Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Τσιρκοπέμπτη

Τον εορτασμό της  Τσιρκοπέμπτης γιορτάζουν σήμερα οι Ελληνες. Ντύνονται δηλαδή  και ξεχύνονται στο δρόμο.

Φοράνε μουτσούνες Πάγκαλου ,  Παπακωνσταντίνου, Παπανδρέου, Καραμανλή , Καλόπουλου, Μαρινάκη, Σισέ κλπ και ξεχύνονται στις ταβέρνες όπου  θα γίνει η μεγαλύτερη συγκέντρωση μετά την Μεταπολίτευση.

Ο κ. Αλαβάνος μάλιστα  δήλωσε ότι η Βάρη θα γίνει απόψε "Αλ Αχλίλ" , ο δρόμος με τις ταβέρνες στο Κάιρο.

Αυτό κίνησε τις υποψίες της κυβέρνησης γι αυτό ξανάβγαλε τα ΜΑΤ στις...

Ανακοινώθηκαν τα τηλεοπτικά βραβεία "Πρόσωπα 2010 -11"

Ανακοινώθηκαν τα τηλεοπτικά βραβεία "Πρόσωπα 2010-11" .Επειδή όμως δεν θα γίνουν φέτος  από το "'ΕΘΝΟΣ" , έγινε δημοσκόπηση από την εταιρία RASS, που την παρουσίασε η εβδομαδιαία εφημερίδα "Το Ποντίκι".

Έχουμε μέχρι τώρα τα αποτελέσματα για τον πιο αξιόπιστο άνκορμαν, που είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου. Το γεγονός δεν προκάλεσε καμία έκπληξη, αφού ο Χατζηνικολάου σαρώνει κάθε χρόνο στα τηλεοπτικά βραβεία και έχει κάνει και το 12 στα 12 και έχει ξεπεράσει και τον Ολυμπιακό.

Ο συνδυασμός εγκυρότητας, χαριεντισμών με τον Τράγκα και καταχεριασμού του Χρ. Κώνστα, έδωσε το θρίαμβο στο δημοφιλή άνκορμαν, που γιόρτασε στα μπουζούκια τη διάκριση. Ο κ. Χατζηνικολάου  συγκέντρωσε ακριβώς  το 30% του κοινού, μεγαλύτερο ποσοστό δηλαδή από αυτά που συγκεντρώνουν  αυτή τη στιγμή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί.

Αμέσως μετά έρχεται ο...

Στο αυτόφωρο το άλογο που δεν πλήρωσε τα διόδια!

ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡ - ΟΝΟ, ΔΕΝ ΠΛΗΡ - ΟΝΟ!"

Έχουμε εξελίξεις στο θέμα με τον πατρινό Γιάγκο Ραυτόπουλο που πέρασε  τα διόδια του Ρίο  καβάλα σε άλογο χωρίς να πληρώσει. Τον πήγαν στο τμήμα για παρακώλυση συγκοινωνιών, όμως πριν λίγο είχαμε δραματικές εξελίξεις.


Ασκήθηκε δίωξη και στο άλογο, σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο για το "Δεν πληρώνω", γιατί ο πατρινός ήταν απλός επιβάτης και το άλογο ο οδηγός που πέρασε χωρίς να πληρώσει.
Το αδίκημα θεωρείται...

9 ατάκες για τον Καντάφι


Tι  ζήτησε ο Καντάφι από τον Παπανδρέου; Τι ζήτησε ο Πάγκαλος από τον Καντάφι; Ποια η σχέση ΠΑΜΕ και Καντάφι; Έχουν "Πράσινη Ανάπτυξη" στη Λιβύη; Οι απαντήσεις στις 9 ατάκες , που ακολουθούν.

- Τα γύρισε κι ο Γιώργος με τον Καντάφι. Λέει ότι έχει τον μόνο φίλο στο φέισμπουκ.

- Στην Τρίπολη της Ελλάδας, να δείτε τι έχει να γίνει .

- Πως ονομάστηκε η περιοχή 10 χιλιόμετρα γύρω από την Τρίπολη της Λιβύης ; Περιοχή " Natura".

Τα δύο κινητά και το ένα ξυπνητήρι του Γ. Αυτιά

ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Δύο κινητά και ένα ξυπνητήρι βάζει ο Γ. Αυτιάς για να ξυπνήσει το πρωί. Τα προλαβαίνει όμως όλα γιατί ξυπνάει μόνος του.

Αυτό αποκαλύπτει σε συνέντευξη στο περιοδικό PEOPLE  και για πρώτη φορά λέει τόσο καλά λόγια για το δάσκαλό του Γ. Παπαδάκη:

Το πρόγραμμα των ταξιδιών του πρωθυπουργού

Ξαναπήρε φόρα ο πρωθυπουργός με τα ταξίδια.  Σήμερα είναι στη  Φινλανδία και συναντήθηκε με Όλι Ρεν και την πρωθυπουργό της χώρας  Μάρι Κιβινιέμι.

Αύριο- μεθαύριο, δεν ξέρουμε που θα είναι. Ξέρουμε όμως πολύ καλά, που θα είναι από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη.

Το pamelouketo σας παρουσιάζει αποκλειστικά το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα του κ. Γ. Παπανδρέου τις επόμενες τέσσερις μέρες.

ΔΕΥΤΕΡΑ
( Επισκέψεις χωρών κατά γράμμα αλφαβήτου)

Γαλλία

Γεωργία

Γιβραλτάρ

Γκάνα

Γουαδελούπη

Γουατεμάλα -

Γιουγκοσλαβία


ΤΡΙΤΗ ( Επισκέψεις χωρών κατά πρωτεύουσα )

Γουλιέλμος Τέλος Ελλάδας


Εμ, δεν πέφτει έτσι η Βουλή. Με σφεντόνες ή έστω με  βέλη και τόξα. Το πολύ - πολύ να σπάσεις κάνα τζάμι από το κτίριό της.

Ο Γουλιέλμος Τέλος της διαδήλωσης συνελήφθη ( αυτή κι αν είναι επιτυχία!) .
Πίστεψαν ότι είναι ο Γουλιέλμος Τέλος Ελλάδας. Τον μπουζούριασαν, ενώ πιάστηκαν ακόμα βέλη, τόξα, με τα οποία πήγαν οι διαδηλωτες  να πολεμήσουν απέναντι στους καλά οχυρωμένους αντίπαλους.

Ποιος είναι τελικά ο σύγχρονος Γουλιέλμος Τέλος , δεν ξέρουμε. Πολλοί λένε ότι είναι...