Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Τι είναι το 52- 48 στα στημένα ματς

Χαμός στο ποδόσφαιρο με διάφορες καταγγελίες μεταξύ παραγόντων για στημένα ματς, κασέτες και με νέες εκφράσεις, όπως "παραγκάρχης" και η διαιτησία "52-48". Λέει δηλαδή ο παράγοντας στο διαιτητή "παίξε 52-48".

Αυτό το 52-48 τρέλανε κόσμο, αφού είναι παγκόσμια  ποδοσφαιρική και διαιτητική πρωτοτυπία. Τι σημαίνει; Μέχρι τώρα, λέγαμε ότι ο διαιτητής έπαιξε έναν αγώνα "51-49", δηλαδή, ας πούμε έπαιξε έδρα ή βοήθησε λίγο την μια ομάδα. Αλλά το " " 52-48 " τι σημαίνει;

Πριν φτάσουμε στην επόμενη αγωνιστική, το Πάμε Λουκέτο, λύνει το γρίφο και σας δίνει τις 7 πιθανές ερμηνείες τι σημαίνει , τι μπορεί να είναι , το 52- 48  στα στημένα ματς:

Φρουτάκια θάχουμε, φρούτα δεν θάχουμε

Ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση να επανέλθουν τα φρουτάκια και προσδοκώνται οφέλη μέχρι 1 δις ευρώ το χρόνο.

 Η απόφαση της κυβέρνησης να επαναφέρει τα μέχρι τώρα τρισκατάρατα φρουτάκια , είναι μια ιστορική κοινωνική προσφορά στους πολίτες .

Είδαν στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο, ότι σε λίγο δεν θάχουμε φρούτα στα σπίτια για να τρώμε και αποφάσισαν να επαναφέρουν τα φρουτάκια, που κάνουν πολύ καλό στην υγεία της τσέπης του κράτους.

Η μετάβαση από τα φρούτα στα φρουτάκια, θα γίνει με ομαλό τρόπο και ως εξής, όπως αποκαλύπτει , ποιο άλλο - το δαιμόνιο Πάμε Λουκέτο:

Τελικά έχουμε Κατοχή;

Έχουμε ή δεν έχουμε Κατοχή τώρα; 

Έχουμε κάνει στο Πάμε Λουκέτο,  15 συγκρίσεις και το συμπέρασμα θα το βγάλετε μόνοι σας.


Οι 15 συγκρίσεις:

O Σισέ γυμνός ... Θα φωτογραφηθεί και σε γήπεδο;

Γυμνή  ή σχεδόν γυμνή φωτογράφιση έκανε ο Σισέ , για διαφήμιση εταιρίας κοσμημάτων, μετά τη φωτογράφιση με τη φούστα που έγινε για τον εαυτό του.

Το επόμενο βήμα είναι να φωτογραφηθεί και στα γήπεδα, από όπου έχει εξαφανιστεί κάνα μήνα, είναι άφαντος και ψάχνουμε να τον βρούμε.

Προκαλεί συζητήσεις πια μόνο για το πως ντύνεται ή γδύνεται.

Είναι ο πρώτος που έχει..










Με ραντεβού στο "200" οι ληστείες


Με ραντεβού θα γίνονται πια οι ληστείες. Τη νύχτα  που μας ξημέρωσε  είχαμε μάλιστα τις πρώτες ληστείες με ραντεβού, αφού "οι ληστές χτυπούσαν προγραμματισμένα, ανά μία ώρα Καλλιθέα, Περιστέρι, Αθήνα και Αχαρνές οι περιοχές που έδρασαν οι ληστές λες και είχαν... χρονόμετρο!"  λέει το σχετικό ρεπορτάζ.

Είναι πια τόσο πολλές οι ληστείες που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, που έχουμε φτάσει στο σημείο για να σε ληστέψουν, να αναγκάζεσαι να κλείνεις ...

Θέλει να βουτήξει όλα τα... Καστελόριζα ο Νταβούτογλου!

Όνομα και πράγμα ο Νταβούτογλου. Θέλει να αρπάξει όχι μόνο το Καστελόριζο, αλλά ό,τι κυκλοφορεί σε " Καστελόριζο" στην Ελλάδα. Εστιατόρια, ψαροταβέρνες, προϊόντα, όλα.

Λογικά και μόνο λόγω ονόματος, δεν θάπρεπε να το τον κάνουμε δεκτό στην Ελλάδα. Θα τον υποδεχτούμε όμως θερμότατα  και θα τον έχουμε συνολικά τρεις μέρες, αφού θα κάνει και τριήμερη περιοδεία, σε Θράκη και Κεντρική Μακεδονία.

Λέμε για το...

Οι αποκλειστικοί διάλογοι Παπανδρέου και πολιτικών αρχηγών


Έχουμε αυτό που δεν έχει άλλος. Το Πάμε Λουκέτο σας παρουσιάζει αποκλειστικά τους διάλογους του πρωθυπουργού  με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Διαβάστε τι ακριβώς είπε ο Παπανδρέου, με Σαμαρά, Παπαρήγα, Τσίπρα, Καρατζαφέρη: