Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Τους... γύρισαν το κεφάλι οι μαθητές στη Σύρο!

ΚΑΙ ¨ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ" ΜΕ ΤΗΝ  ΣΤΑΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Αντί να στρέψουν το κεφάλι τους προς την εξέδρα των επισήμων , το γύρισαν στην αντίθετη πλευρά οι μαθητές της Σύρου, διαμαρτυρόμενοι για τις συγχωνεύσεις των σχολείων. Ήταν  η πιο πρωτότυπη αντίδραση στη σημερινή , διαφορετική 25η  Μαρτίου.




 Η ΝΕΤ με την Στάη στο δελτίο της...

Το δεύτερο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης Μητσοτάκη στο διαδίκτυο


Συνεχίζουμε με το δεύτερο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης , μέσω chat που παραχώρησε ο  Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο Πάμε Λουκέτο .

O πρώην πρωθυπουργός μιλάει για πρώτη φορά στο διαδίκτυο σαν χρήστης Κostas93 και μας έχει εκπλήξει από το πρώτο μέρος για τις γνώσεις του στις νέες τεχνολογίες και τις νέες αποστασίες.

Διαβάστε το δεύτερο μέρος της διαδικτυακής συνέντευξης Μητσοτάκη:

Δεν μας κράζεις, ρε Νταλάρα! - Γιουχάρισμα στο Περιστέρι


Στο Καστελόριζο θα ανακοινώσει το Μνημόνιο η Πορτογαλία!

Η Πορτογαλία δεν γλιτώνει το Μνημόνιο, όπως λένε όλα τα δημοσιεύματα, όμως το εντυπωσιακό είναι ότι η αναγγελία θα γίνει από το Καστελόριζο, που βέβαια όλοι θυμόμαστε ότι είχε ανακοινώσει ο Γ. Παπανδρέου και τη δική μας προσφυγή στις δάνειες δυνάμεις!

Η απόφαση για το Καστελόριζο πάρθηκε από τους Πορτογάλους, για τους εξής λόγους:

Πως θα είναι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2011

Εντελώς διαφορετικές παρελάσεις θάχουμε την 25η Μαρτίου 2011.  Χωρίς την παρουσία πολιτικών που φοβούνται να ανεβούν στις εξέδρες και με  περικοπή στις παρελάσεις, όπου καταργούνται τα μηχανοκίνητα τμήματα και θα υπάρχουν μόνο πεζοπόρα.

Όπως ανακοινώθηκε θα  υπάρχουν ομοιώματα πολιτικών στις εξέδρες, ενώ οι θεατές θα έχουν ομοιώματα γιαουρτιών στα χέρια τους. Θα...