Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Το μήνυμα του Γ. Πεταλωτή για την Πρωταπριλιά

Το μήνυμα του κυβερνητικού εκπρόσωπου Γ. Πεταλωτή για την Πρωταπριλιά, έχει ως εξής:

" Ελληνίδες, Έλληνες , ευχαριστώ για τις ευχές σας. Αλλά θα έπρεπε να γνωρίζετε, ότι εορτάζω όλες τις άλλες μέρες, εκτός από τη σημερινή, που γιορτάζουν όλες οι πολίτες, με τα ψέμματα και τις αλήθειες της ζωής τους . Σήμερα είναι δική σας ημέρα, δεν πρέπει να έρθει η Πρωταπριλιά για να μου στείλετε ευχές.

Αδύνατο να κρυφτεί η αλήθεια, λέγεται. Ρωτήστε εμένα. Λέω τα σύκα , σκάφη και την σκάφη...

Βόμβα: Ανασχηματισμός σήμερα! Έξω Πάγκαλος, μέσα Τσίπρας!

Είδηση - βόμβα από το Πάμε Λουκέτο: Τέρμα ο Πάγκαλος ,στη νέα σύνθεση  ο Τσίπρας , ο πρώτος από τους πολλούς εκτός ΠΑΣΟΚ που βάζει στη νέα σύνθεση  ο Γ. Παπανδρέου.

Στο Μαξίμου μετά τα μεσάνυχτα ο πρωθυπουργός, κλεισμένος στο γραφείο του.  Μέσα  στο σχήμα πιθανόν ο Καρατζαφέρης , στο νέο υπουργείο  Μακεδονίας - Θράκης - Αιγαίου .

Τελείωσαν εκτός του Πάγκαλου και...

Βόμβα: Κοινή συνέντευξη σήμερα Κούγια - Μπέου !

Είδηση- βόμβα από το Πάμε Λουκέτο: Κοινή συνέντευξη σήμερα Κούγια - Μπέου, στο Ινερκοντινένταλ. Η πρόσκληση έφτασε πριν ένα λεπτό και μας καλεί να είμαστε στις 12 το μεσημέρι σε κοινή συνέντευξη που θα δώσουν, χωρίς όμως να... 

Βόμβα: Αποχωρεί σήμερα ο Τρύφωνας Σαμαράς από το "Dancing"!

Είδηση - βόμβα από το Πάμε Λουκέτο: Αποχωρεί  σήμερα ο Τρύφωνας Σαμαράς από το "Dancing"! Αιτία  ο άγριος τσακωμός με την χορογράφο και παρτενέρ του που  τον κατηγόρησε για μια ακόμα   ότι μιλούσε στο κινητό όλη την ώρα και παραμελούσε τις πρόβες.

Aρπάχτηκαν κυριολεκτικά  μαλλί με μαλλί   στην βραδινή πρόβα για το λάιβ της Κυριακής και...