Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η λαμπερή τελετή ανακοίνωσης των μέτρων !


Με κάθε επισημότητα και σε μια αστραφτερή τελετή θα ανακοινώσει η κυβέρνηση τα νέα εισπρακτικά μέτρα για το έλλειμμα .

Η ανακοίνωση μετατέθηκε  για  την Παρασκευή 29 Απριλίου, για να συμπέσει με τον πολυσυζητημένο γάμο του Πρίγκιπας Γουίλιαμ  και της Κέιτ Μίντλετον στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.
Υπάρχει κίνδυνος αυτός ο πολυσυζητημένος γάμος να κλέψει έστω και για μια μέρα την  επικαιρότητα από την Ελλάδα. Γι αυτό ...

Να προσλάβει ο Παναθηναϊκός τον Νιόπλια σαν σχολιαστή!

Φοβερός ο Νιόπλιας στην ΕΡΤ στην ανάλυσή του για  το  Ρεάλ - Μπαρτσελόνα! Μιλάμε για ΤΟΝ σχολιασμό. Δεν άφησε ούτε ένα πλεονέκτημα και ένα μειονέκτημα από τις ομάδες που να μην το σχολιάσει.
Κρίμα, που δεν τον άκουγαν Μουρίνιο και Γκουαρντιόλα! Αν τον άκουγαν θα κέρδιζαν οπωσδήποτε οι ομάδες τους.

Τόχει τον...

"Της πορτοκαλάδας" με το φόρο στα αναψυκτικά

Ο φόρος για τα αναψυκτικά θα ανακοινωθεί σύντομα. Ο δημοφιλέστερος φόρος των κυβερνήσεων ήταν ο φόρος στα ποτά. Δεν πίνει όμως κανένας λόγω κρίσης, ούτε για να πάνε τα φαρμάκια κάτω και η κυβέρνηση αποφάσισε να επιβάλλει έναν νέο φόρο, τον "φόρο αναψυκτικών".

Αυτό ήταν μοιραίο να συμβεί, αφού κόψαμε τα ποτά και τόχουμε ρίξει στα αναψυκτικά, που είναι πιο φθηνά με αποτέλεσμα να γίνεται " της  πορτοκαλάδας" , κατά τη γνωστή έκφραση. Κατεβάζουμε τα μπουκάλια, τα κουτάκια και τα κιβώτια των αναψυκτικών σε απεριόριστες ποσότητες και βρισκόμαστε όλοι υπό την επήρεια αναψυκτικών ουσιών.

Το ΄Πάμε Λουκέτο, έχει τον πλήρη κατάλογο των αυξήσεων στα αναψυκτικά: