Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Λουκέτο στο newsit.gr !

Καλά, μην τρομάζετε! Δεν κλείνει το ειδησεογραφικό σάιτ  newsit.gr , που είναι από τα πιο δημοφιλή και φοβερά και τρομερά στη χώρα μας .

Αντίθετα το newsit.gr , πέτυχε μια μεγάλη και τρομερή  συνεργασία, με το "Πάμε Λουκέτο" το καταπληκτικό σατιρικό μπλογκ, που διαβάζετε αυτή τη στιγμή  και έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας ( από το διαχειριστή του).

Αρα , το  newsit.gr ( το λέμε για τρίτη φορά για διαφημιστικούς λόγους) , πάει.... λουκέτο και συγκεκριμένα  pamelouketo.blogspot.com.  Ομοίως και το Πάμε Λουκέτο, πάει newsit.gr (  τέταρτη! )..

Για να μη σας μπερδεύουμε. Όσοι δεν δεν έχετε πληροφορηθεί από το Blooomberg ή δεν έχετε διαβάσει σήμερα Financial Times για το μεγάλο ντιλ...

Σοκαρίστηκε και ο Χατζηνικολάου , για όσα είπε ο Στάθης για το ΜEGA...


Σοκαρίστηκε , είπε στο ραδιόφωνο ο Νίκος Χατζηνικολάου, για όσα έγραψε  χθες ο Στάθης για το ΜEGA. Δημοσιεύσαμε  πρώτοι από τα... ξημερώματα χθες  όσα έγραψε ο " Ναυτίλος" για Πρετεντέρη και Τρέμη και  τα ξέρουν τα ... εκατομμύρια ( έως και δισεκατομμύρια ) αναγνωστών του Πάμε Λουκέτο.

Ο Χατζηνικολάου είπε ότι ...

Λοβέρδος: Μην κάνετε πίσω, μας λέει ο κόσμος. Συνεχίστε, ένα βήμα μπροστά στον γκρεμό...

Μισά μας τα λέει ο κ. Λοβέρδος.  Σε συνέντευξη Τύπου δήλωσε σήμερα : «Τις τελευταίες ημέρες τα τηλέφωνα του υπουργείο κατακλύζονται από πολίτες που μας λένε: "συνεχίστε, μην κάνετε πίσω"», και αναφέρεται βέβαια στο θέμα της υγείας.

Ο κ. Λοβέρδος όμως είπε τη μισή αλήθεια, γιατί οι πολίτες που σπάνε τις τηλεφωνικές γραμμές συνεχίζουν και λένε :

ΕΒ- ΕΡΤ !


Η είδηση του θανάτου του Μιλτιάδη Εβερτ , δεν είναι πρώτη είδηση για την ΕΡΤ, αλλά τρίτη , τέταρτη.

Έτσι αξιολογήθηκε από την κρατική τηλεόραση η είδηση από την Έλλη Στάη  και το επιτελείο της . Αυτή δεν είναι ΕΡΤ, αλλά ΕΒ- ΕΡΤ!

Μοιάζει πολύ αυτή η ΕΡΤ, με την...

Είχε... 159 κάρτες , νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον Σαμοίλη!

Είχε ... 159 κάρτες ! Μόνο ! Ο Δημήτρης, 40 ετών, που κάλεσαν η μάνα του και η αδελφή του  τον Σαμοίλη να τους σώσει "Για λογαριασμό τους".

Έπεσε  κάτω ξερός και ο Σαμοίλης όταν του είπε  ότι είχε 159 κάρτες!
- Αδύνατον !
- Κι όμως !

Ο Δημήτρης δεν είχε βέβαια πορτοφόλι για να βάλει μέσα τις κάρτες, αλλά...

O Kήπος της Εδέμ στα... Πατήσια!

Nαι, θα γίνει ο Kήπος της Εδέμ στα... Πατήσια. Και μάλιστα σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές, στον  σταυρό Φυλής και Ολυμπίας στα Κάτω Πατήσια. Η φωτό τα λέει όλα.

Και η περιοχή  που θα δείτε σε φωτό πιο κάτω  , δεν ξέρουμε σε ποιο ακριβώς σημείο της Αθήνας θα είναι, σίγουρα  πάντως εκεί κοντά και μέσα στα πλαίσια που ...


Μπάρμαν - παπάς και παπάς- κομμώτρια , τα νέα επαγγέλματα


Οι νέοι παπάδες θα μπορούν  λόγω κρίσης , να ασκούν  ταυτόχρονα και το επάγγελμα που έκαναν πριν γίνουν κληρικοί. Αυτό συζητάει η Αρχιεπισκοπή . Θα μπορούν  οι κληρικοί να φοράνε  και πολιτικά στη δουλειά τους , να εργάζονται και να πηγαίνουν μετά στις εκκλησίες να βαράνε ένα δίωρο εκκλησιασμό με τα ράσα τους..

Θα μπορούμε έτσι  να βλέπουμε έτσι ηλεκτρολόγους - παπάδες, ταξιτζήδες- παπάδες, μπάρμαν - παπάδες, τραγουδιστές - παπάδες, το πρωί  Νικολία- το βράδυ παπάς Νικόλας ,  παπάς- κομμώτρια κλπ.

Θα έχουμε το φαινόμενο να φιλάμε το χέρι του υδραυλικού ή να...

Είναι το τραγούδι της διαφήμισης των JUMPO, ο... ύμνος της κρίσης;

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ... ΜΑΖΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ!

Είναι το τραγούδι της  ραδιοφωνικής διαφήμισης  των καταστημάτων JUMPO  , αντίστοιχο με τα τραγούδια του... Μίκη Θεοδωράκη σε δύσκολους καιρούς;  Όχι, βέβαια, αλλά έχει γίνει ο... ύμνος της κρίσης και της εποχής μας!

Πολλές διαφημίσεις έχουν κάνει τρομερό ντόρο.  Όλοι θυμόμαστε τον κλεφτοκοτά της Νόβα και Put the kot down ή τη " φουκαριάρα τη μάνα μου" του 11880 ή το το " Τυχαίο; Δεν νομίζω"  του 11888

Η συγκεκριμένη διαφήμιση οφείλει ...

Στις 8 μαζί με τα δελτία ειδήσεων θα επέμβουν τα ΜΑΤ;

Τα ΜΑΤ έχουν κυκλώσει τη Νομική , αλλά η επιχείρηση για να βγάλουν έξω τους μετανάστες , αν θα γίνει τελικά, πιθανολογεί το Πάμε Λουκέτο , ότι θα αρχίσει στις 8μμ ,  για να ξεκινήσουν... μαζί με τα δελτία ειδήσεων!

Αυτό μπορεί να  γίνει γιατί: