Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Περικοπές και στα 12 Ευαγγέλια!

 ΣΧΕΔΙΟ "ΘΕΟΚΡΑΤΗΣ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Το επόμενο μεγάλο βήμα της κυβέρνησης είναι οι  συγχωνεύσεις των εκκλησιών, αφού δεν χρειάζονται να πληρώνουμε τόσους ιερείς , αρχιερείς και διάκους.

Το σχέδιο αυτό λόγω της ιδιαιτερότητάς του ονομάζεται «Θεοκράτης» και άρχιζε να εφαρμόζεται πιλοτικά σε διάφορες ενορίες.

Πχ χθες Μεγάλη Πέμπτη κάθε...

«Μεγάλη Παρασκευή» σήμερα ή « Παρασκευή» σκέτη;

Όσοι πιστεύετε ότι σήμερα είναι Μεγάλη Παρασκευή κάνετε μεγάλο λάθος. Πολύ μεγάλο θα προσθέταμε. Την πατήσαμε κι εμείς εδώ στο Πάμε Λουκέτο και ετοιμαζόμασταν να πάμε άλλοι στα χωριά μας, άλλοι στην Κέρκυρα, άλλοι στην Καραϊβική.

Λίγο πριν φύγουμε όμως τυχαία είδαμε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία ότι σήμερα είναι Παρασκευή «σκέτη» και όχι Μεγάλη Παρασκευή, όπως λανθασμένα πιστεύαμε όλοι.

Στην αρχή πιστέψαμε ότι ....

«Χρ..τός Ανέ.τη!»

Μας συγχωρείτε για τις τελίτσες στον τίτλο, αλλά ακολουθούμε την εντολή - συμβουλή του δημάρχου Αθήνας κυρίου Καμίνη.

Όπως θα έχετε πληροφορηθεί ο αγαπημένος μας δήμαρχος ζήτησε από τους παραγωγούς του 9,84 να κόψουν μαχαίρι την επαίσχυντη φράση «Χριστός Ανέστη» που την χρησιμοποιούμε κι εμείς τελευταία φορά ,για να μη φανούμε εκτός γραμμής Καμίνη και χαρακτηριστούμε σαν παλαιονοματολογίτες.

Ο δήμαρχος είπε ότι...

Κινδυνεύει να μη κάνει κανό ο πρωθυπουργός στην Ύδρα!

Κινδυνεύουμε  και από αυτό: μη κάνει κανό ο πρωθυπουργός στην Ύδρα! Θα βρίσκεται εκεί από τη Μεγάλη Πέμπτη, αλλά ο καιρός κινδυνεύει να του κάνει  όλα μαντάρα!


Ο πρωθυπουργός από μέρες τώρα, κοιτάζει με μεγάλη αγωνία, όχι βέβαια τους χάρτες του χρέους της χώρας, αλλά τους μετεωρολογικούς χάρτες , για τον καιρό και τους ανέμους στην Ύδρα, που θα περάσει το Πάσχα.

Και πέρσι το Πάσχα ο κ. Παπανδρέου ήταν στην αγαπημένη του Ύδρα και έμεινε ιστορική αυτή η επίσκεψή του, γιατί, όπως σίγουρα θυμάστε...

Κυκλοφόρησαν χθες οι γυναίκες μετά τη δύση!

Παρά την  αντίθετη συμβουλή και προτροπή της Ελληνικής Αστυνομίας , κυκλοφόρησαν  χθες το βράδυ οι γυναίκες σε όλη την Ελλάδα! Αν όχι όλες, αλλά οι περισσότερες , κυκλοφορούσαν μετά τη δύση του ηλίου , προκαλώντας ερωτηματικά στην  Αστυνομία και στον υπουργό Προστασίας από τη Δύση του Ηλίου.

Στις 19:04 ακριβώς που είχαμε χθες τη δύση  και ο ήλιος χάνονταν από τον...

Νέα βόμβα Πάγκαλου: χουζούρ τσουτσούν πασπάτ, ο Έλληνας !


Συναντήσαμε πριν λίγο το Θόδωρο Πάγκαλο για να τα ξεκαθαρίσει όλα.  Έδωσε ή δεν έδωσε συνέντευξη που λέει τους Έλληνες τεμπέληδες  στην Χουριέτ;Το Πάμε Λουκέτο σας παρουσιάζει την αποκλειστική συνέντευξη Πάγκαλου και ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης:

- Kύριε Πάγκαλε, πως θα χαρακτηρίζατε την κατάσταση της κυβέρνησης αυτή τη στιγμή;


- Μπουλούκ ασκέρ.

- Τον πρωθυπουργό , πως τον βλέπετε;

- Ντιπ για ντίπ κολαούζο εφέντ ΔΝΤ.


- Πώς θα χαρακτηρίζατε, τον οδικό χάρτη....