Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Γιουροβίζιον με την Στάη


Ωραία θα περάσουμε απόψε με τη Γιουροβίζιον.
Προσοχή όμως μη τη χάσετε. Είναι στις 8 ή ώρα. Για να δώσει το λεγόμενο lead in στην Στάη η παρουσίαση των τραγουδιών,  θα γίνει για πρώτη φορά τόσο νωρίς το βράδυ, μπας και κάνει τίποτα νούμερα το γιουροβιζιονσόου  και μείνει κανένας να δει το δελτίο ειδήσεων.

 Το καλό ή κακό  lead in είναι η ...

Ο Χατζηνικολάου, ο Τσίπρας και η γλάστρα του Πάγκαλου

Το άκρον άωτον του πολιτικού διαλόγου . Πλακώθηκαν Πάγκαλος και Τσίπρας στα παράθυρα του Χατζηνικολάου, γιατί ο Τσίπρας δεν ... πήγε στο στούντιο όπου ήταν ο Πάγκαλος, αλλά μιλούσε με λινκ  από κάπου , που δεν το μάθαμε .

Πάγκαλος και να μη γίνει ταραχή, δεν νοείται:

ΠΑΓΚΑΛΟΣ
Ήρθαμε κύριε Χατζηνικολάου  εδώ τιμώντας την πρόσκλησή σας  και ο κ. Τσιπρας κάθεται σπίτι του και μονοπωλεί την εκπομπή .  Εδώ, γιατί  δεν ήρθατε μου λέτε;

ΤΣΙΠΡΑΣ
Κύριε Πάγκαλε, δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι σπίτι μου και δεν θα αντιδικήσω μαζί σας γιατί χάνω το χρόνο μου.

ΠΑΓΚAΛΟΣ

Κάθεστε σπίτι σας και έχετε βγει στο μπαλκόνι. Ελάτε εδώ πρόσωπο ....

Ομάδα - μοντέλο η ΑΕΚ με Ντρπιτς!


Αυτή κι αν είναι μεταγραφή αεροδρομίου. Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 27χρονου  Κροάτη μέσου  Ντίνο Ντρπιτς , που ήταν ελεύθερος.

Ο Ντρπιτς είναι πολύ καλός παίκτης και πιθανόν η ΑΕΚ να διώχνει κόσμο από το ΟΑΚΑ, λόγω του παρελθόντος του. Και καλή σταδιοδρομία έκανε , αλλά  κυρίως είναι πασίγνωστος γιατί έκανε σεξ στη ... σέντρα του γηπέδου. με το εκρηκτικό μοντέλο  Νίβες Κέλσιου. Γι αυτό μιλάμε για μεταγραφή αεροδρομίου, αν έρθει στην χώρα η σούπερ Νίβες .

Ο Κροάτης φωτογραφήθηκε με την δοξασμένη  κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά ...

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, απηύθυνε πριν λίγο μήνυμα στον ελληνικό λαό για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου:

"Βαλεντελληνίδες και Βελεντέλληνες, χρόνια σας πολλά.

Ξενόφερτη η σημερινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά την υποδεχόμαστε με αγάπη, φιλία, ειρήνη και διάβημα προς την Τρόικα. Αυτό ήταν άλλωστε και το βαθύτερο νόημα της ανακοίνωσής  μας τα ξημερώματα προχθές. Ένα μήνυμα για τη μεγάλη γιορτή των ερωτευμένων ήταν. Και οι ερωτευμένοι έχουν εκτός από φοβερό και τρομερό και δυνατό και ανεπανάληπτο έρωτα και τα καβγαδάκια τους.

Και αυτό το διάβημά μας ήταν ένα μικροκαβγαδάκι στην...

Κατέρρευσε το «ραντεβού 184», λόγω Βαλεντίνου!


Κατέρρευσε  πριν λίγο το κέντρο τηλεφωνικών ραντεβού του ΙΚΑ «ραντεβού 184», που είχε αρχίσει να επαναλειτουργεί από το πρωί.

Αιτία δύο πολύ σοβαροί  λόγοι:

1. Ήταν πάρα πολλές οι μέρες που δεν λειτουργούσε το  Σύστημα Ζήτησης Υπηρεσιών Υγείας , όπως  λέγεται το «ραντεβού 184» και λογικό κι επόμενο ήταν να πέσουν όλοι πάνω για να κλείσουν το πολυπόθητο ραντεβού.Αυτό βέβαια είχε σαν αποτέλεσμα , τα ραντεβού να κλείνονταν μετά από 184 μέρες τουλάχιστον, γι αυτό και η ονομασία «ραντεβού 184».

2. Η επαναλειτουργία του «ραντεβού 184», συνέπεσε με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και ....