Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Θα πάρει μετά το κόψιμο του καπνίσματος, βραβείο γιατί έκοψε και το φαγητό;

Από αλλού το περιμέναμε, από αλλού μας ήρθε. Περιμέναμε να τιμηθεί ο πρωθυπουργός γιατί έκοψε το φαγητό στους Ελληνες, και το παίρνει γιατί τους έκοψε το τσιγάρο.

Ενθουσιασμός επικρατεί σε όλη τη χώρα, για την απόφαση να τιμηθεί ο Γιώργος στις 3 Ιουνίου από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για "τη σταθερή αντικαπνιστική του στάση και την υιοθέτηση αυστηρής σχετικής νομοθεσίας", εν μέσω κρίσης

Είναι ένα πολύ μεγάλο βραβείο, το αντικαπνιστικό  Όσκαρ ή Νόμπελ αναλογικά, και ...

Tι ακριβώς είναι το "Ζάππειο 2" της ΝΔ

Kαι μια ευχάριστη είδηση. Είναι έτοιμο το "Ζάππειο 2" της Νέας Δημοκρατίας , το οικονομικό πρόγραμμα δηλαδή που θα  μας βγάλει από την κρίση. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα σε λίγες μέρες και το περιμένουμε όλοι με αγωνία , γιατί είναι η μοναδική μας ελπίδα, για να βγούμε από την  κρίση και να μη χρεοκοπήσουμε.

Το Πάμε Λουκέτο, όπως πάντα, εξασφάλισε πρώτο μερικά βασικά σημεία από το ' Zάππειο 2" , που σας τα παρουσιάζουμε βέβαια αποκλειστικά.

Η ομιλία Τσοχατζόπουλου "αλλιώς"

"Κύριε πρωθυπουργέ, κύριοι υπουργοί , κυρίες και κύριοι βουλευτές.

Σας ευχαριστώ όλους. Νιώθω αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη συγκίνηση της ζωής μου. Και μου την προσφέρατε εσείς. Πίστευα μετά την αποχώρησή μου από την πολιτική, ότι δεν θα ανέβαινα ποτέ πάλι σε αυτό το βήμα της Βουλής, όπου έζησα μοναδικές και συγκλονιστικές στιγμές.

Σας ευχαριστώ και είμαι ιδιαίτερα υπόχρεος για την...

Ζαμπουνόπερα στα κανάλια για το γάμο!

Θα μπορούσε άνετα ο πρωθυπουργός την Παρασκευή το μεσημέρι να ανακοινώσει αναδιάρθρωση , επιμήκυνση, κούρεμα, χρεωκοπία, μειώσεις μισθών 50%, απολύσεις 300.000 υπαλλήλων, χωρίς...

Βουλευτής ΝΔ : "Τόσο... "μεγάλο" τον έχει ο Πάγκαλος;"

ΗΧΗΤΙΚΟ... ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
 
Μας συγχωρείτε πάρα πολύ για τον τίτλο, αλλά πως αλλιώς να το λέγαμε; Τη φράση άλλωστε την είπε ένας από τους 300 της Βουλής σε ραδιόφωνο, τον άκουσε τόσος κόσμος, τι να κάνουμε, λογοκρισία;

Το ερώτημα - απορία για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης , έκανε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό ΜΑΧ FM και σας βρήκαμε και το ηχητικό ντοκουμέντο, που μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω , για να μη μείνετε ανενημέρωτοι.

Τι έγινε λοιπόν; Ο κ. Νικολόπουλος, βγήκε στο...