Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ποιες είναι οι επενδύσεις που θα κάνουν οι εξωγήινοι στην Ελλάδα

Αποκαλύπτουμε , ποιες είναι οι επενδύσεις που θα κάνουν οι εξωγήινοι στην Ελλάδα!

 Εντυπωσιακές είναι οι δηλώσεις στο " Βήμα"  γνωστού οικονομικού παράγοντα σχετικά με την εισροή ξένων κεφαλαίων : ''Μόνο εξωγήινοι θα μπορούσαν να κάνουν σήμερα επενδύσεις στην Ελλάδα, η γραφειοκρατία, αντί να εξαλείφεται, γιγαντώνεται''.

Διαβάστε , ποιες είναι οι επενδύσεις που θα κάνουν οι εξωγήινοι στην Ελλάδα:

Ελεωνόρα Μελέτη: Δεν είμαι μπαμπάτσικη!

Α, όλα κι όλα. Τα ξεκαθαρίζει  όλα η Ελεωνόρα Μελέτη, σχετικά με το αν είναι " μπαμπάτσικη"  που της καταλογίζουν . Λέει ότι είναι κακό να κρίνεται αποό τα κιλά της- που δεν έχει- αλλά απαντάει με ανάλογους και χειρότερους χαρακτηρισμούς.

Να , τι διαβάζουμε στη συνέντευξή της , στο ΕΘΝΟΣ:

Θα χορέψουν μαζί απόψε Γ. Γεωργίου και Τρύφωνας Σαμαράς!

Τα γεγονότα τρέχουν που λένε και το Πάμε Λουκέτο σας τα παρουσιάζει πολύ γρήγορα και σύντομα.

1. Είναι τόσο πολλά τα ονόματα στη λίστα της αποκαλούμενης " λίστα των νονών" που καλύτερα είναι να δημοσιεύονται τα ονόματα , όσων δεν είναι μέσα.

2. Σαμαράς  σε Παπανδρέου: " Θυμίζετε τον Καραμανλή". Ο Κυριαζής το είχε πει καλύτερα: " Μου θυμίζεις τη μάνα μου".

3. Τελικά...

Πως λέγονται οι ήρωες στο γαλατικό χωριό της Κερατέας

Σαν το νέο γαλατικό χωριό καθιερώνεται η Κερατέα, όπως διαβάζουμε. Ποιοι είναι όμως οι ήρωες σε αυτό το γαλατικό χωρίο που τους έπεσαν ο ουρανός και το ΜΑΤ στο κεφάλι;

Το Πάμε Λουκέτο , αποκλειστικά όπως πάντα, σας δίνει τα ονόματα των ηρώων του γαλατικού χωριού:

Ο Ομπράντοβις αναλαμβάνει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό!

"Φέρτε έναν Ομπράντοβιτς στον  ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό" λένε οι οπαδοί της  ομάδας. Αλλά γιατί όχι τον ίδιο το Ζέλικο Ομπράντοβις;

Ο άνθρωπος έχει χορτάσει από νίκες, διακρίσεις και κούπες στον μπασκετικό Παναθηναϊκό  και ευχαρίστως θα δεχόταν μια τέτοια πρόταση για να αλλάξει τον αέρα του.


Πως θα κοουτσάριζε ο Ζότς τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό:

Μανωλίδου speaking. Σαν τον Γεωργίου θα μιλάει από τη Δευτέρα


Σαν τον Γεωργίου θα μιλάει από τη Δευτέρα η Ευγενία Μανωλίδου. Γι αυτό τον κάλεσε σήμερα στην εκπομπή της για να πάρει και να ξεσηκώσει μαθήματα.  Είναι το ύστατο κόλπο για να ανεβάσει την τηλεθέαση. 

Η Ευγενία Μανωλίδου΄, θα μιλάει από Δευτέρα, περίπου ως εξής:

"Μια φορά και ένα ΠΑΣΟΚ"

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΓΡΆΦΟΥΝ ΜΑΖΙ
Ο ΕΥΓ. ΤΡΙΒΙΖΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!


Γράφει παραμύθια  ο πρωθυπουργός , με έναν ειδήμονα του είδους! Συνάντηση με τον συγγραφέα Ευγένιο Τριβιζά είχε ο Γ. Παπανδρέου, με την ευκαιρία της  Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου,  όπως ανακοινώθηκε.

Το Πάμε Λουκέτο, σας αποκαλύπτει όμως, ότι ο κ. Παπανδρέου κάλεσε τον εκλεκτό "παραμυθά", για κάτι πιο σημαντικό.  Τον θέλει σαν σύμβουλό του!

Είδε και απόειδε ο πρωθυπουργός με τις στρατιές των πάσης φύσεως συμβούλων του και στράφηκε σε έναν παραμυθά- σύμβουλο, για τρεις κυρίως λόγους:

Kαι συνομιλία για "χορτόπιτα" μεταξύ Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου!

Ο ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ  ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ !

Αποκαλύπτουμε  τηλεφωνική συνομιλία σοκ  μεταξύ Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσαντίνου, , με κωδικούς όπως της συμμορίας των νονών της νύχτας.

Μιλάνε ότι θα στείλουν  " χορτόπιτα" στον ελληνικό λαό,  που στους κωδικούς των κακοποιών σημαίνει "εκτέλεση",  εδώ όμως  σημαίνει "νέους φόρους" !

Μιλάνε ακόμα για τη "χοντρή Ρωσίδα " που είναι μάλλον ο Πάγκαλος, ενώ αναφέρεται και ο "Τσάκι Τσαν", που είναι  η τρόικα. Σε κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός ζητάει από τον υπουργό Οικονομικών να κόψει πάλι "τα μακαρόνια και τις πατάτες" που είναι οι μισθοί και οι συντάξεις, ενώ στο τέλος του λέει να ανακοινώσει τα μέτρα η "γνωστή τραγουδίστρια", που είναι ο κωδικός του Γ. Πεταλωτή.  Μιλάνε μάλιστα και για "καφέδες", που είναι η κάλυψή τους από τα ΜΜΕ

Φέρνουμε στο φως ,ολόκληρο τον αποκαλυπτικό διάλογο :

Πώς κάνουμε παρέμβαση στο Mega

Το ευκολότερο πράγμα στην τηλεόραση, είναι να κάνεις τηλεφωνική παρέμβαση στο Mega. Ιδιαίτερα αν είσαι υπουργός. 

Λέει το ταμπλό βιβάν των 8 τα σχόλιά του ή βλέπουμε το ρεπορτάζ και νάσου χαρούμενη και πανικόβλητη η Τρέμη να διακόπτει το δελτίο  και να λέει : "  Κυρίες και κύριοι , έχουμε  τώρα την παρέμβαση του τάδε υπουργού. Κύριε υπουργέ καλησπέρα σας".

Χαρούμενη γιατί όσο νάναι το να βγάλεις έναν υπουργό ζωντανά , είναι  ίσως κάποια νούμερα τηλεθέασης  παραπάνω. Τρομοκρατημένη , γιατί ...

Η γιόγκα και το αλκοόλ επιδρούν το ίδιο!

Η είδηση  μπορεί να χαρακτηρισθεί άνετα σαν η  επιστημονική είδηση της χρονιάς :  μεγάλη έρευνα επιβεβαιώνει πως  μεγάλες ποσότητες αλκοόλ επιδρούν το ίδιο θετικά στον ανθρώπινο οργανισμό με την πολυετή άσκηση γιόγκα !
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Μια σειρά φωτογραφιών επιβεβαιώνει πλήρως ότι και αυτοί που κάνουν γιόγκα και αυτοί που τραβάνε κάνα κρασάκι ή ... βαρελάκι παραπάνω, αντιδρούν το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ.

Το πλήρες φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, τα  δείχνει πεντακάθαρα όλα: