Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Τα ποιήματα της Κικής Δημουλά για τον Ηλία Ψινάκη

Είναι τα ποιήματα με τις περισσότερες πωλήσεις από τον Οκτώβριο. Τάχει γράψει η Κική Δημουλά, για τον Ηλία Ψινάκη.

Τα ποιήματα γράφτηκαν στην περίοδο των Δημοτικών Εκλογών. 
Η ποιήτρια και ακαδημαϊκός κ. Κική Δημουλά είχε δηλώσει  ότι είναι από τις πλέον ένθερμες θαυμάστριες του κ. Ψινάκη και ότι θα τον ψηφίσει οπωσδήποτε στις Δημοτικές Εκλογές . 
Μετά όταν έχασε η παράταξή του, προσπάθησε  να τον πείσει με δεύτερο ποίημα  να μην παραιτηθεί και όχι μόνο.

Τα δύο ποιήματα της Κικής Δημουλά για τον Ηλία Ψινάκη:

Κουίζ: Τι είναι το Χ - Fractor;

Ελάτε, μην κάνετε έτσι! Εύκολο κουίζ σας βάζουμε απόψε: " Τι είναι το " Χ - Fractor " και που θα παίζεται.

Με ένα απλό κλικ το μαθαίνετε αμέσως:




" Στα φαστ φουντ της Γερμανίας και στου Βελγίου τα pc" - Τα νέα τραγούδια της ξενιτειάς

Όλοι ακούμε δίπλα μας, ότι φεύγουν από την Ελλάδα, για το εξωτερικό, νέα παιδιά αλλά και μεγάλοι άνθρωποι , για αναζήτηση δουλειάς. Είναι ίδια η κατάσταση περασμένων δεκαετιών, με τους μετανάστες κατά κύματα να πηγαίνουν στα ξένα. Αυτό δημιούργησε παλιότερα  πάρα πολλά τραγούδια της ξενιτιάς που έγιναν πολύ μεγάλες επιτυχίες..

Τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές. Αυτά τα τραγούδια, μάλλον δεν περνάνε. Θα πρέπει να βρούμε νέα, που να είναι στην εποχή μας.

Ας πούμε το ...

Κατάλληλο και για επιγραφή σε γκαράζ, το νέο σήμα της ΝΔ


Η αφαίρεση και ιδιαιτέρως η αφαίρεση ψηφοφόρων , η  υψηλή αισθητική του αποτελέσματος  που δένει με την   καντίνα που βρίσκεται έξω από τα νέα γραφεία της ΝΔ και τα χρώματα που δένουν με το πάτωμα, είναι η άποψη γνωστού καλλιτέχνη και ταπετστέρη , στο Πάμε Λουκέτο.

Το νέο σήμα της ΝΔ, παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Σαμαράς. Αμέσως επικοινωνήσαμε με το γνωστό καλλιτέχνη  εικαστικό, χαράκτη, ντιζάινερ  και  ταμπελά  κ. Πάνο Λουκέτο, που μας έκανε την κριτική του για το νέο σήμα, που ακολουθεί. Τον ευχαριστούμε και διαβάστε την κριτική του :

Στο ΔΝΤ ο Παναθηναϊκός ! Ποιοι είναι οι 20 όροι

Είχαμε δημοσιεύσει πριν ένα μήνα " Στο ΔΝΤ ο Παναθηναϊκός ! Ποιοι είναι οι 20 όροι" . Βλέπουμε  στο τίτλο την οριστική υπαγωγή στο Νομισματικό Ταμέιο και θυμίζουμε τους όρους  για τη διάσωση της πράσινης ΠΑΕ . Και αφού μιλάμε, για ΔΝΤ, οι όροι είναι βέβαια, σκληροί και επαχθείς:  

1. Συρρίκνωση μισθών ( Κατσουράνης ) και συντάξεων ( Καραγκούνης )
2. Μείωση των αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων (  Σειταρίδης )

3. Άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων  ( Τζόρβας, τροχονόμος)

4. Μετατάξεις ....

Η τραγωδία που θα δούμε το καλοκαίρι στην Επίδαυρο , με Κονιόρδου - Ψινάκη

ΠΡΟΣΩΠΑ

ΛΥΔΙΑ: ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ
ΗΛΙΑΣ: ΨΙΝΑΚΗΣ
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ: ΕΡΤ
ΓΚΕΣΤ ΣΤΑΡ: ΘΕΟΧΑΡΗΣ


ΧΟΡΟΣ

Των Ελλήνων που κινήσαν για της  Γιουροβίζιον τη γη
της άλουστης και υποκουλτουριάρας  Κονιόρδου μαλλί

χέστηκα, γλυκιά, σούγκαρ, τρελή
ορμάει ο Ηλίας ο Ψινάκης στην τιβί

και φθάνει στην ...

Συνέντευξη του πιλότου του πρωθυπουργού

Βρήκαμε τον πιλότο του πρωθυπουργικού αεροπλάνο . Θελήσαμε να μάθουμε πως νιώθει που είναι ο πιλότος του πρωθυπουργού, που έχει κάνει 3 φορές το γύρο του κόσμου.

 Πως συμπεριφέρεται ο κ. Παπανδρέου στα ατέλειωτα ταξίδια, τι κάνει  και με τι ασχολείται στις μακρινές διαδρομές, τη συμπεριφορά του στο πλήρωμα, όλα.

Είναι μια συνέντευξη του Πάμε Λουκέτο, που θα συζητηθεί ( κι αυτή ! ) :

Αποκλειστική συνέντευξη του Κ. Πρέκα για τον γκέι Κολοκοτρώνη

Ο Κώστας Πρέκας έσπασε τη σιωπή του για "1821", Κολοκοτρώνη, Τατσόπουλο και φέισμπουκ και έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Πάμε Λουκέτο, που θα συζητηθεί.


Ο κ. Πρέκας παραχώρησε την ιστορική συνέντευξη στον ιστορικό , καλλιτεχνικό και συντάκτη λαιφ στάιλ θεμάτων του 1821, κ. Πάνο Λουκέτο.

Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης:

Αποκλειστική συνέντευξη από τη δασκάλα Μενεγάκη- Λιάγκα: "Ηταν τούβλα!"

Πήραμε συνέντευξη από τη δασκάλα  Μενεγάκη και Λιάγκα , που ήταν συμμαθητές στο Δημοτικό στο 1ο σχολείο του Κολωνού.

 Έγινε μεγάλος ντόρος από την αποκάλυψη, βγήκαν φωτογραφίες από μπαούλα και θεωρήσαμε ότι πρέπει να βρούμε τη δασκάλα  τους, για να μας πει περισσότερα, μπας και ηρεμήσουμε όλοι από το μεγάλο γεγονός.

Ο  εκπαιδευτικός μας συντάκτης  και συντάκτης λάιφ στάιλ, Πάνος Λουκέτος, βρήκε τη δασκάλα της Ελένης Μεναγάκη και του Γιώργου Λιάγκα, την κυρία Μαρία Πρωινού, που δέχτηκε πρόθυμα να μιλήσει για τους μαθητές της.

Όλη η συνέντευξη:

Έχουν " ρεύμα" η κυβέρνηση και το ΔΝΤ

Εντυπωσιακό ρεύμα έχουν η κυβέρνηση και το ΔΝΤ. Αυτό δεν προκύπτει από κάποια δημοσκόπηση , αλλά από τους λογαριασμούς ρεύματος, αφού κόβονται κατά χιλιάδες κάθε μέρα, ενώ  400 εκατομμύρια ευρώ είναι οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος μόνο μέσα στο 2010

Παρουσιάζονται διάφορα πρωτοφανέρωτα φαινόμενα.

- Νοικοκυραίοι που βρίσκονται σε απόγνωση, αντί να πειράζουν τις γυναίκες του ή άλλες στους δρόμους,  πειράζουν το ρολόι της ΔΕΗ . Λίγοι όμως καταφέρνουν κάτι, αφού η ΔΕΗ έχει πάρει τα μέτρα της και το ρολόι του ρεύματος δείχνει μόνο την ώρα κι αυτή λάθος.

'Άλλοι νοικοκυραίοι , συνδέονται με τους γείτονες και τους κλέβουν το ρεύμα με καλάσνικοφ.

Εχουμε και ένα καλό όμως. Οι ανεξόφλητοι...

Φέτος ανοίγει το... Διόδιο!

Φέτος, δεν ανοίγει το Τριώδιο, αλλά το ... Διόδιο

Το Διόδιο θα γιορταστεί  φέτος με πολλούς τρόπους. Θάχουμε πολλές εκδηλώσεις και βέβαια πάλι η Πάτρα θα είναι η πόλη που θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα , λόγω...

Δηλώσεις την πολιτικής ηγεσίας, για Μακρυπούλια και Χατζηγιάννη !

Συγκρατηθείτε! Έχουμε δηλώσεις από την πολιτική ηγεσία και όχι μόνο για τα γεγονότα που συγκλονίζουν τη χώρα από το πρωί, όταν έγινε γνωστή η δήλωση της Ζέτας Μακρυπούλια ΅είμαι ερωτευμένη΅, που σε συνδυασμό  με την πρόσφατη δήλωση του Μιχάλη  Χατζηγιάνη , ότι "κάτι συμβαίνει" ,  έχουν βάλει φωτιές στα μεσημεριανιάδικα και όχι μόνο.

Το ζευγάρι θα κάνει την πρώτη κοινή εμφάνισή του απόψε στην Κύπρο και όλοι οι δημοσιογράφοι έφυγαν από την΄Αίγυπτο και πάνε εκεί για να καλύψουν το ευτυχές γεγονός.

Το Πάμε Λουκέτο έτρεξε και εξασφάλισε από τους Γ. Παπανδρέου, Αντ. Σαμαρά , Θ. Πάγκαλο, Δ. Ρέππα, Σισέ και Κων. Μητσοτάκη , τις δηλώσεις τους για το θεμα που συγκλονίζει: