Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Η σύγκριση των περιουσιών Τσοχατζόπουλου - Χατζηνικολάου

Δεν πήγαμε να ψάξουμε τα πόθεν έσχες εμείς. Το ραδιόφωνο ανοίξαμε το μεσημέρι και ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε τη σύγκριση της περιουσίας του , με αυτή του Άκη Τσοχατζόπουλου. 

Η συζήτηση η οποία αποκάλυπτε τα περιουσιακά στοιχεία , ήταν με το βουλευτή του ΛΑΟΣ , Κυριάκο Βελόπουλο, που φαινόταν να ξέρει για την περιουσία του Χατζηνικολάου, περισσότερα και από τον ίδιο.

Σύνδεση με Real fm  για τον αποκαλυπτικό για τα περιουσιακά στοιχείο διάλογο :

Το δεύτερο ημίχρονο της κρίσης - Περιγραφή του αγώνα

« Πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο , αλλά να κερδίσουμε και το δεύτερο ημίχρονο" επανέλαβε ο πρωθυπουργός

Να περάσουμε τώρα  και να επαναλάβουμε κι εμείς την περιγραφή του δευτέρου ημιχρόνου της κρίσης: 

Συγχώνευση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας!


Η πιο μεγάλη συγχώνευση είναι στα σκαριά. Είναι ή συγχώνευση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας! Και είναι η μόνη συγχώνευση που δεν θα αντιμετωπίσει διαμαρτυρίες . Αντίθετα θα γνωρίσει την αποθέωση.

Το Πάμε Λουκέτο, αποκαλύπτει σήμερα , την  κίνηση - βόμβα  που ετοιμάζεται, η οποία θα βγάλει όχι μόνο τα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά και τη χώρα ολόκληρη από το αδιέξοδο , την κρίση, την χρεωκοπία.

Οι συγχωνεύσεις είναι...

Αποθεώθηκε ο Παπουτσής στη Νέα Υόρκη!

 Αποθεώθηκε ο  Χρήστος Παπουτσής στη χθεσινή παρέλαση των ομογενών στη Νέα Υόρκη για την 25η Μαρτίου! Κοιτάχτε τον υπουργό ΠΡΟΠΟ με την κορδέλα , σου ανοίγει την καρδιά !

Πως να τον αποδοκιμάσεις έτσι.  Μόνο να γελάς και να ξεκαρδίζεσαι ! " Κόσμιοι και φιλόξενοι πάντα οι Ομογενείς, ΔΕΝ ''γιαούρτωσαν'', ούτε ''έκραξαν'' τους πολιτικούς από την Ελλάδα" διαβάζουμε στη σατιρική  διαδικτυακή εφημερίδα της ομογένειας  http://www.kalami.net/.

Εντάξει  ένα πανό διαμαρτυρίας υπήρχε από λακωνικά σωματεία" ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ",  αλλά τα βλέμματα έκλεψε ο ευθυτενής κ. Παπουτσής, που σε άλλη φωτό τον βλέπουμε να τόχει ρίξει στη συζήτηση με τους βουλευτές μας Δαβάκη και Χρυσανθακόπουλο , που είναι κι αυτοί μέσα στην κορδέλα.

Το ρεπορτάζ γλαφυρό:

Tο ποδήλατο του Τρύφωνα Σαμαρά χόρευε καλύτερα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Απογοήτευσε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο χορό του στο  χορευτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1. 

Στις δύο κυριότερες στιγμές της χορογραφίας, δεν τα πήγε καθόλου καλά.
Αντίθετα εντυπωσίασε ο...