουλος;

Φυσικά και είμαστε μαζί με τον Ακη Τσοχατζόπουλο, που τα έβαλε μαζί του το γερμανικό περιοδικό Σπίγκελ. Φυσικά και δεν είχε καμία  σχέση ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, για τα όσα του καταλογίζουν για τα 4 υποβρύχια, μεταξύ των οποίων το θρυλικό"γερμένο " του στόλου.

Είδαμε χθες τον βράδυ τον  Ακη Τσοχατζόπουλο, στην...





Εγινε πρόταση να πάει στην ομάδα ΔΙΑΣ, η γιαγιά νεοκόρισσα που τάβαλε με το ληστή !

Όλη η Ελλάδα μιλάει για τη σούπερ γιαγιά , την  72χρονη νεοκόρισσα, Τριανταφυλλιά Γαρατσούλη, η οποία  όρμησε στο ληστή που πήγε να αδειάσει το παγκάρι της εκκλησίας του  Αγίου Δημητρίου Τυρνάβου και τον εξουδετέρωσε,

Μπορείτε να δείτε από την κάμερα ασφαλείας της εκκλησίας, πως τις έβρεξε στον ληστή η κυρά Τριανταφυλλιά και έβαλε τα γυαλιά  στους αστυνομικούς  , που συλλαμβάνουν μόνο την σκιά τους.

Έχουμε όμως μια πρόταση που έγινε στη σούπερ γιαγιά  και μια απάντηση:

" Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟ στο Φάληρο "

Σωρεία καλλιτεχνικών παραστάσεων ανεβάζονται εσπευσμένα , μετά την ανέλπιστη εμπορική επιτυχία που είχε το 'Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ"  και την διαφήμιση που έγινε από τους χούλιγκανς που έσπασαν το " Θέατρο Τέχνης Κουν".

Οι θεατρικοί επιχειρηματίες βρήκαν το αντίδοτο για την κρίση και ανεβάζουν ανάλογα έργα, με ανάλογους τίτλους, για να κονομήσουν χοντρά. Μερικά από τα θεατρικά που θα δούμε σε πολύ λίγο καιρό: