Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ήρθε εισαγγελέας από τη Γιουροβίζιον στην ΕΡΤ !

Πρωί πρωί μπήκε   εισαγγελέας από τη Γιουροβίζιον στην ΕΡΤ! Όλοι όμως  ασχολούνται με την Γιουροβίζιον και την ΕΡΤ, μετά τη χθεσινή εκπομπή.

Αυτός ήταν και  ο στόχος της κρατικής τηλεόρασης. Το Πάμε Λουκέτο, έχει πληρέστατο ρεπορτάζ από το Ραδιομέγαρο  και το μοιραζόμαστε :

Τα συνθήματα υπέρ του Κ. Σημίτη

Πρέπει να επευφημούμε  τον Κ. Σημίτη με τα θερμότερα συνθήματα  και όχι να τον αποδοκιμάζουμε. Και σας παρουσιάζουμε τα συνθήματα αυτά.

Το Πάμε Λουκέτο έχει ξεκινήσει  μια εκστρατεία με τίτλο " Οδηγός για επιδοκιμασίες πολιτικών"  , γιατί είναι κάθετα αντίθετο  στις αποδοκιμασίες  και στα γιουχαίσματα . Και πιστεύει ότι οι πολιτικοί  είναι αυτοί που πρέπει να πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι  για να ζητάνε συγγνώμη και όχι εμείς στα σπίτια τους να τους ενοχλούμε και να τους χαλάμε τη διάθεση

Εν πάση περιπτώσει τον Σημίτη πρέπει να τον χειροκροτάμε και αποθεώνουμε παντού, με διάφορα συνθήματα, πολύ απλά στη σύλληψή τους .

Τα συνθήματα  είναι τα εξής:

Γιουροβρίζιον


Αμέσως να στείλουμε το βίντεο  της ΕΡΤ με τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον στη Μέρκελ , για να μας λυπηθεί   και να μας δώσει τα λεφτά στις 25 Μαρτίου.

Και για τη φτώχεια μας  την οικονομική και για την αισθητική μας φτώχεια. Όλοι ξέρουμε τι είναι Γιουροβίζιον, αλλά αυτό που είδαμε είναι Γιουροβρίζιον, υβριστικό για...