Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία από τους πολιτικούς

Το κοινοβουλευτικό ρητό λέει : για να βγει  βουλευτής ένας πολιτικός , πρέπει να πηγαίνει τουλάχιστον σε τέσσερις γάμους και μία κηδεία το μήνα.

Δύσκολο να γίνει αυτό πια , αφού  ούτε σε αυτές τις τελετές  μπορούν να πλησιάσουν οι πολιτικοί.Τους διώχνουν συγγενείς και φίλοι.

Στους γάμους βέβαια είναι...

Αμόλα αρλούμπα !

Μόλις πλησιάζει η μέρα για να αμολήσουμε καλούμπα, αρχίζει το  "Αμόλα αρλούμπα ", για να τιμηθεί η μέρα. Όσο πλησιάζει η Καθαρή Δευτέρα, αρχίζουν οι αρλούμπες να πάνε σύννεφο.

Η Λούκα  Κατσέλη, την πέταξε την αρλούμπα της : Οι άνεργοι θα πάρουν κανονικά τα επιδόματά τους. Ήταν απάντηση στον ¨Ολι Ρεν που είπε στο ευρωκοινοβούλιο, ότι έχουμε υπογράψει στο Μνημόνιο 4, να κόψουμε 500 εκ. μόνο το 2012, από αυτά τα επιδόματα.

Και γιατί είναι αρλούμπα και...λογοποίημα της Κατσέλη ;  Μα...

Μεξικάνικος ο Κυνόδοντας, λένε οι κριτικοί

Ο Κυνόδοντας είναι κλοπιράιτ του Μεξικάνικου φιλμ " Το κάστρο της αγνότητας" παραγωγής 1973 , λένε οι κριτικοί . Οι διαφορετικές απόψεις τους  είναι στο αν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη , το ύφος της καθεμίας ταινίας  και την αισθητική.

Το  " κάστρο της αγνότητας"του  Μεξικανού σκηνοθέτη Αρτούρο Ρίπσταϊν παίζεται αυτή τη βδομάδα στη χώρα μας  και άρχισε πάλι ο πόλεμος που είχε ξεκινήσει στο διαδίκτυο, για την πρωτοτυπία της ταινίας του Γ. Λάνθιμου.

Αυτή τη φορά  αρπάζονται  οι κριτικοί μεταξύ τους, αν κρίνουμε από τις κριτικές  , που τις συγκέντρωσε το Πάμε Λουκέτο και σας τις παρουσιάζει: