Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Σισέ: νιώθω απόψε ότι τους πηδήξαμε!



Έχουμε τις δηλώσεις  στο Πάμε Λουκέτο, των πρωταγωνιστών του αγώνα Παναθηναϊκού - ΑΕΚ .Πάντα αποκλειστικές βέβαια.


Σισέ: Τρεις λέξεις για να εκφράσω τι ένιωσα  απόψε. Το θέμα δεν είναι ότι κερδίσαμε τον αγώνα... Θα το πω άσχημα ενδεχομένως, αλλά...

Kάτσε κάτω από τον Μουμπάρακ!


Ο στρατός ανακοίνωσε ότι κρατάει το τιμόνι της  Αιγύπτου,  μέχρι τις εκλογές, όποτε πραγματοποιηθούν. Ο Μουμπάρακ, θάρθει στην Ελλάδα, όπως έχετε  πληροφορηθεί πρώτοι από προχθές σε άλλη ανάρτησή μας.

Στην Αίγυπτο, τι γίνεται τώρα;

O Μητσοτάκης βγήκε... παγανιά!

ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ Μ. ΕΒΕΡΤ

Πολλοί απόρησαν γιατί ο Κ. Μητσοτάκης,  σε όλες τις φωτογραφίες στην κηδεία Εβερτ, χαμογελούσε , γελούσε ή και ξεκαρδιζόταν συνέχεια.

Οι λόγοι  ήταν οι εξής:

- Έχει βάλει στοίχημα ότι σε λίγα χρόνια θα είναι ο μοναδικός επιζών πρωθυπουργός , αλλά και πρόεδρος της ΝΔ.

- Είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός , που δεν θα τον κηδέψει το κράτος δημοσία δαπάνη, αλλά θα το κηδέψει αυτός το κράτος δημοσία δαπάνη, αφου θα τάχει τινάξει πρωτύτερα από αυτόν.

-  Η νέα εξέλιξη στην Γενετική είναι ότι...

Πάττυ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο! Τα νέα συνθήματα για το MEGA

Nέα συνθήματα για το ΜEGA μετά το '' Πρετεντέρη και Καψή, δεν τα φάγαμε μαζι'' που φώναζαν έξω από το κανάλι εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ.

-Με Φαίη και Λιάγκα μας φάγατε τα φράγκα!

-Μάστερ σεφ και Νησί,  δεν τα φάγαμε μαζί!

''Ταξιδεύοντας με το Θρύλο στο Χαριλάου 1-2''. Θεατρική κριτική

Ο θεατρικός και ποδοσφαιρικός κριτικός συντάκτης Πάνος Λουκέτος παρακολούθησε τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη και έχουμε τη θεατρική κριτική του:

«Ο Μπρεχτ είχε πει  το οφσάιντ είναι ο εχθρός του λαού». Ο Πιραντέλο είχε τονίσει: «Πέναλτι είναι.  αν έτσι νομίζετε κύριε Σιδηρόπουλε ! ».

Ξεχώρισαν για την ερμηνεία τους στον αγώνα:

Η ανακοίνωση της πιζάμας

Έχουμε  6 σημαντικές αποκαλύψεις για την ανακοίνωση της κυβέρνησης στις 2 τα ξημερώματα κατά της τρόικας:

1 Ο Γ.Παπανδρέου κάλεσε τηλεφωνικά Παπακωνσταντίνου και Πεταλωτή να πάνε στο Μαξίμου με ένδυμα βραδινών ανακοινώσεων, δηλαδή πιζάμα.

Προ- αστεια-κός

Μόνο για αστείο πρέπει να πάρουμε τις νέες τιμές στον Προαστιακό σιδηρόδρομο. Αν ισχύουν τότε θα πρέπει άμεσα να μετονομαστεί σε ''Προαστειακό''.

Δυστυχώς όμως αύριο Δευτέρα είναι του Αγίου Βαλεντίνου και όχι Πρωταπριλιά. Και οι νέες τιμές παίρνουν κεφάλια. Γιατί δεν μιλάμε για αύξηση 0.40 ευρώ , αλλά για 3 και 5 ευρώ για μια διαδρομή, Αλλά και ... 500 ευρώ αν μιλάμε για....