Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Βριζούπολη

Δεκατέσσερις διαπιστώσεις από το Πάμε Λουκέτο για το ντέρμπι Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού 1-2. Τόσο δεν ήρθε;

1. Τόχαμε πει πριν τον αγώνα , ότι στα ντέρμπι  Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού  έχουν βγει πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές , αλλά πολύ καλύτεροι διαιτητές. Ποιος θα ξεχάσει τον Καλόπουλο, όπως δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Παπουτσέλη και τον Δούρο.

2. Το ματς ήταν στημένο. Μην ...

Μητσοτάκης: Να γίνει ένα ήσυχο ματς!

Δηλώσεις για το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, έκανε πριν λίγο ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης:

"Παρακολουθώ ίσαμε έναν αιώνα , όλα τα ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού. θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με μιίαν  παρατήρηση. Αν Ολυμπιακός και  Παναθηναικός λέγονται " αιώνιοι αντίπαλοι"  με προϊστορία 51 χρόνων  μόνο, τότε πώς θα έπρεπε να λέγομαι εγώ ; Το λιγότερο υπεραιωνόβιος.

 Εν πάση περιπτώσει, το παραβλέπω, έχω να φιλήσω χιλιάδες κούτελα ακόμα, που είπε ο Γιώργος Γεωργίου, που τον παρακολουθώ πάντα . Δύο καφενεία παρακολουθώ μόνο. Το " Καφενείον των φιλάθλων" και το "Καφενείον της Νέας Δημοκρατίας.

Παρακολουθώ πάμπολλα χρόνια αυτά τα ντέρμπι. Από την εποχή των αδελφών Ανδριανόπουλου. Η ιστορία των αδελφών αυτών, πάντα με συγκινεί. Είναι η πρώτη ιστορία οικογενειοκρατίας στο ποδόσφαιρο. Και αυτή...

Ο Σισέ σπάει τη σιωπή του και μιλάει για το μαύρο φόρεμα!

Έσπασε  τη σιωπή του ο Τζιμπρίλ Σισέ για τη φούστα και μίλησε γι αυτή, λίγες ώρες μόνο πριν την έναρξη του ντέρμπι. Όλη η Ελλάδα και όλη η Γαλλία έχουν μιλήσει και σχολιάσει την περίφημη και περιβόητη πλέον φούστα και μόνο αυτός που τη φόρεσε δεν είχε μιλήσει μέχρι τώρα.

Ο άσσος του Παναθηναϊκού μίλησε στη γαλλική ιστοσελίδα " Permettez-Padlock.fr" . Αν γκουκλάρετε και δείτε τη μετάφραση στα γαλλικά, σημαίνει "Πάμε- Λουκέτο, Γαλλία" , που είναι η θυγατρική μας στην πατρίδα του Σισέ.

Τι είπε λοιπόν ο Σισέ στην " Permettez-Padlock.fr"; Διαβάστε τα με προσοχή:

"Δεν περίμενα να γίνει τόσος θόρυβος για τη φούστα. Περίμενα να γίνει μεγαλύτερος και ...

Θερμό επεισόδιο Καραμανλή - Σαμαρά , για το ντέρμπι!

Δηλώσεις για το ντέρμπι έκανε  ο Κ. Καραμανλής, μετά την επίσκεψή του το πρωί , στα νέα γραφεία του ΝΔ στη Συγγρού όπου  ξεναγήθηκε από τον  Σαμαρά.

Ο Κώστας Καραμανλής πάτησε  για πρώτη φορά στα νέα γραφεία και είπε ότι αν δεν πάει γούρι και χάσει ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ξαναπατήσει εκεί, στον αιώνα τον άπαντα.

Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός  έκανε τη χάρη και παραβρέθηκε  και στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.Το μυαλό του όμως ήταν συνέχεια στο ντέρμπι και κάθε λίγο και λιγάκι έπαιρνε τηλέφωνο αν θα παίξει ο Νίνης ή ο Καραγκούνης.

Στα δυσάρεστα ήταν ότι Καραμανλής- Σαμαράς είχαν θερμό επεισόδιο για το αποψινό  ντέρμπι, αφού...

Γ. Παπανδρέου για ντέρμπι: "Ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει έξω- δεξιά!"


Το μήνυμα του πρωθυπουργού, για το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, έχει ως εξής:

" Γαβρελληνίδες και βαζελλέληνες.

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι επικοινωνώ  μαζί σας αυτή τη μεγάλη μέρα,που όλοι απασχολούνται τι θα γίνει στο 'Γ. Καραϊσκάκης". Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα που θα μπορούσαμε να περάσουμε όλα τα νέα μέτρα, αλλά θα είμαστε μαζί σας , στις κάλτσες- συγγνώμην στο γήπεδο.

Παρακαλώ τους οπαδούς όχι επεισόδια. Γιατί ΜΑΤ υπάρχουν. Πρέπει να βάλουμε πλάτη να γίνει ένας ήσυχος αγώνας. Υπάρχει μία κόκκινη γραμμή, που δεν πρέπει να την ξεπεράσουμε. Το ποδόσφαιρο βρίσκεται στην εντατική. . Αλλάζουμε νοοτροπία στο γήπεδο ή μουλιάζουμε. Παίκτες υπάρχουν, για να γίνει ένα καλό ματς.

Η πολιτική έχει...

"Μάθε φουστίτσα, αγόρι μου!"- Ν. Αλέφαντος για φούστα Σισέ και ντέρμπι

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Φιλοξενούμε τον Νίκο Αλέφαντο και θα κάνει πάταγο με τις δηλώσεις του, για τον Σισέ και το ντέρμπι. Το Πάμε Λουκέτο θα σας δώσει το ντέρμπι από όλες τις πλευρές , πριν και μετά τον αγώνα.

Ξεκινάμε με μια συνέντευξη του Ν. Αλέφαντου, στον αθλητικό μας συντάκτη, κύριο Πάμε Λουκέτο. Απολαύστε την αποκλειστική συνέντευξη:

- Νίκο, να αρχίσουμε με τον Σισέ και τη φούστα...

" Ελα, μη μ΄ανάβεις τώρα, τόνα τ' άλλο. Εμένα...

"Φουστφατζίδης !" και " Σισέ : ο Ρομπέν των... φουστών !". Οι τίτλοι των εφημερίδων , μετά το ντέρμπι


Η αγωνία κορυφώνεται για το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού . Καμία αγωνία όμως για τους τίτλους των εφημερίδων μετά τον αγώνα, που θα είναι οι εξής:

Νίκη Ολυμπιακού  1-0 με γκολ Μιραλάς:


"ΕΊΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΦΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑ".

Νίκη Ολυμπιακού 1-0 με γκολ Αβραάμ Παπαδόπουλου:

" ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑΣ!"


Νίκη Παναθηναικού 1-0 με γκολ του Σισέ:

" ΦΟΥΣΤΑ, ΕΕΕΕ;;;  ΝΑ!

Νίκη Παναθηναικού 1-0 με γκολ του Νίνη :

Γιατί λέγονται "αιώνιοι αντίπαλοι" και άλλες 8 ατάκες για το ντέρμπι

Οχτώ σημεία που πρέπει να γνωρίζετε καλά  για τα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού , είτε πάτε στο γήπεδο, είτε το παρακολουθήσετε στην τηλεόραση.


- Σε ένα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού    και το αντίθετο , τα πάντα είναι ανοιχτά. Από το σκορ μέχρι τα κεφάλια.

- Μην ξεγελιέστε όσοι θα πάτε στο Καραΐσκάκη. Η ΕΛΆΣ είναι σε εξαθλίωση και δεν υπάρχει ούτε γραφική ύλη, αλλά δακρυγόνα υπάρχουν.

- Τα ντέρμπι των αιωνίων  έχουν αναδείξει πολλούς ποδοσφαιριστές. Αυτοί  όμως που έχουν μείνει στην ιστορία είναι οι διαιτητές των ντέρμπι ( Παπουτσέλης, Δούρος κλπ. )

Βόμβα: Ο Σισέ γύριζε διαφήμιση με τη φούστα!

Την πατήσαμε όλοι με τον Σισέ και πρώτο - πρώτο το Πάμε Λουκέτο, που έδωσε τόσο μεγάλη έκταση από την Τρίτη το βράδυ για τη φούστα που φόρεσε.

Ο Γάλλος άσσος απλά έκανε γύρισμα διαφημιστικού σποτ για γνωστή μάρκα ουίσκι, γι αυτό φόρεσε φούστα, όπως όλοι  -και είναι εκατοντάδες - που συμμετέχουν σε αυτή τη διαφήμιση.

Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον Τζιμπρίλ Σισέ , αλλά παρασυρθήκαμε κι εμείς από την ταχύτητα του διαδικτύου και την πατήσαμε. Δείτε τη διαφήμιση με τη φούστα ή μάλλον τις φούστες:

Ο Φουστέρ θα μαρκάρει τον Σισέ !

ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ: "ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ,  Η ΦΟΥΣΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ"

Ναι. Ο Φουστέρ θα μαρκάρει τον Σισέ το Σάββατο στο ντέρμπι, λόγω της φούστας που φόρεσε ο Γάλλος σέντερ φορ την Τρίτη το βράδυ, στην εκδήλωση " Ανδρες της χρονιάς".

Το Πάμε Λουκέτο, αποκαλύπτει ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, επηρεάστηκε  πάρα πολύ το γεγονός και μεσάνυχτα και κάτι, όταν επικοινωνήσαμε μαζί του, μας είπε ότι αντί του Αβραάμ Παπαδόπουλου, θα βάλει πάνω του τον Φουστέρ, λόγω φούστας . \

Του έδωσε οδηγίες μάλιστα   να τον πάρει στο κατόπι σε όλο το γήπεδο και να τον παρενοχλεί , αλλά πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια και να προσέχει να μην του σκίσει το καλσόν.

Βέβαια οι Ολυμπιακοί άλλο που δεν ήθελαν με αυτή την  αμφίεση του Σισέ . Αντί να καθυστερήσουν το πούλμαν όπως πέρσι, θα ....

" Εκεί- εκεί στην ALPHA Εθνική, μαζί με την Eurobank και την Αγροτική!"

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


Φοβεροί πανηγυρισμοί σήμερα σε όλη την Ελλάδα , όταν έγινε γνωστή η πρόταση της   Εθνικής Τράπεζας για  συγχώνευση, για χιλοστή φορά,   με τη ALPHA ΒΑΝΚ.

Ενθουσιασμένοι όλοι  οι πολίτες ξέχασαν την κρίση   και φώναζαν " Εκεί- εκεί στην ALPHA Εθνική, μαζί με την Eurobank και την Αγροτική!" και επίσης κραύγαζαν ρυθμικά  ΅Εδώ - θα γίνει - ο γάμος σας " αφού πρόκειται για ένα  καλό  " γάμο" στον τραπεζικό χώρο.

Ποιος είναι ο γαμπρός και η νύφη δεν ξέρουμε. Ξέρουμε όμως τον κουμπάρο, που είναι το ΔΝΤ που το ζήτησε από την κυβέρνηση , όταν πάει στις Βρυξέλλες να μην είναι αρραβωνιασμένες ακόμα οι

Από τη "φούστα πλισέ" στη "φούστα Σισέ" - Στυλιστική ανάλυση


O γνωστός μόδιστρος ποδοσφαιρικολόγος  Πάνος Λουκέτος, σχολίασε  στυλιστικά στα πρωινάδικα  τη φούστα του Τζιμπρίλ Σισέ και έδωσε πολλές λεπτομέρειες για την γκαρνταρόμπα του άσσου του Παναθηναϊκού .

"  Γεια σας καλές μου. Τα χρώματα του ντυσίματος του κυρίου Σισέ δένουν αρμονικά, μα πολύ αρμονικά. Τέλειο. Το μαύρο της φούστας, ταιριάζει τέλεια με το άσπρο σακάκι και όλα μαζί με το πράσινο εσώρουχό του, που δεν το βλέπουμε, αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι το αγόρασε ειδικά για την περίσταση.

 Ο ιδανικός συνδυασμός θα ήταν βέβαια καλές μου,  ένα κόκκινο εσώρουχο , αλλά το ότι προτίμησε το πράσινο  και δείχνει πόσο δεμένος είναι με την ομάδα του και πόσο δεμένο το συνολάκι. Τέλειο.

Η φούστα όπως διακρίνουμε, είναι πλισέ και έχει καλές μου και ένα ποδοσφαιρικό νόημα ,  που για μας τις άσχετες ...