Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

1 888 σήμερα η βενζίνη ! Τυχαίο;

Η βενζίνη έφτασε σήμερα στο 1. 888 το λίτρο. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Και πάλι καλά να λέμε . Αν ξεσπάσει πόλεμος , οι Κασσάνδρες λένε ότι θα φτάσει  στο μαγικό αριθμό: 11 888 το λίτρο.

Εν πάση περιπτώσει , το Πάμε Λουκέτο είναι δίπλα σας και σε αυτό το θέμα και σας προτείνει τους τρόπους που θα κάνετε εξοικονόμηση βενζίνης και που θα βρείτε βέβαια τη φθηνότερη.

Διαβάστε μας προσεκτικά γιατί  η τιμή της βενζίνης έχει ξεφύγει και μόνο μέσα από αυτό το χρηστικό ρεπορτάζ θα σωθείτε:

Οδηγός για επιδοκιμασίες των πολιτικών

Οι επιδοκιμασίες και όχι οι αποδοκιμασίες είναι πιο αποτελεσματικές, αν θέλουμε να εκφράσουμε αυτό που σκεφτόμαστε για τους πολιτικούς.

Είναι απαράδεκτες οι αποδοκιμασίες . Εντελώς. Πρέπει να τους επιδοκιμάζουμε  παντού. Για μια σειρά από λόγους.

Το Πάμε Λουκέτο σας προσφέρει εντελώς δωρεάν , τον πλήρη και ενημερωμένο τρόπο που θα γίνεται αυτό, με τίτλο:  " Οδηγός για επιδοκιμασίες πολιτικών":

Γιουροβίζιον με καλάσνικοφ

Μοιάζει εντελώς εκτός κλίματος , μέσα στο κλίμα που επικρατεί γενικότερα και ειδικότερα σήμερα , η ΕΡΤ να μεταδίδει τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον και να μας καλεί να διασκεδάσουμε και να... ψηφίσουμε το καλύτερο τραγούδι.

Απόψε στις 9 φανταζόμαστε ότι το δελτίο της ΕΡΤ θα αφιερωθεί στα γεγονότα του Ρέντη και τη δολοφονία των δύο αστυνομικών.  Φανταζόμαστε  επίσης ότι το πιο δύσκολο απόψε για την Στάη είναι να κάνει την πάσα στο τέλος , για τη ζωντανή μετάδοση του ελληνικού τελικού της Γιουροβίζιον.

 Εκτός αν μέσα στο δελτίο, σπάζοντας τη μονοτονία των καλάσνικοφ και των δύο νεκρών, γίνει ζωντανή σύνδεση με το στούντιο όπου θα γίνει ο μεγάλος και φοβερός τελικός, για να γίνει  έτσι και...

Η Ορχήστρα των Χρημάτων και ο μαέστρος Γ. Παπακωνσταντίνου


Σε  μια μεγάλη και εντυπωσιακή συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, το Δημόσιο θα αποπληρώσει στην Εθνική Τράπεζα , το δάνειο  των 95 εκ ευρώ συν τους τόκους που πήρε το Μέγαρο και δεν μπορεί να το εξυπηρετήσει.

Την διεύθυνση της Ορχήστρας των  Χρημάτων , που συστάθηκε ειδικά γι αυτή τη συναυλία, θα διευθύνει ο διεθνούς φήμης , ιδιαίτερα στις Βρυξέλλες, μαέστρος Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Θα ακουστούν...

Έρχεται ο για - Τρός Καν για τον πυρετό του Γιώργου

Επείγον. Έρχεται ο για - Τρός Καν για να ρίξει τον πυρετό του πρωθυπουργού.

Ο Γιώργος είχε χθες πυρετό 40. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, γιατί επίσημη ανακοίνωση δεν υπήρξε, αν και είναι απαραίτητη για πρωθυπουργό ακόμα κι  όταν πρόκειται για ένα συναχάκι. Πολύ περισσότερο όταν από τον πυρετό δεν πήγε χθες στη βουλή, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Μέχρι τις 12,  δεν είχαμε καμία ανακοίνωση ή πληροφορία τι δείχνει το θερμόμετρο. Και άλλο δεν θέλει ο Έλληνας  να αρχίσει τα ανέκδοτα στο διαδίκτυο : " έχει...

Όλοι στις Τράπεζες αύριο, μοιράζουν λεφτά, όπως στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ!

ΚΑΙ 5 ΧΡΌΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΑΝΤΟΥ!
Όλοι στις Τράπεζες αύριο το πρωί να πάρουμε δάνεια, όπως  ακριβώς το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ! Μοιράζουν λεφτά! Τρέξτε, προλάβετε!

 Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από την  αποκάλυψη ότι τα δύο μεγαλύτερα κόμματα παίρνουν αφειδώς δάνεια , αφού το ΠΑΣΟΚ έχει μπει μέσα 45 εκ. ευρώ και η ΝΔ 25 εκ. , οι τράπεζες  για να μη φωνάζει ο κόσμος άνοιξαν τις κάνουλες και για τους απλούς πολίτες. Μα, εκεί  καθόσαστε ακόμα, δεν έχετε πιάσει ουρά;

Τα κόμματα έχουν κάνει και το άλλο το εκπληκτικό . Έχουν ...

Ανάλυση: τι είναι το "επίδομα εργένη"

Ένα νέο επίδομα μάθαμε ότι υπάρχει σήμερα. Είναι το " επίδομα εργένη" ,   που απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια  για όποιον είναι πάνω από 35 ετών και παραμένει εργένης.

Προκάλεσε κακή εντύπωση ότι χλευάστηκε  αμέσως  από όλα τα έντυπα , ηλεκτρονικά και διαδικτυακά Mέσα  το " επίδομα εργένη" . Το Πάμε  Λουκέτο, στάθηκε ψύχραιμα απέναντι στην αποκάλυψη σοκ, και έψαξε το θέμα από όλες τις πλευρές, για να μην αδικήσουμε κανέναν.

Καταρχήν, διαπιστώνουμε ότι δίνεται μόνο "επίδομα εργένη". Το "μόνο" το λέμε, γιατί πουθενά δεν διαβάζουμε ότι δίνεται "επίδομα εργένισσας".

Αυτό βέβαια αν δεν το εκλάβουμε σαν ρατσιτσικό, είναι τουλάχιστον...