Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

To πρόγραμμα τσακωμών- πλακωμών του Παναθηναϊκού


Φραστικό επεισόδιο είχαν στην προπόνηση της Τετάρτης οι Σεμπαστιάν Λέτο και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με αυτό τον τρόπο συνεχίστηκαν εντυπωσιακά  οι πλακωμοί μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού.Πρόσφατα είχαμε άγριο τσακωμό Λέτο- Κατουράνη, Χριστοδουλόπουλου - Πλεσί κλπ.

Οι τσακωμοί είναι καθημερινοί, γι αυτό ο Φερέιρα, έβαλε πρόγραμμα τσακωμών- πλακωμών , για να τους προλαβαίνει όλους.

Το πρόγραμμα είναι το εξής:

Zeimpekistas στη Γιουροβίζιον!

Δυστυχώς διέρρευσαν και ακούσαμε και είδαμε στην ΕΡΤ  τα  6 τραγούδια που είναι υποψήφια για επιλογή στη Γιουροβίζιον, σε μια εκδήλωση που ήταν φτωχή σε όλα , για να μην προκαλούμε την τρόικα.

Ξεχώρισε το τραγούδι με τη Βαλάντω, που μας βαλάντωσε με την ερμηνεία της, ενώ μας μεράκλωσε το τραγούδι του Λούκα Γιόρκα ή Λόρκα , που ήταν ένα βαρύ ζεϊμπέκικο και σηκωθήκαμε όσοι το βλέπαμε εδώ στο Πάμε Λουκέτο, να φέρουμε γυροβολιές και να πετάμε λουλούδια ο ένας στον άλλο και παραγγείλαμε επίσης και ξηροκάρπια.


Η εκπομπή της ΕΡΤ ήταν αρκούντως φτωχική .Ήταν καλά υποφωτισμένη από ...

Ο Σισέ "Γυναίκα της χρονιάς" !

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΣΤΑΝΟ!

Τα νέα που εκτοπίζουν όλη την επικαιρότητα , τα μάθατε. Ή τα διαβάσατε στο διαδίκτυο αφού κυκλοφόρησε αστραπιαία  η είδηση ή σας τηλεφώνησαν  άγρια μεσάνυχτα να σας το πουν.

 Ο Τζιμπρίλ Σισέ, πήγε στην εκδήλωση "Αντρες της Χρονιάς" φορώντας φούστα . Οχι σκωτζέζικη φούστα , αλλά φούστα γυναικεία 100%. Αψευδείς μάρτυρες οι φωτό, αφού πήραν φωτιά οι φωτογραφικές μηχανές και πήγε και η Πυροσβεστική.

Το τι και πως αυτής της εμφάνισης του Σισέ, θα προσπαθήσουμε να σας το εξηγήσουμε αναλυτικά παρακάτω: