Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Όλη η ομιλία της Ελένης Λουκά που έκοψαν στο ΜEGA

Έχουμε τα λόγια που  είπε η Ελένη Λουκά  όταν τη διέκοψαν στα παράθυρα  του Μέγκα, κι ενώ αυτή είχε διακόψει τον Πάνο Σόμπολο στη ζωντανή σύνδεση από το Περιστέρι..


Είναι γνωστό, ότι  όταν ο  Σόμπολος ανέφερε στοιχεία του ρεπορτάζ, η θεούσα τηλεοπτική περσόνα Ελένη Λουκά  μπήκε ολόκληρη στο πλάνο φωνάζοντας  "Ο Χριστός σώζει... μόνο ο Χριστός...". Η Τρέμη έκοψε τη σύνδεση, ενώ στα παράθυρα έπνιγαν τα γέλια τους Πρετεντέρης, Τσίμας και οι άλλοι. 
 
Δεν είναι γνωστό όμως, τι ήθελε να πει η Ελένη Λουκά από το παράθυρο στο Μέγκα. Η μάλλον τι είπε. Γιατί μπορεί να κόπηκε από το παράθυρο, αλλά συνέχισε  να μιλάει.
Το έμαθε όμως κι αυτό το Πάμε Λουκέτο και σας έχουμε σήμερα το μονόλογο της κ. Λουκά, που κόπηκε  και δεν άφησε να βγει  στον αέρα στο Μέγκα. Το πλήρες κείμενο:

Θα πληρώνουν , αντί να πληρώνονται, επίδομα ανεργίας οι άνεργοι !

Θα πληρώνουν , αντί να παίρνουν  επίδομα ανεργίας , οι άνεργοι στην Ελλάδα. Θα πληρώνουν  μάλιστα και επιπλέον πρόστιμα  όσοι δεν  βρίσκουν δουλειά,  που θα μπαίνουν σε ειδικό ταμείο για το χρέος του κράτους.

Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Ο ίδιος ο 'Oλι Ρεν είπε σήμερα ότι θα κοπούν τα επιδόματα ανεργίας το 2012, θα τα παίρνουν κουτσουρεμένα δηλαδή , όσοι τηρούν κάποιες εισοδηματικές προϋποθέσεις. Ελάχιστοι δηλαδή  θα τα παίρνουν, λένε τα ρεπορτάζ, κανένας λέει το Πάμε Λουκέτο, γιατί θα βάλουν τέτοια τα κριτήρια ,ώστε  να μην παίρνει  κανένας το επίδομα.

Αυτό περιλαμβάνεται μας λένε  στο Μνημόνιο και πρέπει να εξοικονομηθούν 500 εκ. ευρώ μόνο το 2012! Πεντακόσια ....